Chcem kúpiť auto
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
dovod prave preco tuto? SDi-cka su fajn ak to chces do mesta, t.j. necakaj od toho ziadny trhac asfaltu, ale co sa tyka spolahlivosti tak to prezije vsetko..
-
guess.whoo
Redeemer
ten najazd

-
RATZINGER666
Darca
9000km rocne, pohoda...
-
goldenshit
Medium Expert
Nakolko som student a nemam moc penazi tak sa my to zdalo ako vhodna volba.
Moc sa tam nema co pokazit
A potrebujem to tak na 50% mesto 50% okresky.
Moc sa tam nema co pokazit
Ako ak nemáš prehnané (škrtám) - ak nemáš žiadne nároky na akceleráciu, tak na to, čo jazdíš pohoda. V meste to veľmi nepocítiš, tankovať budeš málo a je to spoľahlivé.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Ako ak nemáš prehnané (škrtám) - ak nemáš žiadne nároky na akceleráciu, tak na to, čo jazdíš pohoda. V meste to veľmi nepocítiš, tankovať budeš málo a je to spoľahlivé.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
-
Runes
Addict
Jedno 400 000 SDI mame na firme myslim ze tym som povedal dost
strieda sa na tom asi 30 ludi a je to auto ktore je povolene brat uz len na kratke vzdialenosti. Ale chapes 400k 30 ludi ktore ine auto by to zvladlo
vedeli by ste mi povedat, ci je velky rozdiel v "komforte jazdy" pri prejazde cez nerovnosti (octavia III) pri diskoch:
18" (225/40 R18)
17" (225/45 R17)
vdaka
18" (225/40 R18)
17" (225/45 R17)
vdaka
-
Runes
Addict
Kolega vravi ze ano v neprospech 18 a ze 18 je uz extrem pre to auto.
Octavia III je sama o sebe tvrde auto kamarat ma na RS 17" a to uz je dost tvrde (hlavne priecne nerovnosti v kabine auta dost citit)
vdaka menim teda na 17...
Runes napísal:no este moze do toho vliezt parameter ze model autajak ja pri Xtraile ako chcel som benzin ale alternativa bola len 2,5 benzin alebo 2,2 diesel
priemerna na benzine je 10l co je celkom slusne ale potom chlapci povedali ze v zacpe sa dostavaju aj na 18l co je uz na odstrel
cize radsej "kazovejsi" diesel
v zápche mi stúpne spotreba na benzíne aj na 25-30 litrov, ale kým dojdem kam potrebujem je tam zasa max 10-12 litrov na sto... málokedy sa stane, že ideš celú trasu len v zápche...
-
RATZINGER666
Darca
...v zapche mas aj na 1,2l HTP spotrebu 15l na 100km, ale to sa do uvahy takto naozaj brat neda...
-
Runes
Addict
ja nehovorim o tom co pisalo auto nakolo Xtrail to nepise
btw ja v zapche denne cca 30 km / 1hod
-
Fabo
Hardcore addict
Ked si schopny prejst za hodinu 30 km tak to je hovno zapcha 
-
RATZINGER666
Darca
...a ja hovorim o tom, ze spotreba v kolone bude vzdy vysoka s akymkolvek motorom a neda sa ratat do spotreby priemernej...
-
Fabo
Hardcore addict
Kolona != zapcha. Spotreba v kolone moze byt uplne OK (ak sa kolona rozumnym sposobom pohhybuje), v zapche bude vzdy na hovno (pri spalovacich motoroch)
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2014, 15:14)
A este doplnim... cesta s castou trasy v zapche v pohode vyzenie spotrebu na tych 18 litrov v priemere (ako spatne pozeram tak takto to chapem). Ale to iste bude aj s naftou. V zavislosti od charakteristiky danych motorov moze byt narast aj pomerne vacsi, plus je otazne ako bude taketo cestovanie vplyvat na zdravie motora (ako benzinu tak nafty)
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2014, 15:14)
A este doplnim... cesta s castou trasy v zapche v pohode vyzenie spotrebu na tych 18 litrov v priemere (ako spatne pozeram tak takto to chapem). Ale to iste bude aj s naftou. V zavislosti od charakteristiky danych motorov moze byt narast aj pomerne vacsi, plus je otazne ako bude taketo cestovanie vplyvat na zdravie motora (ako benzinu tak nafty)
-
RATZINGER666
Darca
ja som reagoval na Runesa
ale ano, pises dobre 
ja som prešiel z hladkého diesla na turbo benzín a spotreba sa mi zvýšila cca o 2-3 litre max na sto (90% bratislava), samozrejme tým že tankujem 98 mičku tak ma to stojí o niečo viac (aj tak si myslím, že čoskoro bude už aj tu drahšia nafta ako benzín.. viď napr. švajčiarsko) ale keď si to celé zrátam tak to, že mám do 5 minut zohriate auto a výkon vyšší o 120 koní ako som mal s naftou + celkové správanie auta, tak sa mi to oplatí 
-
Runes
Addict
15km rano v zapche, cca pol hodku to idem a to iste spat
s toho je ale realna zapcha tak 12km. 1,5km je to od domu do zapchy a zo zapchy do roboty
BTW na Leone to citit dost ked som chodieval skorej tak som na nadrz presiel v priemere o 250 km viac co je pri dojazde na nadrz 700 celkom slusne
-
RATZINGER666
Darca
http://auto.idnes.cz/pravostranne-rizen ... jetiny_fdv
...no uz to mame aj za hranicami u susedov, snad to aj sem coskoro pride...