F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
s takym zrebom aky mame to bude velmi tesne. do konca sezony uz iba lahucki superi a mame naskok
Arsenal zase len o TOP4, škoda. Zranenia nám zruinovali sezónu - hlavne Ramsey a Walcott, ale aj Koscielny, Gibbs, Wilshere, Ozil.. Všetci šiesti zo základu, katastrofa. Teraz prajem titul Liverpoolu, túto sezónu hrajú neskutočne..
-
guess.whoo
Redeemer
lahki superi
lol wba nam dava nakladacku
nechapem toto
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2014, 17:07)
tak nailbiter az do konca, Eriksen znova ukazal, ze bol najlepsou kupou...ale remiza s wba je extremne malo
//autoeditácia príspevku (12 Apr 2014, 17:07)
tak nailbiter az do konca, Eriksen znova ukazal, ze bol najlepsou kupou...ale remiza s wba je extremne malo
Eriksen je výborný.. No nič moc tie dnešné výsledky, Soton mi odpálil tiket, Everton sa posunul na 4. miesto, Spurs vyrovnali tesne pred koncom.. 
-
guess.whoo
Redeemer
sa moc neoplati podavat na tieto posledne zapasy..hlavne na muzstva hrajuce o zachranu
Tak ako vidite konies sezony ? Kto podla vas ziska titul a preco ? Ja si stale myslim ze to Chelsea zvladne kedze proti silnym timom nam ide takze proti Liverpoolu myslim na vyhru a dufam ze niekto dokaze obrat City o nejake body najskor asi Everton. Ale ak by som sa na to mal pozerat nezaujato tak asi Liverpool aj im prajem hlavne Gerrardovi 
-
guess.whoo
Redeemer
ja tiez prajem skor liverpoolu ked uz tak a myslim, ze to dotiahnu uz teraz do konca
Rovnako ako kolega vyššie.. Prajem Liverpoolu a dúfam, že vyhrajú. A zase verím, že Arsenal vyhrá FA Cup a skončí aspoň 4. 
Inno čo by si si vybral keby si musel..
FA Cup alebo 4té miesto ?
FA 
Štvrtých miest mám dosť. Možno ak ho nebudeme mať, konečne si board (ktorému ide o zisk a neúčasť v LM by bola pekným škrtom cez rozpočet) + AW uvedomia, že treba priviesť 2-3 svetových hráčov, nie dookola priemerných Francúzov, mladíkov a pod.
Štvrtých miest mám dosť. Možno ak ho nebudeme mať, konečne si board (ktorému ide o zisk a neúčasť v LM by bola pekným škrtom cez rozpočet) + AW uvedomia, že treba priviesť 2-3 svetových hráčov, nie dookola priemerných Francúzov, mladíkov a pod.
Výborne Sunderland, aj keď s obrovským šťastím a s pomocou rozhodcu, ale je to tam. Verím, že to LFC zajtra zvládne bola by škoda takúto stratu nevyužiť.
Otras v podani Chelsea, za toto si titul nezasluzia.
No, ak dnes Liverpool vyhrá, dovolím si povedať, že o titule je rozhodnuté 
-
DanielDevil
Addict
Tak ako som si myslel že City zakopne so Sunderlandom no v živote by ma nenapadlo že to nevyuzijeme... Ale stále si myslím že proti Liverpoolu vyhrame aj keď neverim že by potom ešte Liverpool zakopol tak stat sa môže čokoľvek. Myslím si že prekvapenie bude ešte zápas Everton vs City a budem držať aj Newcastlu proti Liverpoolu
takže stále verim 
Už iba 3 zápasy, veľmi sa teším a Gerrard si za svoje celoživotné výkony už konečne zaslúži prvý ligový titul. 
Este nic nieje vyhrate, nebude to vobec ľahké, teraz mame doma Chelsea na čele s vychcanym Josém a na dalsi tyzden veľmi nebezpečný Crystal Palace. Poziciu mame dobrú, ale veľmi rychlo o ňu môžme prísť.
-
Scorpion90
King
-
hojko
Site Admin
To uz malo prist pred pol rokom, teraz je neskoro. Nakoniec bude sranda, ak z toho nebude ani poharova europa a mozu sa rozlucit s velkymi peniazmi.
mohli ho uz nechat do konca sezony, uz ju aj tak asi nezachrania