Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Co teraz ? investujes do opravy ? Alebo prejdes spät na Lenovo ? Alebo... ?
Lenže kto to vymeni? A nemusí to ani byt original.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tazko povedat co je to origo to je pravda ale na kvalite myslim ze to nepoznas. Ak chces origo bude drahsi. A vymenu zvladnes sam je to velmi jednodche.
Chcel som to takto riešiť s One X, no bol som odhovarany ze to neni dobrý nápad. Veľa krát bol display nekvalitný alebo dobre nereagoval na dotyk. Takže neviem. Nakoniec som to poslal spraviť za slušnú cenu jednému užívateľovi aj toho fóra, a dva krát ta praca nebola kvalitná. Veľmi som sa nesťažoval, no od profesionála som čakal viac. Takže ani s tou "jednoduchou" výmenou si nie som istý.
-
Arkaz
Addict
Ver mi telefonov som uz opravil viac nez dost a ak je diel v takomto komplete tak sa to meni velmi jednoducho kedze nic nelepis len prehodis zakladnu dosku a zadnu cast krytu a mas to.
tu mas video od 12:45 zacina montovat uz do noveho dielu vsetky verci naspat.
tu mas video od 12:45 zacina montovat uz do noveho dielu vsetky verci naspat.
-
tacosi
Moderátor
Tiez premyslam nad note 3,ale napriklad co sa tyka toho,tak nelupe sa ten strieborny ramik,ako napriklad na s4 ? Pretoze som cital,ze ho zas vyrobili z plastu,no o poskodeniach pri beznych podmienkach nebola ani zmienka
-
Arkaz
Addict
Zatial som sa nestretol s lupanim ci uz pri S3,S4 alebo N2 ci N3. je to sice plast ale pokial ti vyslovene mobil nespadne priamo na ten ramik tak ziadne olupanie nehrozi.
-
tacosi
Moderátor
No vlastne ked tak rozmyslam,tak to zrejme bude pravda,pretoze kolega ma s4 a on to olupane ma,ale ci nie nahodou od klucov alebo coho.
Padol mu iba raz a to mu prasklo cele sklo.
Padol mu iba raz a to mu prasklo cele sklo.
Lukas: lenze bb5 ti menil iba dotyk. Ten sa meni tazsie kedze to musis rozliepat
Ak kupis lcd + dotyk, tak to zladnes aj sam
btw: ja som nakoniec vcera kupil one mini a po tych velkych padlach konecne zmena
zatial maximalna spokojnost, tak skoro menit nebudem
btw: ja som nakoniec vcera kupil one mini a po tych velkych padlach konecne zmena
Menil komplet.
-
Runes
Addict
ak meni komplet nema co nefungovat to jak ked menis baterku vyberes odpojis, pripojis nove vlozis a ides. Jedine co tam moze byt ze FW displeju moze byt starsi a potom blbne cele zariadenie ale to sa da predsa spravit i ked vacsinou downgradeom FW zariadenia nakolko prepalit FW displeja neni asi az tak jednoduche
-
guess.whoo
Redeemer
moze to blbnut pokial je nahradny diel neoriginalny ako napr. cez ebay kupovany. stretol som sa s tym uz par krat ked som menil cely vrch. Mal som objednanych asi 5ks na orange san francisco a vsetky som reklamoval, lebo ten dotyk proste fungoval divne. niekedy az na 5-6 kliknutie a pod.
Taktiez mozu byt farby inak vykreslene, vacsinou su bledsie a stretol som sa tiez s tym, ze cele sklo bolo o milimeter vsade mensie ako original.
Proste ked uz kupovat vrchnu cast ako na G2 tak by som jedine original z overeneho shopu
Taktiez mozu byt farby inak vykreslene, vacsinou su bledsie a stretol som sa tiez s tym, ze cele sklo bolo o milimeter vsade mensie ako original.
Proste ked uz kupovat vrchnu cast ako na G2 tak by som jedine original z overeneho shopu
NOKIA X prve dojmy, zasekany srot s fadnym plastom, fadnejsim displejom a nevyladenym OS, komu to chcu predat ked seka uz menu prazdneho telefonu a s cenovkou ako SG Trend? ... ale foti obstojne
-
guess.whoo
Redeemer
a vydrz baterky hrozna bieda. Podla predajcu je to urcene detom na zakladne veci plus foto..no neviem ci im to vyslo
-
Arkaz
Addict
Ja neviem to fakt nemozu spravit ozaj delo s androidom v tele ako lumie? To by bol krok v pred
Iným značkám tiež trvalo X rokov, kým si ten systém vyladili. Áno, aj samotný OS ide každým rokom vpred, ale aj tak. Snáď nečakáte zázraky od prvotiny, navyše s cenovkou 100 eur.
Cakam lebo toto malo stat tak 65€
Snáď si nemyslíte, že Microsoft dá do svojho top mobilu konkurenčný Android! Nokia podľa mňa nikdy nebude mať highend, resp. mainstream s Androidom, ten bude stále s WP.. čo je však naozaj škoda.
Buduci tyzden asi kupujem LG L9 II.Neviete ci mi na nom pojdu sluchadla Sony MH1C ?
Headset urcite nepojde,ale zvuk by nemal byt problem,ze ?
Headset urcite nepojde,ale zvuk by nemal byt problem,ze ?