Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Obzerám sa po nejakom novom autíčku, rozpočet okolo 3500-4000 prevažne dlhšie trasy takže skôr nafta, nech to nieje malé ale zas ani veľké, takže skôr nejaký sedan, čo hovoríte na BMW 320d ročník od 2001-2003 ? Prípadne nejakú inú alternatívu.
Zvnútra je to menšie než sa zdá. Ostatní sa určite viac rozpíšu.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
maro: hej, o priestore v e46 sme tu uz popisali... ak to musi byt nafta, tak jedine doplatit si za OII, ako som sem pisal pred par dnami... ale nerataj, ze s tymi starsimi naftami nejako extra usetris... skor rozpis, ake trasy planujes jazdit a ako casto...
Sedel som v konkrétnom modele, páčilo sa mi ako interiérovo tak aj zvonku, nepostrehol som nejak málo priestoru.
// Tých 4000 už mám ten horný rozpočet, jazdím teraz 2x do mesiaca 800km +každý deň 10km do práce 10 späť.
// Tých 4000 už mám ten horný rozpočet, jazdím teraz 2x do mesiaca 800km +každý deň 10km do práce 10 späť.
-
RATZINGER666
Darca
tak ak vyhovuje po tejto stranke, nie je o com... akurat zohnat nieco nevylietane... vsetci dobre vieme, u akych skupin ludi su tieto auta oblubene a ako sa udrziavaju... pozeral by som skor po kuskoch z klubov so zdokumentovanou historiou...
kazdopadne este raz - dvakrat by som si tu naftu este rozmyslel...
// ...tak v tom pripade je u mna benzin jasna volba
kazdopadne este raz - dvakrat by som si tu naftu este rozmyslel...
// ...tak v tom pripade je u mna benzin jasna volba
Určite by som pozeral po niečom z klubu, prípadne akú benzínovú alternatívu by si poradil ? Alebo niečo od vw taký passat?
Ak už chceš silou mocou niečo zo skupiny áut na ktorú sa orientuješ, tak fakt zober oktávku.
-
RATZINGER666
Darca
v pripade nafty v tomto rozpocte by som do inej ako do nemeckej nesiel... ale aj to uz by musel byt denny najazd 50-100km v kuse, aby som to niekomu odporucil...
ak pripustis benzin, mas toho na vyber ovela viac... ci uz od nemcov, japoncov, nejake mondea a podobne, zalezi aj od toho, ake auta sa Tebe pacia...
// s oktaviou bude velky problem s rozpoctom, preto pisem, ze tam uz treba priplacat...
ak pripustis benzin, mas toho na vyber ovela viac... ci uz od nemcov, japoncov, nejake mondea a podobne, zalezi aj od toho, ake auta sa Tebe pacia...
// s oktaviou bude velky problem s rozpoctom, preto pisem, ze tam uz treba priplacat...
Asi ešte niečo dosporím, čo som pozeral na klube tak ani nieje veľmi z čoho vyberať. Čo by sa dalo robiť s rozpočtom cca 6000 ? Prípadne aký benzín by si odporúčal ?
Aj keď veľmi by som čakať nechcel pretože teraz na tie trasy mám felíciu
Mesiac/dva ešte vydržím.
Aj keď veľmi by som čakať nechcel pretože teraz na tie trasy mám felíciu
Nenavyšuj zbytočne rozpočet len z rozmaru, ak je horná hranica 4000, tak 6000 je ťažká guľa na krku. Do 4000 zoženieš slušné auto.
Od Feldy ťa odvezie pohodlnejšie už asi všetko, tak načo vymýšľať.. Ja by som ti poradil ultra pohodlné a superticé (verzia benzín), čo na 800 km trase oceníš viac ako si myslíš, ale nemyslím, že by si mal o také záujem, podľa toho, čo píšeš
Od Feldy ťa odvezie pohodlnejšie už asi všetko, tak načo vymýšľať.. Ja by som ti poradil ultra pohodlné a superticé (verzia benzín), čo na 800 km trase oceníš viac ako si myslíš, ale nemyslím, že by si mal o také záujem, podľa toho, čo píšeš
Do vecí do ktorých sa prd rozumiem tak si vždy nechám poradiť. Ak vieš o nejakom dobrom vozítku ktoré sa zmestí do môjho rozpočtu tak sem s ním. 
Co tak skusit nieco od Hondy?
Ja som momentalne s 2001 Accordom, spolahlive a dobre auto, sice uz vyssia vykonnostna trieda ktora zozerie aj teba (cize spotreba je kusok problem), ale zozenies ho od 3-4k (podla rocniku a vybavy).
-
Hellboy248
Guru wannabe
zdravim, ake motory by ste odporucili pri audi a3 a bmw rad 3? samozrejme nekazove, spolahlive
Tema premazana, expert kravka ma ban.
Hellboy248 - nová a3 a 3er alebo ? u BMW by som určite išiel do atmosferických benzínov, keď chceš spoľahlivosť 
Dosť často chodím na bmwklub a tam každý píše, že nové benzínové motory (myslím tým radu F) sú kazové a preto odpočúčajú radšej ísť do nafty. Pravda je, že osobnú skúsenosť nemám.
klasický R6 je hádam nesmrteľný motor, ak za volantom nesedí fakt nejaký analfabet, o problémoch nových som zatial nepočul moc, aj keď tých oturbených by som sa už zrejme trochu bál (jazdených, pri novom by to bolo v podstate jedno) preto neviem ani aký motor voliť do a3, nakoľko už som si na vlastnej koži okúsil spoľahlivosť a ceny za servis koncernových priamovstrekových benzínov
nafta bude mať ale klasické problémy časom dpf, vstreky....
nafta bude mať ale klasické problémy časom dpf, vstreky....
Caute,
zacinam pomaly premyslat nad vymenou, potreboval by som zopar tipov. Nejske slusne vozidlo na jazdu po meste 95% (z toho obchvat min 50%) do 7k ? V odovodnenom pripade do 8k .
Trojkova bavaria, alebo nejaka octavka? Pripadne volaco mensie? Mam teraz 206, takze urcite nic francuzske a ani mensie
Kludne aj nejaky japonec, na znacke mi velmi nezalezi... jednoducho ktory typ auta sa tak najviac hodi do tej sumy + mesto. Nizka spotreba a podobne zalezitosti, ako lacna udrzba su vitane
dikky
zacinam pomaly premyslat nad vymenou, potreboval by som zopar tipov. Nejske slusne vozidlo na jazdu po meste 95% (z toho obchvat min 50%) do 7k ? V odovodnenom pripade do 8k .
Trojkova bavaria, alebo nejaka octavka? Pripadne volaco mensie? Mam teraz 206, takze urcite nic francuzske a ani mensie
-
RATZINGER666
Darca
...len to A-cko preboha nie