Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
Parádna časť. 
Ako pozerám tak všetkých potešila smrť na konci
Oko za oko, zub za zub 
Spoiler
Páčia sa mi tie malé prídavky ktoré tak obohacujú už geniálne predlohu , napríklad ako Theon holil Ramsay , super scéna. K samotnej svadbe nie je čo dodať , takto som si to predstavoval a bolo to spravené úplne perfektne (Scená Oberyna ako zdraví tú štetku a povie Tyrionovi "not you"
)
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak 4 seria sa rozbieha ako ma
...rastu nielen deti ale aj dracikovia 
-
R1k1nko
Darca
och KONECNE !!!!! totalna ulava ... !!!
Spoiler
ten kkt je mrtvy 
-
Ba-Yo
Light Professional
Na imdb 9.9/10
Spoiler
Záverečná scéna je perfektne spracovaná
Nikdy som sa počas smrti postavy na scéne neusmieval
Nikdy som sa počas smrti postavy na scéne neusmieval
Pre citajucich nic nove, ale potesilo opat. Som zvedavy ci do konca serie daju to co ukoncuje tretiu knihu v Kingslanding 
Spoiler
Ja sa tesim na zachranovanie Tyriona
ja na
inak, myslel som, ze sa potichu urobi aj recasting na pana Kata, ale aj tak to je to fajn. IMO
Spoiler
to, ze niekto neserie zlato 
počujte píšte aj či to je spoiler ku knihe alebo k novým dielom, lebo neviem, kde môžem kliknúť
.
dík
dík
-
qwerty-xyz
HALELUJA !!!!!
aj ked osobne by som lanisterovych okrem toho krpateho dal do muciarnicky Ramsey-mu . . . . je to tazkotonazny psychopat ktory by sa urcite patricne vyzil v umuceni tych degesov . . .
aj ked osobne by som lanisterovych okrem toho krpateho dal do muciarnicky Ramsey-mu . . . . je to tazkotonazny psychopat ktory by sa urcite patricne vyzil v umuceni tych degesov . . .
ten moj je ku knihe, ale je v inotaiiLaster napísal:počujte píšte aj či to je spoiler ku knihe alebo k novým dielom, lebo neviem, kde môžem kliknúť.
dík
aj tak tam nekliknem
ešte by som pochopil
//ešte pridám uprimný trailer http://www.videacesky.cz/trailery-recen ... ra-o-truny
Koniec bol tak vtipný, že som skoro plakal a zároveň tak pravdivý.
//ešte pridám uprimný trailer http://www.videacesky.cz/trailery-recen ... ra-o-truny
Koniec bol tak vtipný, že som skoro plakal a zároveň tak pravdivý.
na to pozeranie cez HBO GO je treba mat predplatene HBO?
-
redliner
King
http://imgur.com/gallery/0EQr6 takto zomrel ? v tej rýchlosti som si všetko nevšimol 
Áno, ale pýtal som sa kamaráta čo má HBO cez UPC a nevie o žiadnom logine do hbogo. Som tak dúfal, že by mi to požičal, ale vôbec neviem jak to funguje, či sa to dá nejak sharovať.
Presne takredliner napísal:http://imgur.com/gallery/0EQr6 takto zomrel ? v tej rýchlosti som si všetko nevšimol
jj v knihe mala sansa nejaku sietku na hlave, tu mala nahrdelnik. Kazdopadne dobre spravene, aj ked svatbu som si ja osobne predstavoval podla knihy, ze bola "indoor" a nie vonku. Alebo to si pletiem?
Tiež myslím že to bolo indoor ale tak bola by škoda neukázať tie krásne Chorvátske lokácie
Pre tých čo čítali knihy:
Pre tých čo čítali knihy:
Spoiler
4×08 – The Mountain and the Viper - takže na tento legendárny súboj si ešte počkáme 
a tak aj v knihe nebol hned po svadbe..
sa mi pacila lokacia sermovacky, ak sa nemylim v Dubrovniku za hradbami, ale je jasne, ze v Chorvatsku je takych miest mnoho, plus to kludne mohlo byt na zelenom pozadi
sa mi pacila lokacia sermovacky, ak sa nemylim v Dubrovniku za hradbami, ale je jasne, ze v Chorvatsku je takych miest mnoho, plus to kludne mohlo byt na zelenom pozadi