Zdravím
Nedávno sa mi stala taká vec, PC mi bežal 2 dni vkuse a potom ked som ho vypol a na druhý deň zapol tak vôbec mi nejde grafická karta odrazu, vetráky na grafe sa točia naplno ale nenaskočí vôbec obraz, PC ide normalne ale obraz nenaskočí, až ked zapojím kábel do onboard grafiky .. skúšal som dnes aj druhú grafiku ale to isté, môže to byť poškodený slot alebo? Dakujem za všetky odpovede .. 4 roky žiadny problém, bežal aj viacej dní vkuse a nič a teraz toto
PC :
Corsair CX600
Asus M2N-VM HDMI
Asus GT430 1GB Low-End ( predtým GTX 260 )
6GB Ram Kingston DDR2
AMD Athlon 64 X2 3600+
Problém so základnou doskou zrejme
-
JeffHardyy
Light Professional
-
vikko78
Medium Professional
Re: Problém so základnou doskou zrejme
može byť odpálený PCI-E slot, ale skús aj pozrieť do biosu, či nieje "disabled" resp. či sa bios neprenastavil na on board grafiku...
-
JeffHardyy
Light Professional
v biose je nadstavená priorita na PCI-E .. vypadá to na ten slot asi, len nechápem čo to tak zrazu spravilo, vetrák na grafike sa ako keby rozbehne potom zastaví asi na pol sekundy a ide naplno už stále, ale obraz žiadny .. asi čas na nové komponenty
skusal si vybrat ju a znova zasunut?
-
JeffHardyy
Light Professional
samozrejme, aj druhú grafiku som skúšal dať a to isté .. ked mi ešte šla, tak len zahučala a stíchla, a obraz išiel ale teraz len ako keby sa naštartuje a hučí stále a čierna obrazovka až kým nedám vga kábel do onboard grafiky 
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nie sú obe grafiky náhodou napájané extra ešte aj zdrojom ? ak hej, skús iný molex konektor na grafiku.
-
JeffHardyy
Light Professional
GTX 260 bola 2x 6pin .. ale táto druhá nie, tú stačí len dať do PCI-E a zozadu zapojiť vgačko, efekt je ale taký istý