REGISTER TRESTOV ZA KRADEZ

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
bbbbb
Novice
Novice

REGISTER TRESTOV ZA KRADEZ

Príspevok od používateľa bbbbb »

Ahojte chcela by som sa vás spýtať na niečo ohľadom registra trestov. Tak asi tak minulý rok som s kamoškou šlohla bike 2 ked sme boli na kofole a nechcelo sa nám ísť domov 2 šunky, ale tak včera sa na to prišlo že to sme my a boli sme na polícii mali sme dostať blokovú pokutu každá 10€ ale nakoniec sme neplatili nič a že na 99,99% nebudeme tresne stíhané. Chcela by som sa spýtať či sa to dáva do RT a na ako dlho či sa to nezmazáva po nejakých 3 rokov . Veľmi sa za to hambím, ale čo už dotali sme papier o tom že sme ich zobrali a + písal dlho do pc ako priebeh a tak a to sme podpisovali a povedal niečo o RT ale neviem čo lebo ja som tam v tedy nebola kamarátka hovorí že áno no ja dúfam že nie. Dosť ma to hnevá lebo otec môjho priateľa je policajt a on si sem tam pozerá RT a ten bike bol u nich no hamba ! Sú totiž dosť slušný !!! Prosím vás neviete niekto niečo o tom? Nechajte si hlúpe odpovede...
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: REGISTER TRESTOV ZA KRADEZ

Príspevok od používateľa Grim »

...nie...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

do registra trestov sa zapisujú trestné činy. Čiže prípade ktoré sú prejednávané pred súdom (bez ohľadu na to či to skončilo väzením, podmienkou, alebo iba pokutou). Ak ti prišla iba bločková pokuta na 10€, tak je to iba priestupok a do registra ti to zapísané nebude. Bude to zapísané iba na polícii takže ten policajt k tomu prístup bude mať. Ale budúci zamestnávateľ a podobne ak budú vyžadovať výpis z RT tak to tam nebude.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Audio: nemoze aj trestny cin byt vyrieseny mimo sudu? Dohoda o vine a treste IIRC?
Napísať odpoveď