Prechod na Gigabitovu siet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prechod na Gigabitovu siet

Príspevok od používateľa Chalesnik »

Zdravim, vo firme sme sa rozhodli prejst na gigabitovu siet a potrebujem poradit ci som vybral spravne: TP-Link TL-SG3424 , TP-LINK TL-WR1043ND v2, TP-LINK TL-SG108... Popripade co by ste odporucali, snazil som sa vybrat produkty s dobrym pomerom cena/vykon.
Dakujem.
amozoneSK
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Prechod na Gigabitovu siet

Príspevok od používateľa amozoneSK »

Ja som akurat nedavno vo firme menil, cosi mensia zrejme ako tvoja, <10 zamestnancov, ale isiel som tiez do TP-Linku, pretoze s nimi mam dobre skusenosti doma. Vo firme to teda posledneho pol roka funguje na TL-WR1043ND, TL-SG1008 (hlavny rozvod) a TL-SG1008D (pridavny v jednej miestnosti kvoli tlaciarnam, NASke atd.). Vsetko super, za toho pol roka som to ani raz nemusel restartovat, pracuje to bezchybne. 1x do tyzdna sa kazdy PC zalohuje na NASku, potencialnu rychlost gigabitovej linky to vyuziva na 80-90%, takze z mojho pohladu naozaj super - 50GB dat z notebooku to zazalohuje v priebehu 10-15 minut. Router ma super uzivatelske prostredie, intuitivne a rychle, mal som uz rozne zariadenia doma a vo firme a TP-Link sa mi paci zdaleka najviac, hlavne kvoli jednoduchosti a spolahlivosti - raz zapojis, lahko nastavis a uz sa nestaras.
Napísať odpoveď