kupa psp
kupa psp
Ahojte. Chcem sa spytať , že ake psp je najlepšie .PSP 1003 , PSP 1004 FAT , PSP 1004 , PSP 2004 . Ktore je z nich naj ?? A ešte jedna otayźka . Ked si kupim hru na psp pojde mi na všetky ?? či sa to kupuje podľa typu psp ??
-
Nebster119
Novice
Re: kupa psp
ja som mal psp 1004 1rok a potom som ho predal, podla mna su sproste vsetky psp a uz na to nerobia ani nove hry
a ano ked si kupis hru na psp pojde ti na vsetky
a ano ked si kupis hru na psp pojde ti na vsetky
mám psp uplne to prvé FAT, už ho mám dlho je to sranda brával som si to na dlhé cesty vlakom,busom ako konzola to neni zlá no už by som si ho znova nekúpil
skôr by som si kupil tablet, psp podla mna upada a hry na to tiež
skôr by som si kupil tablet, psp podla mna upada a hry na to tiež
aha dobre.
Prosim vymenuj mi zopar hier na tablet, ktore sa daju normalne hrat. FPS, racingy a ine neovladatelne zanre mi ani nespominaj. Taktiez casual tituly ako Angry Birds etc. Je pravda ze na psp uz nevychadzaju hry, na druhej strane je ich poko*ot, navyse idu emulovat aj tie z psx a gba. Jedine co ho moze nahradit je vita, eventualne 3DS kvoli exkluzivitam.
Prosim vymenuj mi zopar hier na tablet, ktore sa daju normalne hrat. FPS, racingy a ine neovladatelne zanre mi ani nespominaj. Taktiez casual tituly ako Angry Birds etc. Je pravda ze na psp uz nevychadzaju hry, na druhej strane je ich poko*ot, navyse idu emulovat aj tie z psx a gba. Jedine co ho moze nahradit je vita, eventualne 3DS kvoli exkluzivitam.
neviem čo si hned nervózny ja som len povedal svoj názor že by som si ho znova už nekúpil a kupil by som si tablet a to nie len kvôli hrám ale aj kvôli ostatným funkciám ktoré ponúka a takisto aj PSP ponúka iné funkcie okrem hrania hier ak o tom nevieš