+Bobr napísal:Spoiler
Ja sa tesim na zachranovanie Tyriona
Game of Thrones - Seriál
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Game of Thrones - Seriál
Tyriona nikto zachranovat nebude.
Video na pobavenie
Game of Thrones a ich reklama na KFC
Game of Thrones a ich reklama na KFC
pre axxisaxxis napísal:Spoiler
Tyriona nikto zachranovat nebude.
Spoiler
Myslel som bitku medzi Gregorom a Oberynom, takze v podstate ho zachranovat bude 
Myslím si, že tento seriál bude mať tak 20 sérií.Momo46 napísal:Tiež myslím že to bolo indoor ale tak bola by škoda neukázať tie krásne Chorvátske lokácie![]()
Pre tých čo čítali knihy:Spoiler
4×08 – The Mountain and the Viper - takže na tento legendárny súboj si ešte počkáme
Tak zase lepšie jak keby to mali vpratat do zopar serii, ale nemuseli by tam davat take nezmyselne sceny ako napr. Oberyn v bordeli.
Nemyslím si že bola nezmyselná , budujú novú postavu , v tej scéne si sa dozvedel minimálne toMarkoff napísal:Tak zase lepšie jak keby to mali vpratat do zopar serii, ale nemuseli by tam davat take nezmyselne sceny ako napr. Oberyn v bordeli.
Spoiler
že je bisexuál , že s ním je Ellaria Sand , že nenávidí Lannisterov chce sa im pomstiť. Celkovo z jeho prednesu musíš cítiť prečo je nazývaný Red Viper 
pre Momo46
Spoiler
Red Viper je ale nazyvany uplne pre nieco ine, nie kvoli prednesu alebo tomu, ze je bisexual... 
Ak si dobre pamätám
Spoiler
tak Red Viper je nazývaný preto lebo je nepredvídatelný , zbrklý a nebezpečný - čo bolo vidieť keď počul The Rains of Castamere (to že si maže zbrane jedom je len bonus
)
Spoiler
Praveze to vsetko ostatne je len bonus
"Oberyn has been known as the "Red Viper" ever since by friends and foes alike, due to rumors that he fought the duel with a poisoned blade." pokial si teda cital knihy a nebavime sa len o serialy...
Momo46:
Spoiler
Mne vadia tie sceny, kde Oberyn chyta toho gaya za rozkrok. V knihe ani neviem ci je bisexual, asi hej, ale je to tam len naznacene. A do serialu daju taketo sceny a potom cool postava vyzera ako nejaky nechutny teplos. A ano Red Viper ho volaju preto lebo bojoval s otravenym mecom.
ale to ze ty si homofob je tvoj problem, nie problem serialu...
neviem, kniha je plna semena stekajuceho po stehnach, co mne pride ovela nechutnejsie, ako ta scena z bordelu a mieskami v hrsti
Markoff : To čo si prečítaš medzi riadkami v knihe nemôže fungovať vo filme/seriály preto ti to musia ukázať
Jackb Hej , a hlavne vkuse 
Mne nepríde nechutné ani jedno, však realita nie. Či sa hráme na katolíckych farálov?jackb napísal:neviem, kniha je plna semena stekajuceho po stehnach, co mne pride ovela nechutnejsie, ako ta scena z bordelu a mieskami v hrsti
Asi tak. Skôr ma irituje, že sa net*tká v iných seriáloch. Viď. Walking Dead, kde ostalo osem a pol človeka na zemi, a oni sa nereprodukujú. 
No to je zase domena HBO. Pri Horiacom kriku som dve casti krutil hlavou, ze co sa stalo, ze ziaden vrz a potom v tretej na Tanu prislo 
Meereen bol v dnešnej časti spravený parádne, presne takto nejako som si to mesto predstavoval. Ale Naharis je stále jeden veľký fail, škoda, že neobsadili aj rolu pre Strong Belwas-a.
Inak som zvedavý ako sa v budúcnosti popasujú so starnúcimi detskými hercami. Neviem, či sa to zdá len mne, ale to dievča čo hrá Aryu a taktiež Bran akoby boli starší každým dielom. A tu pochybujem, že ich len tak budú môcť vymeniť, ako to spravili s Tommenom.
Inak som zvedavý ako sa v budúcnosti popasujú so starnúcimi detskými hercami. Neviem, či sa to zdá len mne, ale to dievča čo hrá Aryu a taktiež Bran akoby boli starší každým dielom. A tu pochybujem, že ich len tak budú môcť vymeniť, ako to spravili s Tommenom.
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
https://www.youtube.com/watch?v=Q8Q_ZdVAJpo
jeden z novych coverov The Rains of Castamere, zatial asi najlepsie co som pocul
jeden z novych coverov The Rains of Castamere, zatial asi najlepsie co som pocul