Zdarte hosi, riesim jeden problemik na stranke a to rozbalenie menu, ide o to, ze chcem, aby sa mi rozbalilo uz po prilozeni kurzora na polozku v hlavnom menu a nie az po kliknuti nan.
Na stranke http://kancelariehadespartizanske.eu je to polozka prenajom priestorov, po prilozeni kurzoru sa polozky menu neukazu, az po kliknuti na tuto polozku menu sa rozbali "podmenu" (kancelarske priestory, skladove priestory, obchodne priestory). Neviem nikde v kode najst tuto moznost prepnutia, ak bude treba mozem hodit kod stranky
Rozbalenie menu
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rozbalenie menu
lebo to tam zrejme nie je nabindované. Je to iba obyčajný link, ktorý ťa hodí na druhú stránku (http://kancelariehadespartizanske.eu/in ... priestorov) a tam to už funguje ako chceš. Tak porovnaj tie stránky čo je tam rozdielné
miesto onclick() pouzit onmouseover() mozno?
inak trochu mimo, ale neda mi:
mat taketo rozbalovacie menu na stranke je totalna kravina, mozno myslis ze to bude vyzerat super, ale v skutocnosti to bude uzivatela iba stvat a pokial to dobre neosetris tak to bude absolutne zle na dotykovych zariadeniach.
vseobecne neautomatizuj cinnosti u ktorych si nie si 100% isty ze to uzivatel chce vykonat.
co ak nieco cita na tvojej stranke, omylom pohne mysou, prejde cez odkaz a menu sa mu otvori cez text a zrazu nevidi co cital.
co ak ma to menu roztvorene pozera ake su v nom polozky a omylom pohne mysou mimo a zrazu sa mu menu zatvori (idealne ak ma to menu aspon 3 urovne).
inak trochu mimo, ale neda mi:
mat taketo rozbalovacie menu na stranke je totalna kravina, mozno myslis ze to bude vyzerat super, ale v skutocnosti to bude uzivatela iba stvat a pokial to dobre neosetris tak to bude absolutne zle na dotykovych zariadeniach.
vseobecne neautomatizuj cinnosti u ktorych si nie si 100% isty ze to uzivatel chce vykonat.
co ak nieco cita na tvojej stranke, omylom pohne mysou, prejde cez odkaz a menu sa mu otvori cez text a zrazu nevidi co cital.
co ak ma to menu roztvorene pozera ake su v nom polozky a omylom pohne mysou mimo a zrazu sa mu menu zatvori (idealne ak ma to menu aspon 3 urovne).
V Joomle v spravcovi modulov najdi to menu, a nastav mu Zobraziť položky podmenu na áno