Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
Re: Dealextreme (a ine cinske obchody)
Ahojte. Prvykrat som objednaval z dx.com asi za 13 eur. Peniaze mi to stiahlo ale na dx v polozke orders mam stale Order Processing. Neviete co s tym? Dakujem pekne
ako dlho?
LukasqoO napísal:Ahojte. Prvykrat som objednaval z dx.com asi za 13 eur. Peniaze mi to stiahlo ale na dx v polozke orders mam stale Order Processing. Neviete co s tym? Dakujem pekne
Kedy si to objednal/zaplatil? Kludne to moze trvat par dni kym zaeviduju platbu a dalsich par dni kym Ti tovar odoslu.
3/19/2014 8:59:37 PM Order Processing Order is being processed.
3/19/2014 8:59:37 PM Payment Confirmed Payment verified.
3/19/2014 8:59:26 PM Order Received Order has been created, awaiting payment.
3/19/2014 8:59:37 PM Payment Confirmed Payment verified.
3/19/2014 8:59:26 PM Order Received Order has been created, awaiting payment.
Tak teraz to akoze balia, pripravuju, nesu na postu, odosielaju... To moze kludne trvat aj par dni. Treba byt trpezlivy. 
Aha
Vdaka. Nabuduce uz budem vediet.
Už dvakrát mi buyincoins.com vrátili peniaze a teda neposlali rôzne batérie - vraj z dôvodu obmedzení leteckých spoločností ....
Co je to za format trackovacieho cisla? Mam 2 objednavky, jedna z Focalprice, druha z ebayu (mala by to byt china post), ale takyto format cisiel som nikdy nevidel (namiesto x su cisla):
Focalprice: BLVSxxxxxxxxxxxxxxxx
Ebay: SSxxxxxxxx
Nikde sa mi to neda trackovat.
Nikde sa mi to neda trackovat.
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
China air mail neodosiela baterie
[quote="MFa"]Co je to za format trackovacieho cisla? Mam 2 objednavky, jedna z Focalprice, druha z ebayu (mala by to byt china post), ale takyto format cisiel som nikdy nevidel (namiesto x su cisla):
Nikde sa mi to neda trackovat.[/quote
Z fp to tak poslali aj mne a mal som to doma ešte skôr, ako nadkocili informácie ale je to belgická pošta, www.belpost.be
Nikde sa mi to neda trackovat.[/quote
Z fp to tak poslali aj mne a mal som to doma ešte skôr, ako nadkocili informácie ale je to belgická pošta, www.belpost.be
Chlopi. Ako to je s vratenim penazi z dx?
Inak este mi poslali mail ze 1 alebo viac veci nemaju, takze som zvolil moznost nech mi poslu to co maju.
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2014, 17:47)
Ako mozem zrusit objednavku a docielit to aby mi poslali peniaze naspat ?
Inak este mi poslali mail ze 1 alebo viac veci nemaju, takze som zvolil moznost nech mi poslu to co maju.
//autoeditácia príspevku (02 Apr 2014, 17:47)
Ako mozem zrusit objednavku a docielit to aby mi poslali peniaze naspat ?
Mozu colnici zadrzat zasielku, ktora podla podacieho cisla bola odoslana zo Svajciarska? Sice odoslane z Ciny, ale podla podacieho cisla je to CH - svajciarsko.
Alebo mozu zadrzat dalsiu zasielku, ktora ma na obalke uvedenu odosielaciu adresu (return to) belgicku adresu? (globify / e-shipper)
//aha tak akosi som pozabudol, ze svajciarsko nie je v EU. Ale co ta belgicka posta?
Alebo mozu zadrzat dalsiu zasielku, ktora ma na obalke uvedenu odosielaciu adresu (return to) belgicku adresu? (globify / e-shipper)
//aha tak akosi som pozabudol, ze svajciarsko nie je v EU. Ale co ta belgicka posta?
-
chlapec10
Addict
schweiz ano, belgicko nie, lebo oni to nedokazu rozoznat a ide to ako EU posta
Lebo prave ku mne smeruju 2 zasielky, jedna cez svajciarsku postu, tu mi bohuzial barbari stopli na colnici. Druha - belgicka posta - dorazila na slovensko v utorok poobede, ale vcera ani dnes mi nic neprislo. Trackovat sa to vramci Slovenska neda a na globalnom trackingu ukazuje iba bod, ze to prislo na SK. Uz mi jedna zasielka cez tuto postu prisla, doma som to mal hned dalsi den po to tom, ako to dorazilo na Slovensko. Zeby bola predsviatocne pretazena posta, ze to nestihli dorucit za 2 dni?
-
chlapec10
Addict
lenze pozor.... nezalezi od koncovky na sledovaciom cisle.... ale od ozajstneho smerovania....
Ono podla cisla sa neda urcit, odkial to ide, pretoze to nie je standardne cislo. Je v tvare BLVSxycisel. A na samotnom obale balicka je ako odosielatel (if undelivered return to) belgicka adresa.
Ahoj,
ako to je na Aliexpress co sa tyka "Seller Guarantees: On-time Delivery - 10 days (Full refund if product isn´t received in 10days" a "Buyer Protection -Full Refund if you don't receive your order" ??
Ked mi nepride tovar do 10 dni tak mi vratia peniaze ? Do 10 dni od kedy? Od objednania, odoslania,..?
Co ked mi pride az o 12 dni napriklad? Vratia mi peniaze a budem mat aj tovar ?
Dakujem
ako to je na Aliexpress co sa tyka "Seller Guarantees: On-time Delivery - 10 days (Full refund if product isn´t received in 10days" a "Buyer Protection -Full Refund if you don't receive your order" ??
Ked mi nepride tovar do 10 dni tak mi vratia peniaze ? Do 10 dni od kedy? Od objednania, odoslania,..?
Dakujem
Objednával niekto, niečo z www.coolicool.com ?
Malo by to byt 10 dni od dna odoslania, jedna sa o pracovne dni. Vacsinou vsak predajca predlzuje dodaciu dobu, takze s tymto asi moc nepochodis.Jaro33332 napísal:Ahoj,
Dakujem
odporúčam newfrog.com
beriem od nich led pásiky (rgb + napájanie + ovládač)
rôzne bižutérie pre kočky a podobne.
beriem od nich led pásiky (rgb + napájanie + ovládač)
rôzne bižutérie pre kočky a podobne.