bojim sa o brata

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sofia352
Novice
Novice

bojim sa o brata

Príspevok od používateľa sofia352 »

Čaute :/ som zúfalá :( ide o môjho brata(18 rokov). Neviem ako začať. Za posledné 2 roky sa strašne zmenil.Pred touto zmenou bola s ním vždy veľká zábava , dalo sa s ním o hoci čom pokecať ,mal veľa priateľov a bol obľúbený v kolektíve.Ale teraz je to iba bezcitný ,arogantný človek s totálne ľadovým srdcom a je v ňom toľko hnevu a nenávisti až ide z neho naozaj strach. Je to vodcovský typ a v skupine má veľke slovo ako aj v triede ma dosť veľký rešpekt ale dokáže ho veľmi zneužiť proti ostatným spolužiakom aj učiteľom. Občas je v pohode ale keď ho niekto vytočí tak sa radšej držim stranou lebo naozaj ide z neho strach. Jedným z dôvodov môže byť aj to že mu ublížila jeho jedna kamarátka ktorú mal naozaj rád ale ona ho iba využila ako aj dalši exkamaráti. Naozaj neviem čo mám robiť chcem mu pomôcť ale neviem ako. Je to dobrý chalan a bolí ma keď vidím ako sa trápi :(
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: bojim sa o brata

Príspevok od používateľa audiotrack »

volá sa to puberta a pominie to časom
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...podľa mňa zložil ružové okuliare a dospel...
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Jak keby som čítal o sebe :D Toto sa so mnou stalo po jednom rozchode, začal som cielene využívať všetky schopnosti na ubližovanie iným. Mamka ma donútila ísť k cvokárovi, kde mi diagnostikovali sociopatiu (to som už niekde spomínal), čo bol samozrejme blud. Jednoducho som sa cez to nevedel preniesť. Ani kamošmi, ani inými vzťahmi. Teda skôr nechcel ako nemohol, bavilo ma ubližovať. Šíriť rovnaký smútok, ako som sám cítil. Časom to prešlo, aj keď niesom čo som býval. Bola to blbosť a dnes sa snažím pomáhať ľuďom dostávať sa z rozchodov, nech neskončia rovnako.

Plexo má na to veľmi výstižný verš "Predstieraním, že nemáš srdce, maskuješ to zlomené.". That´s all, teda aspoň z môjho pohľadu.
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

No z tvojho príspevku usudzujem, že sa mu niečo muselo stať, keď sa zmenil v úplne opačného človeka, ako bol. Dôvod môže byť práve ten, že mu ublížila tá kamarátka, a preto už neverí v ľudí..a tou aroganciou a ľadovým srdcom si to kompenzuje..alebo.. je to naozaj len pubertou.
Ale čokoľvek ho trápi, musí sa s tým vyrovnať on sám, poznala som takéto typy ľudí, a keď som im chcela pomôcť, tak sa ešte na mňa naštvali, nechceli počúvať a boli stále takí istí..myslím, že by si mu mala dať čas, nech si to on v sebe vyrieši sám a aj dospeje.. a to sa stane práve vtedy, keď zistí, že nie všetko na svete je len čierne a netočí sa len okolo neho, že sú aj horšie veci ako rieši on..a začne si vážiť ľudí hlavne tých, ktorí sú okolo neho a majú ho radi.. :)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autorka témy-
Tvojmu bratovi bolo ublížené, zradili ho ludia od ktorých to nečakal, preto ostal taký.
To že sa chová kruto si musí uvedomiť len on sám.
Nemal by si celu zlost vybijať na každom,ale len natých ludoch ktorý mu naozaj ublizili.
Lebo raz može naraziť na niekoho, kto tú jeho zlosť dá do laty a potom konečne skrotne.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Precitol do reality, už len dúfať že mu to vydrží.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Diagnostikované prípady sa pozývali. :lol:
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Mne už človek, ktorého som považoval za dobré priateľa bodol kudlu do chrbta. Odvtedy neverím skoro nikomu, ale žeby sa zo mňa stal arogantný a bezcitný človek to nie. Hnevu a nenávisti je vo mne dosť, ale vybíjam si ju na tých čo si to zaslúžia, ak vôbec. :)
Takže podľa mňa len dospel.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

sofia352 napísal: je to iba bezcitný ,arogantný človek s totálne ľadovým srdcom a je v ňom toľko hnevu a nenávisti až ide z neho naozaj strach. Je to vodcovský typ a v skupine má veľke slovo ako aj v triede ma dosť veľký rešpekt ale dokáže ho veľmi zneužiť proti ostatným spolužiakom aj učiteľom. Občas je v pohode ale keď ho niekto vytočí tak sa radšej držim stranou lebo naozaj ide z neho strach. Naozaj neviem čo mám robiť chcem mu pomôcť ale neviem ako. Je to dobrý chalan
Zloz okuliare aj ty.Je dobry len preto ze je blizky?
Napísať odpoveď