Zdravim.
Mám tablet Fujitsu Siemens Stylistic 5112. Nainstaloval som tam klasický win xp no až potom som zistil že pudem potrebovať XP pre tablety lebo mi nefunguje stylus ani virtualna kávesnica.
Neviete niekto či sa to da doinstalovať do klasickeho xp alebo treba na novo instalovať win xp tablet edition???
WIN XP a dotykový displej
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: WIN XP a dotykový displej
Je to samostatny system, takze nemyslim, ze bude mozne doinstalovanie. Riesenim je teda tam hodit cisty Windows Tablet, aktualizovat a pripadne doinstalovat potrebne veci, ktore potrebujes. Preco si sa tam dal a chcel XP??? Nedodaval sa tento tablet nahodou s Vistou alebo skor Win7???
Edit: Pozeram a bolo viacej verzii toho modelu, zacinali s WinXP Tablet a potom presli na Win7.
Edit: Pozeram a bolo viacej verzii toho modelu, zacinali s WinXP Tablet a potom presli na Win7.
je to starši model a original tam bol prave XP tablet. No ja ked som ho kupil som tak tam bola sedmička ale strašne pomaly pracovala teraz je to pekne žive len som dal klasicke XP aj to zme tam cez uzb dali až po tyždny skušania cez uzb s linuxom. No a teraz ani neviem kde mam zhanať to XP pre tablety. 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Trebars na TPB sa da stiahnut.
jo dakujem hojko mam ho stiahnuty a už len ho nejako nainstalovaťhojko napísal:Trebars na TPB sa da stiahnut.
Tým je vlastne problem vyriešeny.