Eurovoľby 2014

Diskusie na politické témy...
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Eurovoľby 2014

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Tak máme do eurovolieb niečo cez mesiac a ja som stále tak dezinformovaný, že vôbec nemám ani najbližšiu predstavu o tom, koho by som mal voliť. Ale podla predpokladanej volebnej účasti a veselého nakupovania http://romovia.sme.sk/c/7166094/vajda-s ... li-ho.html usudzujem, že každý hlas bude niečo znamenat :).

P.S. Vie mi niekto skúsenejší poradit, kde nájdem zoznam kandidátov, strán alebo niečoho? Google neporadil.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Eurovoľby 2014

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/3 ... rovolbami/

to vazne "strana", ktorej Vodca skrieka o europskej okupacii a strhava EU vlajky po celom kraji kandiduje do Europarlamentu? uf, asi prestanem hravat soliter v telefone, lebo sa aj u mna vyvinie toto tazke stadium schizi...
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

EU a aktualne podmienky podnikania vramci EU priestoru, skutocne nicia podnikatelske prostredie, hlavne slovenskych firiem a podnikatelov, to ja teraz zazivam v priamom prenose.
Human.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Human. »

Ak budu aj pirati kandidovat, tak asi jedina dobra volba :D
http://piratskastrana.sk/
Solo_Kamen
King
King

Od roku 2009 vyzbierali 273 podpisov? Buď to je nejaká blbosť alebo je to iná strana, než s akou som kedysi sympatizoval...
Human.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Human. »

Preco od 2009? Podpisy zbieraju pre vznik strany a to tusim od decembra 2013.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Koľkých môžem zakrúžkovať?
Určite budem voliť tohto pána http://podolay.blog.sme.sk/
Solo_Kamen
King
King

Human. napísal:Preco od 2009? Podpisy zbieraju pre vznik strany a to tusim od decembra 2013.
Podpisy sa zbierajú od 2009. http://drotovan.blog.sme.sk/c/196659/Kt ... tranu.html

EDIT: vyzerá to, že je to iná strana pod tým istým názvom :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

butthead napísal:EU a aktualne podmienky podnikania vramci EU priestoru, skutocne nicia podnikatelske prostredie, hlavne slovenskych firiem a podnikatelov, to ja teraz zazivam v priamom prenose.
mozes to nejako rozviest?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja budem voliť asi SaS-károv, trošku euroskepticizmu neuškodí. Aj tak väčšina bude len o tom ako budú bojovať za Slovensko a kecy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako keby som zvykol voliť, tak hentakým by som z princípu hlas nedal. Však to je pokrytectvo na úrovni nácka Magáta, ktorý splieta a utápa sa vo svojich nezmysloch, ale IDE kandidovať ide toho parlamentu.

Asi som čudný, ale ak som proti niečomu, tak čo je to za logiku sa stať "toho" súčasťou.. :roll:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Logika infekcie, trójskeho koňa, sabotáže, vyber si. :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Skôr logika vidiny peňazí vo vačku..tá naivita mi už príde naozaj smiešna. :D

Určite to tam tí dvaja traja so SaS, prípadne Mišún s Magátom rozbijú zvnútra a zmenia podľa seba... :roll:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

pokial viem tak SAS nie je proti EU podla jej povodnych principov (rovnako ani Farage)
ale povodne ciele EU sa nejako casom zdeformovali a mame tu druhe ZSSR - v tomto smere je legitimne mat tam "euroskeptikov"
hughito
Redeemer
Redeemer

Prosím ťa, sú to kvákači a dobre sa tešia (Farage) a spol. z dennej 400 € diéty.. SaS je skrachovaná strana na pokraji zániku, ich posledná šanca je zmobilizovať svojich posledných pár verných a pri účasti 18% na voľbách sa odpratať a teplé miesto do Bruselu.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

M142 napísal: mozes to nejako rozviest?
ano mozem, pracujem v nemenovanej firme (20 rokov posobi na slovensku) na ekonomickom oddeleni. firma ma matku a zopar sestier v zahranici, vsetko vyvazame von, ako jediny v koncerne vytvarame hodnoty, sestra to predava dalej jednotlivym zakaznikom s marzou. nam sestra akoze plati za faktury. a teraz material mame z tuzemska, plati sa po splatnosti aj niekolko mesiacov, jedine mzdy a vsetko co sa tyka statu sa dodrziava na cas. navyse ku koncu roka rozne uctovne cachre machre, danove optimalizacie (do ktorych sa nevidim, uctovnictvo je vonku), su bezne snad v kazdej zahranicnej firme. z hrozou som zistil ze pohladavky so sestrou su na 0... roboty mame vela, nestihame... cim viac vyrabame, tym menej penazi :)

takze hlavne narazam na tie uctovne operacie, ktore su samozrejme v sulade so "zakonom"
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

http://nazory.pravda.sk/komentare-a-glo ... y-paradox/
Javůrek na Pravde napísal:Z tých 333 kandidátov z 29 strán, ktorí u nás idú do eurovolieb, by sa až príliš mnohí v europarlamente skôr či neskôr zaradili k známym extrémistom. Ak však môžu takí lepenovci, Liga severu či britská UKIP rátať s tým, že ich krajiny by zánik únie ešte relatívne ustáli (i keď s obrovskými škodami), s čím rátajú naši? Že akurát Slovensko, ktorého chod životne závisí od fungovania európskeho integračného priestoru, zostane nedotknuté, či dokonca na tom zarobí?

Žiaľ, presne to je to, čo sa snažia nahovoriť voličom. A bez ohľadu na to, či tej hlúposti nebodaj veria aj sami, alebo či sú len cynickými kšeftármi s ľudským strachom, ktorému sa v časoch kríz dobre darí, presne tak by aj Európa dopadla, ak by sa jednej z jej najvyšších inštitúcií mali zmocniť takíto ľudia.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

hughito: Neni nahodou dieta v EP, nie 400 eur ako pises, ale 304 eur a to len za zasadaci den EP??? To len na upresnenie.
hughito
Redeemer
Redeemer

hojko napísal:hughito: Neni nahodou dieta v EP, nie 400 eur ako pises, ale 304 eur a to len za zasadaci den EP??? To len na upresnenie.
Môže byť, to som tresol len tak odhadom, nechcelo sa mi po tom pátrať.

karmista: Zjavne máš nejaký problém ty. Nabudúce skús tu alebo do SS pod svojím menom.
Napísať odpoveď