Mám XP na starom hardisku, na novom mám WDWS 7 a mám pocit ze na starí wdws sa dostat ani neviem. (na disk vpohode z wdws7) uz je ten windows myslím aj poskodený a
chcel by som ho nejakým spôsobom vymazat (najlepsie bez toho aby som don chodil) tak aby mi aj vsetko co je na tom hardisku ostalo len op system nie... any ideas?
edit: ako sa dostanem do foldra v tom starom wdwse kde je aces denied a ja niesom ani jeden user co boli v starom wdwse?
Ako externe vymazať Windows XP ?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako externe vymazať Windows XP ?
stiahnut linux.napalit alebo hodit na usb.vymazat
Nemas to ako zmazat. Najlepsie zalohovat a formatnut. Alebo zmazat postupne adresar Windows, pozriet Program Files, zalohovat potrebne veci a zmazat. Dalej Document and Seetings a tam pod uzivatelom mas veci, okrem toho je tam skryty adresar ako Data aplikacii (Applications Data), Local Seetings a tak, treba to prezriet podrobne a dokladne.
čo? ja mám wdws 7 a pouzivam ho a aj si odkladam veci na stari disk len na tom starom potrebujem uvolnit miesto lebo mam vsetky disky zaplnene. rozmyslal som ci sa neda vymazat ten windows proste oznacenim systemovych suborov a kliknutim delete odtialto
len ak tak tak neviem kde vsade je wdws ulozeny...
edit: heker to je asi to co som mal na mysli... postpone adersar? je ktory? ostatne co si vymenovaval poznam.. len aby sa mi ten wdws nespustil niekedy a nepoondial pc.. lebo parkrat sa mi nahodne spustil uz xp miesto 7
neviem preco ale uz to dlho nerobi tak som ani neriesil
EDIT EDIT: mám ešte jednu otázku... ako sa dostanem do foldra v tom starom wdwse kde je aces denied a ja niesom ani jeden user co boli v starom wdwse?
edit: heker to je asi to co som mal na mysli... postpone adersar? je ktory? ostatne co si vymenovaval poznam.. len aby sa mi ten wdws nespustil niekedy a nepoondial pc.. lebo parkrat sa mi nahodne spustil uz xp miesto 7
EDIT EDIT: mám ešte jednu otázku... ako sa dostanem do foldra v tom starom wdwse kde je aces denied a ja niesom ani jeden user co boli v starom wdwse?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ako sa ti mobol spustit XP miesto Win7, ked Win7 ma bootloader v ktorom je definovane co sa zapina. A bud je bootloader spravny alebo ma chyby a teda nejde nic. Aky postpone adresar spominas??? Mal by si pozornejsie citat, je tam napisane "postupne" a nie "postpone".
ja ti neviem ako sa mohol spustit asi som vtedy poriadne neudal co sa ma spustat v tom sa moc nevyznam ale uz sa nespusta a to je hlavnehojko napísal:Ako sa ti mobol spustit XP miesto Win7, ked Win7 ma bootloader v ktorom je definovane co sa zapina. A bud je bootloader spravny alebo ma chyby a teda nejde nic. Aky postpone adresar spominas??? Mal by si pozornejsie citat, je tam napisane "postupne" a nie "postpone".
nevedel by si mi ty poradit, (alebo niekto) ako sa dostanem do foldra v tom starom wdwse kde je aces denied a ja niesom ani jeden user co boli v starom wdwse? - už to asi mám, nastavil som na celí disk aby som mal povolenie - to šlo ale niektore priecinky stale odporujú...