Atributy... Len na citanie a zapis
Atributy... Len na citanie a zapis
Zdravicko polozim vam 1 otazku ake atributy dat .txt súboru aby ho mohol uzivatel len cez moju stranku(script) precitat a cez script ktory mam na stranke, aby mohol do tohto .txt zapisovat...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Atributy... Len na citanie a zapis
660 ale musíš mu nastaviť rovnakú skupinu ako má php
a to uz ako?audiotrack napísal:660 ale musíš mu nastaviť rovnakú skupinu ako má php
-
audiotrack
VIP
prihlásiš sa na shell, pozreš si v akej je skupine php, a potom cez chgrp nastavíš túto skupinu aj tomu súboru. A možno že ani nič nemusíš, ak sa prihlasuješ cez užívateľa (na ftp) ktorý je v rovnakej skupine. Ťažko povedať čo všetko a ako spraviť, keď netušíme čo a ako máš
jednoducho mam vytvoreny priecinok (ftp) a v nom mam datum a cas prihlasenia v .txt cez script ho mozem upravovat... dal som mu atributy 660 a vsetko funguje takze asi nic netreba riesit... Avšak ma zaujima, da sa nejakym sposobom pri vytvorení .txt dat .txt atributy hned na 660? lebo funkcia file_put_contents ak subor neexistuje vytvori ho ale dava .txt suboru atributy 644...audiotrack napísal:prihlásiš sa na shell, pozreš si v akej je skupine php, a potom cez chgrp nastavíš túto skupinu aj tomu súboru. A možno že ani nič nemusíš, ak sa prihlasuješ cez užívateľa (na ftp) ktorý je v rovnakej skupine. Ťažko povedať čo všetko a ako spraviť, keď netušíme čo a ako máš
By ste boli velmi dobry kebyze mi pomozete
-
audiotrack
VIP
-
Fabo
Hardcore addict
umask? neviem ako to ma implementovane php. a ci by to vadilo zmenit to globalne pre php usera.