Ste v spoločnosti extrovert / introvert ?
Re: Ste v spoločnosti extrovert / introvert ?
Ludia ved už to konečne pochopte!!
už raz ste inteovermi tak sa už nikdy nestanete extrovertami!! tak sa proste človek narodí a tak to je aj navždy ostane!!!
ani homosexual kebyže strašne chce byť hetero tak sa ním nestane lebo sa už raz tak narodil a je to nemenne!! pochopte to!!! Musíte sa už len s tým zmieriť s tým akí ste a že tolko báb kolko som mal ja nikdy mat nebudete 
ani nechceme, stetky nechavame pre takych, ako si ty
Inac nedavno som si kupil knihu Ticho od Susan Cain-ovej. Vela ludi si ju chvalilo a co som zatial precital tak ju odporucam aj ja.
si riadne zakomplexovaný chudáčikbeardie napísal:ani nechceme, stetky nechavame pre takych, ako si ty
potom prečo každý introvert chce byť extrovertom?
preco by chcel byt kazdy introvert extrovertom? 
aby mali stetky? naco by im boli
aby mali stetky? naco by im boli
Som introvert čo je mi niekedy aj ľúto. Rád počúvam okolitých ľudí a malo kedy do diskusie prispejem tak ako v reale tak aj na internete na forách len malo kedy napíšem nejaky príspevok je to ako by som nemal čo napísať lebo si myslím že všetko bolo už napísane a a sa ma zmocni pociť že môj názor aj tak nikoho nezaujíma.
Ale čo už musím s tým žiť ale su chvíle kedy rozprávam veľa ale to musí sedieť poriadne téma a rozumiem si s rozprávajúcimi.
Tak asi toľko v túto rannu hodinu za 10 minút končím v práci a idem domov spať
Čaute
Ale čo už musím s tým žiť ale su chvíle kedy rozprávam veľa ale to musí sedieť poriadne téma a rozumiem si s rozprávajúcimi.
Tak asi toľko v túto rannu hodinu za 10 minút končím v práci a idem domov spať
Čaute
-
ktozesomja
Medium Star
Ja som tiež introvert, ale práveže na nete vôbec. Tu by som napísal hocikde kadečo, aj keď si píšem s ľuďmi tak si myslia, že som extrovert, lebo furt je o čom písať a potom v reále sa zrazu nejak zaseknem a už to nie je také ako cez net. A už mi to nie jeden človek aj povedal, že keď si píšeme, že vyzerám ako extrovert, tak že prečo v skutočnosti som taký tichý. Bohužiaľ, je to tak ale snažím sa to prekonávať.
Ja to striedam, ani neviem, čo je pre mňa prirodzené. Ak ma baví viesť konverzáciu s viacerými ľuďmi (kľudne aj takými, ktorých som práve stretol) a máme sa o čom baviť, tak som extrovert a tvárim sa dominantne. Ale keď mi spoločnosť nesadne, tak sa správam ako klasický introvert. Jednoducho nevidím dôvod upútavať na seba pozornosť ľudí, korí sú mi ľahostajní.
Tiež sa neviem nejako klasifikovať, že či patrím k introvertom alebo extrovertom.
U mňa je to docela komplikované.
- Som znamenie panna ( melancholik, zemský element) a oni sú klasifikovaný ako INTROVERTI.
Moc nechodím do spoločnosti ( rozne akcie, koncerty atd to velmi zriedka som tam).
No ale ked už som v spoločnosti tak sa dejú nasledovné veci
- Viem rozosmiať aj spoločnosť ludí, hanblivý niesom, komunikovanie s cudzími ludmi mi docela ide, svoje pocity, dobré aj zlé nálady viem dať najavo, presadit si svoj nazor takisto viem a pohádať sa viem aj "do krvy".
Najmä sa viem pohádať so znameniami ohnivého elementu( lev,baran,bliženec)
Co už sa dost prikláňa k EXTROVERTOM.
Som asi nejaký hybrid, niečo medzi introvertom a extrovertom.
Ale hlasoval som skorej pre extroverta, pretože moje meno vyjadruje mileho cloveka,no zaroven aj cielavedomeho.
U mňa je to docela komplikované.
- Som znamenie panna ( melancholik, zemský element) a oni sú klasifikovaný ako INTROVERTI.
Moc nechodím do spoločnosti ( rozne akcie, koncerty atd to velmi zriedka som tam).
No ale ked už som v spoločnosti tak sa dejú nasledovné veci
- Viem rozosmiať aj spoločnosť ludí, hanblivý niesom, komunikovanie s cudzími ludmi mi docela ide, svoje pocity, dobré aj zlé nálady viem dať najavo, presadit si svoj nazor takisto viem a pohádať sa viem aj "do krvy".
Najmä sa viem pohádať so znameniami ohnivého elementu( lev,baran,bliženec)
Co už sa dost prikláňa k EXTROVERTOM.
Som asi nejaký hybrid, niečo medzi introvertom a extrovertom.
Ale hlasoval som skorej pre extroverta, pretože moje meno vyjadruje mileho cloveka,no zaroven aj cielavedomeho.
-
ktozesomja
Medium Star
haha, no u mňa presne platí aj toto. Kým nie som s niekým tak viacej zoznámený, že viem aký ten druhý je, čo si môžem pri ňom dovoliť a ako to zoberie tak som taký utiahnutejśí. Ale keď už dotyčného lepšie poznám a cítim sa s ním uvoľnene, tak je to už o niečom inom.
Ja som introvert. Keď človeka nepoznám tak v hlave mám taký blok, že nepoviem nič ani keby sa za to strieľalo. Potrebujem veľmi dlhu dobu aby som ho spoznal lepšie a v pohode sa rozprával. No keď rozprávam napríklad cez Skype, že ho nevidím tak rozprávam úplne v pohode aj keď je to úplne neznámy človek. Som až príliš hanblivý. Myslím si, že takto to nebudem mať veľmi ľahké v budúcnosti (aspoň keby som sa viac učil). 
Výstižný obrázok
len škoda, že aspoň u mňa, to trvá, niekedy aj roky pokiaľ sa dokážem takto uvoľniť.
Určite to nieje zle ako so mnou. Ja sa teraz na konci strednej školy vo 4. ročníku dokážem v pohode rozprávať so spolužiakmi o čomkoľvek. Doteraz to bolo tak, že mi dali otázku, ja som odpovedal a koniec debaty.