Prezidentské voľby 2014
Re: Prezidentské voľby 2014
nechapem takychto primitivov natacajucich sa pred pocitacom ved kolko rokov ma ten prdoch to nema co robit
Ach, prečo som nevolil Fica?!
Fatálna chyba. Veď viem, že aký je kkt, tak som ho mal voliť.
Načo riskovať, že tam bude niekto normálny, keď si môžeš zvoliť istotu, že tam bude najväčší kkt z celého politického spektra? 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Dakujem vám za info a za poučenie. V podstate mám podobný názor, už z jeho prvých videi mi bol nesimpatický a jeho vyjadrovanie tiež svedčí o jeho úrovni. Aspon som sa poučil a potvrdil vo svojom názore.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
vtipná pasáž z fotoeseje nezávislého fotografa, ktorý dokumentoval Kiskovu kampaň:

edit: tak ma ešte napadlo, žeby sa náckovia zase nechali niekým najať na "špinavú" robotu?Tomáš Halász napísal:Dve kreslá, stôl a pár desiatok usadených ľudí čakajú v sále miestneho Domu kultúry. Len jeden volebný plagát pri vstupe naznačuje, že sa jedná o politický míting. Osvetlenie, desiatky darčekových predmetov, silné vizuály – teda to, čo by človek očakával pri prezidentskej kampani milionára, nenájde. Andrej Kiska príde medzi ľudí, nasleduje potlesk. A spolu s ním sa objavia aj dvaja mladíci v mikinách Thor Steinar (niečo o tejto značke - pozn. Waag), rozprestrú plachty s nápismi o úžere a sektárstve. Tretí ich odfotí a rýchlo sa ponáhľajú do auta s bratislavskou značkou. Cestou opľujú člena volebného tímu.
“To sú naši plachtonosiči. My by sme sa s nimi aj porozprávali, ale vždy sa tak ponáhľajú,“ usmieva sa Elena Vacvalová, ktorá mítingy moderuje.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ten Melník je srandovný, pred pár rokmi (pred predposledými voľbami) robil prednášku na škole a veľa dôvery si vo mne nevybudoval. Mierne namyslené vystupovanie (všadebol, všetkovidel, všetkovie) a niektoré repliky sa mu nechcelo vyslovovať, spravila to jeho hovorkyňa (dosť nesympatická), proste šašek. 
Stary pan sa asi nudi, nech ide do zahradky...
Tak Melník má pravdu, fandím mu! Veď, videli ste prieskumy na jeho webe, nie? On mal reálnu šancu, ale keďže spomínaní kandidáti porušovali zákon, tak získali neprávom výhodu nad ním!
//autoeditácia príspevku (11 Apr 2014, 9:51)
Tak Melník má pravdu, fandím mu! Veď, videli ste prieskumy na jeho webe, nie? On mal reálnu šancu, ale keďže spomínaní kandidáti porušovali zákon, tak získali neprávom výhodu nad ním!
//autoeditácia príspevku (11 Apr 2014, 9:51)
Ja som veľmi spokojný, že vyhral práve Ing. Andrej Kiska, lebo som bol práve proti tomu, aby nevyhral Fico, kľudne hocikto, len nie Fico.
Prial som si to a aj sa mi to splnilo, za čo som veľmi vďačný celému Slovensku, ďakujem naše Slovensko!

Prial som si to a aj sa mi to splnilo, za čo som veľmi vďačný celému Slovensku, ďakujem naše Slovensko!
Toto isté aj ja + som za to vyhral 100€ v nikékravka napísal:Ja som veľmi spokojný, že vyhral práve Ing. Andrej Kiska, lebo som bol práve proti tomu, aby nevyhral Fico, kľudne hocikto, len nie Fico.
Prial som si to a aj sa mi to splnilo, za čo som veľmi vďačný celému Slovensku, ďakujem naše Slovensko!![]()
Tešíme sa s tebou. Vitaj na fórekravka napísal:Prial som si to a aj sa mi to splnilo, za čo som veľmi vďačný celému Slovensku, ďakujem naše Slovensko!
Ďakujem za podporu 
To zaváňa riadnym fanatizmom a hlavou plnej pravicovej propagandy. Gratulujem!aby nevyhral Fico, kľudne hocikto, len nie Fico.
alebo triezvym uvazovanim, ze ano
To má od triezveho uvažovania na míle ďaleko a ak toto nepriznáš, tak si na tom rovnako ako kolega vyššie. 
samozrejme, urcite je triezvejsie mat prezidenta, vladu aj parlament ovladany 1 stranou visiacej na nitkach oligarchov... 
alebo by si chcel nieco take?
nehovoriac o Ficovej neschopnosti riesit cokolvek...
alebo by si chcel nieco take?
Ide tu o toto: aby nevyhral Fico, kľudne hocikto, len nie Fico.
Inak to, čo spomínaš, je maľovanie čerta na stenu pravicovou propagandou, čo konieckoncov spochybnil aj samotný docent.
Proste zo zaslepenými ľuďmi nieť možnosti objektívnej diskusie.
Inak to, čo spomínaš, je maľovanie čerta na stenu pravicovou propagandou, čo konieckoncov spochybnil aj samotný docent.
Jasné, jasné...Fico je úplne neschopný idiot.nehovoriac o Ficovej neschopnosti riesit cokolvek...
Proste zo zaslepenými ľuďmi nieť možnosti objektívnej diskusie.
A coho bol schopny pocas dvoch jeho vlad?
To nech ti povie nejaký jeho fanúšik, ja som narážal výlučne na túto formuláciu: Ono samo o sebe je odveci takto zhodnotiť politika, ktorý je jedným z najúspešnejších (ak nie naj) na Slovensku v jeho modernej histórii, nech si už o ňom myslíme čokoľvek. Ale to je tá klasická zaslepenosť zo SME a rôznych blogov. 
Kód: Vybrať všetko
Pre hughita
ktorý je jedným z najúspešnejších (ak nie naj) na Slovensku v jeho modernej histórii