Lidl nakupovanie
Re: Lidl nakupovanie
vyskusat sa daju , je tam velke zrkadlo a stoja za to ak od toho necakas zazraky 
Cakam nieco na urovni tej ceny, co je niekolkokrat menej ako napriklad Mamut, Zajo a ine.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
od pondelka znova chlast za desinu. Tentokrát konkrétne metaxa, grant's, jagermeister. Tullamorka za 12.
to mas odkial? Na ich webe to neviem najst.
-
audiotrack
VIP
mám to z letáku: http://lidl.akcneletaky.sk
bol som v Lidli a nakupil som si v tej masiarni co je v niektorych Lidloch pomazanky, maju trosku iny system ako vsade inde, nelepia na teglik etiketu s cenou, zlozenim, datumom a pod, ale postupne to navazia a spolu nablokuju, vyjde blocek a čau
toto mi nevadi, vadi mi ze neviem co je v zlozeni pomazanky a neviem aky je datum spotreby, na blocku to nie je, inde to je pekne napisane na etikete, ktora pomazanka co obsahuje a datum spotreby...je to vobec legalne?
toto mi nevadi, vadi mi ze neviem co je v zlozeni pomazanky a neviem aky je datum spotreby, na blocku to nie je, inde to je pekne napisane na etikete, ktora pomazanka co obsahuje a datum spotreby...je to vobec legalne?
Od dnes v Lidli opäť cykloveci.. som kúpil vaničku na čistenie reťaze a ten montážny stojan. Som na neho zvedavý. 
-
Grim
Darca
...a ja som to tam hľadal už v pondelok okolo obeda ako debil...prechádzam pomedzi regále s myšlienkou "asi to už všetko predali"... 
pracku mam tiez a ten stojan je vraj v pohode ak na nom nebudes zrovna povolovat kluky a podobne veci 
to s tou spotrebou neviem, ale myslim, ze obsah nemusi byt priamo na etikete, staci ked ho maju kdesi oficialne napisany a na poziadanie ti to ukazu.CheZteR napísal: toto mi nevadi, vadi mi ze neviem co je v zlozeni pomazanky a neviem aky je datum spotreby, na blocku to nie je, inde to je pekne napisane na etikete, ktora pomazanka co obsahuje a datum spotreby...je to vobec legalne?
-
Point
Professional
brm - dakujem za tip .. kupil som v lidli okuliare
v podstate vsetko ostatné uz bolo vypredane .. skoda
Tento týždeň bedmintonové rakety (súprava 4 rakety + 3 košíky + sieťka) za 9,99€.. no nekúp to! 
Som to v pondelok len tak zo srandy kúpil a hodil do auta, že ak náhodou.. a včera som bol von s kamarátkou, som jej len tak ukázal, čo mám v kufri...... no hrali sme vyše hodiny.. keby sa o 21h nezotmelo, že nebolo vidno na košík, tak by sme hrali aj dlhšie! Skvelá zábava za 10€..
Som to v pondelok len tak zo srandy kúpil a hodil do auta, že ak náhodou.. a včera som bol von s kamarátkou, som jej len tak ukázal, čo mám v kufri...... no hrali sme vyše hodiny.. keby sa o 21h nezotmelo, že nebolo vidno na košík, tak by sme hrali aj dlhšie! Skvelá zábava za 10€..
A kvalita? Obstojna?
Nie som expert na takéto náradie, bedminton som hral asi 3-4x v živote.. ale vyzerá to byť ok, čakal som horšiu kvalitu. Uvidíme časom, ako sa to rozpadne.. sieťku som ešte nerozbaľoval, ale ani neviem, či ju niekedy vôbec natiahnem. Pre príležitostných hráčov (v lete pri vode) je to podľa mňa super. Aj keby to malo vydržať iba jedno leto, tá kúpa sa určite oplatila. 
//rakety sú super, už druhý týždeň hráme a zatiaľ držia.. akurát košíky nevydržali dlho, ale s novými to ide v pohode..
//rakety sú super, už druhý týždeň hráme a zatiaľ držia.. akurát košíky nevydržali dlho, ale s novými to ide v pohode..
ma niekto skusenost s ventilatorom co bude od pondelka ?
-
Scorpion90
King
vzhladom na cenu podla mna dobra kupa. Nezaberie vela miesta, ma moderny dizajn a priemernu izbu by mal zvladnut
Fuha, ten vizera lakavo.
http://ekonomika.sme.sk/c/7282219/zakon ... ovali.html
aspon je teraz jasne, preco Lidl nepredava data o svojich predajoch
aspon je teraz jasne, preco Lidl nepredava data o svojich predajoch
asi 2 tyzdne dozadu mali v lidli bezkablove tachometre, myslite ze keby som tam zasiel teraz tak by ich mali este na sklade a predali by mi to aj teraz?