Max Payne 3
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Max Payne 3
aktivovať to? 
Hej ako to mám aktivovať ked mi tam neukazuje options ani nič podobne 
Pise ti to v manuali.
-
tomas03330
Novice
Zdravim mam problem s max paynom 3 ... velmy vas prosim o pomoc....mam jednu verziu od jula a ked som to vtedy skusal vzdy mi ukazalo ciernu obrazovku a isiel som podla postupu.....teraz v septembry som nasiel image a chcem to znovu skusit...chcem sa spytat vyriesil ten problem uz niekdo zatu dobu ? vidim nove updaty preto sa pytam........dakujem za pomoc...
edit : skusal som nainstalovat aj patche aj cracky ale to iste...prosim vas o pomoc.....aj s podrobnym navodom..som nehorazne zufaly
edit : skusal som nainstalovat aj patche aj cracky ale to iste...prosim vas o pomoc.....aj s podrobnym navodom..som nehorazne zufaly
Precitaj si pravidla, warez sa tu neriesi. Kup si original a nebudes mat ziadne problemy.
Ja to nechápem aký manuál je to originál hra nemala by ísť bez nejakého prestavovania systému alebo podobne?... Napíš ako presne to mám zmeniť.
Max Payne 3 hned na začiatku ma pyta cez Social Club Activation Key čo mam zrobit
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2012, 16:19)
nevedeli by ste mi pomoct pyta ma activacion key čo s tym
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2012, 16:19)
nevedeli by ste mi pomoct pyta ma activacion key čo s tym
Musis si zaregistrovat hru. Produktove cislo najdes vytlacene na zadnej strane manualu. 
ale ja nemam original mohli by ste mi pomoct
Nie, tu sa neriesi warez.
Hráva sa multiplayer ešte? Chcem si to kúpiť a neviem či sa to oplatí.
No ten multiplayer nebol a nie je moc dobry, takze by si asi o vela neprisiel.. 
Takže sa neoplatí kupovať hej?
Keď tam pošli PM akú inú MP v celku lacnú hru by si odporúčil. Alebo nemusí to ani byť MP ale bolo by to
Keď tam pošli PM akú inú MP v celku lacnú hru by si odporúčil. Alebo nemusí to ani byť MP ale bolo by to
-
Wishmaster
Medium Professional
nevim, ale max ma aj slusny single player .. aspon pre mna to je zaujimave, kedze som davnejsie presiel mp 1,2 
Aj ked je nejaky taky.. hmhm, nevim. Nejak mi tam chyba ta noir-komiks atmosfera
Aj ked je nejaky taky.. hmhm, nevim. Nejak mi tam chyba ta noir-komiks atmosfera
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak singlac bol jeden z najlepsich vobec na trhu
Tak single som už prešiel ale tak kludne by som si ho prešiel znova len čo ten MP. Podľa mňa sa to neoplatí moc keď to už mám prejdené. Či?
-
Wishmaster
Medium Professional
achievementy .. zbieranie golden weapons .. challenges .. vzdy je co robit
)
Tak toto je práve taká časť ktorá ma na hrách ako tak prestáva baviť. Já som skôr na príbeh.
A tak vlastne aký je ten MP? Dá sa na niekoho pripojiť?
A tak vlastne aký je ten MP? Dá sa na niekoho pripojiť?
MP je taky isty ako v GTA alebo Red Dead Redemption, mas tam rozne mody, kde behas a strielas. 
Kazda dobra hra sa oplati kupit. Ja mam vsetkych Maxov a je to moj oblubeny franchise, ale ten multak ma jednoducho nechytil vobec..
Kazda dobra hra sa oplati kupit. Ja mam vsetkych Maxov a je to moj oblubeny franchise, ale ten multak ma jednoducho nechytil vobec..
Tak ako GTA IV MP ma celkom bavil... No tak ste ma presvedčili.
Dnes to asi kúpim.
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2014, 13:12)
Já som ale chcel hlavne vedieť či sa ten MP hráva.
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2014, 15:56)
A keď už by som to kupoval mám si zobrať aj DLC Rockstar Pass?
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2014, 19:14)
Tak som to predsa kúpil.
Teraz ale mám "problém". Kúpil som si k tomu aj ten Season Pass. Ale v steame mám MaxPayne3 + 10 DLC + Season Pass
Čo ma trošku štve. Prečo tam je tých 10 DLC a ešte k tomu Season Pass? Nemalo tam byť iba Max + Season?
Vyzerá to tak ako keby som kúpil Max-a ktorý mal už tie DLCčka ... Pritom na stránke nebolo nič písané.
A ešte steam mi písal niečo že Max Payne 3 (WW) .. čo je to to WW?
Pre predstavu pridávam screen.
Dnes to asi kúpim.
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2014, 13:12)
Já som ale chcel hlavne vedieť či sa ten MP hráva.
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2014, 15:56)
A keď už by som to kupoval mám si zobrať aj DLC Rockstar Pass?
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2014, 19:14)
Tak som to predsa kúpil.
Teraz ale mám "problém". Kúpil som si k tomu aj ten Season Pass. Ale v steame mám MaxPayne3 + 10 DLC + Season Pass
Čo ma trošku štve. Prečo tam je tých 10 DLC a ešte k tomu Season Pass? Nemalo tam byť iba Max + Season?
Vyzerá to tak ako keby som kúpil Max-a ktorý mal už tie DLCčka ... Pritom na stránke nebolo nič písané.
A ešte steam mi písal niečo že Max Payne 3 (WW) .. čo je to to WW?
Pre predstavu pridávam screen.
- Prílohy
-
- MP 3 Hojko.png (8.25 KiB) 932 zobrazení