aky webhosting, alebo poznate weblife?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
kostickar
Expert
Expert

aky webhosting, alebo poznate weblife?

Príspevok od používateľa kostickar »

precital som asi vsetky diskusie, clanky, google,
nic som nenasiel, zaujima ma ci mate niekto skusenosti s tymto hostingom:
http://www.phphosting.sk/
pripadne maju aj tuto stranku a mozno dalsie ine
http://www.weblife.sk/
hlavne ma zaujima serioznost, preco maju viac domen tomu fakt nerozumiem.
Ponukaju velmi dobru cenu, len na internete som nic o nich nenasiel.
Rozmyslal som aj na exohosting, websupport mi neponukajte- z neznamych dovodov mam na tu stranku averziu:)
Pripadne za prijatelne ceny mi ponuknite hosting
stranka bude pomerne narocnejsia, aj co sa tyka priestoru na ftp.
Podotykam ziadny warez neriesim ani podobne blboviny.
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: aky webhosting, alebo poznate weblife?

Príspevok od používateľa heker »

Myslis, ze ti da niekto za 3,40 na mesiac priestor pre velky web, ktory zaberie 20GB a bude im vytazovat server, robit velky traffic a tak? Odkazu ta na vlastny server alebo dedijovany, daju ti cenu 100 eur mesacne a vybavene.
kostickar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kostickar »

ja som nenapisal nikde pokial viem ze chcem pomaly vsetko neobmedzene za 3,40 EUR...ok..vidim ze sa nepohneme dalej
heker
Redeemer
Redeemer

Napis co potrebujes, kolko miesta, databaza, maily, php, aku navstevnost ocakavas a ine info na zaklade coho sa da poradit.
PeterKai
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PeterKai »

Aka je momentalne situacia ohladom najznamejsi webhouse (Trnava) (sk-domeny.sk atd) vs websupport.sk (BA)? Cital som, ze z WS odisli admini (kam to neviem), snad uz nejakych maju... Ktory z tychto hostingov ma lepsiu stabilitu, redundanciu atd? Nejde mi o cenu ale o uptime a dobry pristup k zakaznikom.

dik
heker
Redeemer
Redeemer

Porovnavat trnavakov s WS, to nemozes mysliet vazne. To je ako porovnat Skodu s Mercedesom. Alebo si pozri este ExoHosting.
PeterKai
Novice
Novice

cize trnavaci su skoda a WS mercedes? :) lebo v slovenskom webhostingu nemam sajnu co sa dialo posledne roky... na exohosting nasiel dost negativnych reakcii google, takze to asi riesit nebudem.

z WS mi odpisali, ze nemaju ziadnu redundantnost ani neoperuju v cloude, ich zaloha je len Raid. Nevies ako to ma webhouse? Samozrejme mi nejde o cenu, ale o uptime, a najst taku firmu, kde ludia radi pracuju, prijemny pristup k zakaznikom atd.

dik
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozri, tazko porovnavat niekoho, kto ma napriklad 15 tisic hostingov a niekto ich ma tisic. Je logicke, ze tam kde ich je viacej, tak sa najde aj viac nespokojnych uzivatelov. Dovolim si povedat, ze vacsina hostingov pojde len v raide a malokto to asi riesi inak. U velkych firiem sa da dohodnut aj na roznych inych zalohach, tj. zalohovanie na iny server ci dokonca do inej serverovne, ak maju servre vo viacerych serverovniach. Nevidel by som v tom problem, za peniaze sa da spravit vsetko. Ak potrebujes vyslovene cloud na zalohy, tak to skus riesit webhostingom + clound hostingom, trebars slovensky masterdc.sk to ponukal v cene okolo 40 eur, v Cesku to bol urcite master.cz, pripadne ich bude kopa zahranicnych. Otazne je, ze aku kapacitu a traffic pozadujes a kolko chces za to zaplatit.

A predpokladam, ze trnavaci su Tripsoft alias dalsich xyz domen, ktore pouzivaju.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

na otázku či sú lepší trnaváci ako blavací je odpoveď asi taká, že obaja sú zlý. Ak chceš dobrý hosting za dobrú cenu, treba prekročiť hranice slovenska. Tu nájdeš iba predražené služby. Ale myslím že websupport je zo slovenských hostingoviek najďalej. Majú najlepšie mašiny, technologie, adminov, support a admin. No a aj to, že sú priamo na chrbtici kdežto z trnavy sa napájajú na bratislavu hrá maličkú rolu v odozvách. Len treba rátať s vyššou cenou
PeterKai
Novice
Novice

No podla cisel blavaci maju 60 tis zakaznikov a 1 Gbps konektivitu, trnavaci maju 34 tis a 10 Gbps do SIXu, lenze samozrejme podla cisel nejdem.

Ja niesom proti zahranicnemu hostingu, len na tento projekt budu iba SK zakaznici, su ti zahranicni na porovnatelnej odozve ako domaci co su na SIXe? ze dajme tomu ping do 10 ms atd? Ak mi vies poradit nieco konkretne zahranicne prosim napis mi, kludne aj do spravy aby to nebola reklama ak sa to tu nesmie.

dik
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nie, nie sú na porovnateľnej konektivite, už len preto že to ide 8000 kilometrov, a potom rovnakú trasu cestou späť. Aj keď optika pod oceanom, ale stále je to dosť na to, aby sa to v čase prejavilo. Ak tu máš ping 10, do usa budeš mať ping 30. Ale zase ti ponúknu za rovnakú cenu ssd disk kým websupport ťa hodí na klasický magnetický. Tak tie ms ktoré stratiš na konektivite získaš zase inde. A v konečnom dôsledky môže byť stránka ešte rýchlejšia a svižnejšia. Nehovoriac o tom, že mesačne ušetríš za rovnaké parametre dobrých 5€ oproti naším drahým hostingovkam
PeterKai
Novice
Novice

ak mi napises priklad, rad pozriem..

zabudol som, ake su skusenosti s g-hosting.cz? tie ceny ze hosting za 2-3 eur, to je uz je dobra cena nie?
kochones
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kochones »

ja som presiel z websupport na wedos.cz a zatial spokojnost.
PeterKai
Novice
Novice

Aj ja som skoncil na wedose nakoniec, z tych co som im pisal iba oni mi potvrdili, ze mysql databazy maju na ssd diskoch.
Napísať odpoveď