Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
treba prist na predajnu a uvidis, ze sa to da
Chcel som sa v tejto téme niečo opýtať, ale čo tu čítam príspevky od začiatku roka, už aj viem Vašu odpoveď na svoju otázku. Takže sa už ani nepýtam na názor na HTC ONE (M7) vs. NEXUS 5 vs. LG G2 vs. niečo iné v tejto cenovej kategórii..
..rovno sa opýtam niečo iné: Má vôbec LG G2 nejakú nevýhodu v porovnaní s ostatnými mobilmi?
Moje požiadavky na mobil.. displej okolo 5" (radšej by som mal menej), 2GB ram (na pozadí bude bežať kopec appiek), na super kvalitnom foťáku a videu si nepotrpím, radšej kvalitnejší audio výstup (nejaké to beats alebo podobné).
..rovno sa opýtam niečo iné: Má vôbec LG G2 nejakú nevýhodu v porovnaní s ostatnými mobilmi?
Moje požiadavky na mobil.. displej okolo 5" (radšej by som mal menej), 2GB ram (na pozadí bude bežať kopec appiek), na super kvalitnom foťáku a videu si nepotrpím, radšej kvalitnejší audio výstup (nejaké to beats alebo podobné).
-
guess.whoo
Redeemer
negativum G2 vidim v tom, ze neprisiel uz o par rokov skor
inak mne osobne nic nechyba. ani vodotesnota, ani koza na kryte, ani 128gb vnutorna pamat a ani 41mpx fotak.
mooozno mohol mat xenonovi blesk, ale tak no
mooozno mohol mat xenonovi blesk, ale tak no
guess.whoo.. čítam rôzne recenzie na G2 a zaujali ma dve veci, na ktoré by si mi snáď ako majiteľ tohto mobilu vedel odpovedať:
- vstavaná slovenská klávesnica sa dá prepnúť na QWERTZ? Údajne česká sa nedá prepnúť.. riešenie len cez stiahnutie nejakej alternatívnej klávesnice.
- keď mi niekto vola.. viem vypnúť zvonenie (nie zrušiť hovor) nejakým spôsobom? ..zatrasením mobilu, prípadne preklopením displejom nadol.

- vstavaná slovenská klávesnica sa dá prepnúť na QWERTZ? Údajne česká sa nedá prepnúť.. riešenie len cez stiahnutie nejakej alternatívnej klávesnice.
- keď mi niekto vola.. viem vypnúť zvonenie (nie zrušiť hovor) nejakým spôsobom? ..zatrasením mobilu, prípadne preklopením displejom nadol.
Stisenie by malo fungovať otočením displaya na dol alebo tlačidlom stisenia.
-
Arkaz
Addict
Na stisenie zatial pouzivam stlacenie tlacidiel hlasitosti
a slovensku qwertz som nenasiel no ceska je na vyber aj qwerty aj qwertz
No som čítal české recenzie a tam hovorili o českej qwertz.. asi ju doplnili s nejakou aktualizáciou, no na slovenskú sa vybodli? 
-
Arkaz
Addict
No asi sa na.alovensku vykaslali
a tu cesku pridali mozno v nedavnej aktualizacii klavesnice alebo v update na 4.4
-
guess.whoo
Redeemer
svk qwertz mi obcas chyba ked pisem z telefonu nejaky normalny mail kde treba diakritiku, vtedy musim prepnut na go keyboard...tisenie tiez tlacidlom
Asi dam teraz blbu otazku ale stale sa neviem rozhodnut ze ktory mobil si kupit skor
LG G2 alebo Nexus 5 ? Jednoznacne beriem iba 32 GB verziu.A ci este nahodov neviete nejaky obchod kde by som kupil Micro USB kkabel s redukciou ku Xbox 360 gamepadu ?
Ja mam chlapi na G2-jke rozbitý display
Ked sa darí tak sa darí.
-
Arkaz
Addict
ci boha to jak sa ti podarilo ? 
Dlhý príbeh. A akurát dnes mi prišli celotelove fólie
Ale asi ani ta by nepomohla páde na betón.
Sh4d0W:A ten USB kabel kde splasim ? Aby som mohol zos Xbox 360 gamepadom mohol hrat normalne tie hry ?
lukas9206:To co si robil s mobilom ze uz mas po displeji ?
lukas9206:To co si robil s mobilom ze uz mas po displeji ?
napr ebay: http://www.ebay.com/itm/131113158941?ss ... 1497.l2649packie34 napísal:A ten USB kabel kde splasim ? Aby som mohol zos Xbox 360 gamepadom mohol hrat normalne tie hry ?
lukas: Prasklo "len" dotykove sklo a displej nadalej reaguje na dotyk ? alebo ani dotyky nefunguju ?
Zohral pri tom pade svoju rolu aj alkohol ?
Zohral pri tom pade svoju rolu aj alkohol ?
Nereaguje, no aj keby reagoval, tak pochybujem ze by sa dal vymeniť iba display bez digitizeru, keďže to je lepené do kopy. A nie ja nepijem 
Dostal si ma....