da sa zbalit dievca pomocou kreslenia ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
picasso89
Novice
Novice

da sa zbalit dievca pomocou kreslenia ?

Príspevok od používateľa picasso89 »

Čaute ľudia :D viem je to dosť blbá otázka ale bol by som rád ak by ste mi pomohli. Dá sa zbaliť dievča na kresbu ? Viem celkom pekne kresliť a najradšej mam skice a chcel by som vedieť či by sa na to dalo zbaliť dievča a ak áno čím by som si ju získal . Ďakujme
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: da sa zbalit dievca pomocou kreslenia ?

Príspevok od používateľa audiotrack »

skús dať nejakú kresbu, lebo povedať si sám o sebe že vieš pekne kresliť nemusí byť objektívne

a na zbalenie je to podľa mňa málo. Môže to hrať rolu v tom očarovaní, že vytiahneš takéto niečo ale určite to nestačí
picasso89
Novice
Novice

Príspevok od používateľa picasso89 »

nevravim to ja ale aj učitelia na umeleckej škole
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

videl si titanic?
avijja
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa avijja »

...
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Rok dozadu po škole chodil týpek s veľkou doskou plnou výkresov a cez prestávky kreslil sediac na chodbe. Pomerne často sa pri ňom kočky zastavili, že "waaau, pekne kreslíš!", takže spraviť prvý dojem sa tým určite dá. Ako to bude pokračovať ďalej závisí už len od teba.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

K tvojej otázke a tomuto obrázku ako odpoveď na ňu len toľko - prvú vetu dosiahneš aj tým, že pekne kreslíš, no tú druhú vetu už musíš dosiahnuť niečim iným. Kreslením sa možno ľahko dostaneš do konverzácie s babou, ale potom to už musíš chytiť do vlastných rúk a nespoliehať sa na to, že kreslenie ťa dostane kto vie kam...
Prílohy
bbb.jpg
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Ak maš chuť baliť ženy tak sa vy*er na štetec a nastuduj si radsej nejaku literaturu zaoberajucu sa pick-upom. Tam urcite najdes cenne rady ktore ti pomozu vyuzit kreslenie v tvoj prospech (behom konverzacie so zenou a podobne), ale určite by som to nepovažoval za vec ktora sama o sebe rozťahuje ženám nohy, ako napriklad plna penaženka :D
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

DarkNation a tebe podobný choďte do riti všetci s tým vaším pickupom a knihami.... Všetko sú to len dristy, človek vo veľa prípadov vie čo má robiť, ale aby sa tak začal správať musí mať nato povahu. A zjavne ak nato povahu nemá, tak mu žiadne osvedčené návody (ktoré ani neexistujú) nepomôžu.

A k otázke: tak napíšem moje skúsenosti - Ja viem hrať na klavíry, gitare a trochu husle a flatu (takže posledné 2 nerátam) ale napr. na gitare viem plno pesničiek čo dievčatá počúvajú... Od Adele cez Taylor Swift až po pesničku napr. Grenade, titanic etc. a žiadnú babu som nato nezbalil :oops: Je to síce pekné, že niečo vieš, ale pokiaľ máš ksicht ako ja, tak ti pomôže iba prachy :smt059 Takže tak
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Čo tak sa normálne prihovoriť a byť uvolneni?? A keď sa ta spýta dievča na tvoje volnočasové aktivity tak povieš že kreslíš, a keď bude mať zaujem ta spoznať tak si bude tvoje kresby pozrieť. Z takej obyčajnej veci ako je zoznamovanie si ludia komplikuju až neskutočne to akože niekto kto sa vie dobre postaviť na hlavu bude niekde na ulici stáť na hlave a čakať že sa k nemu neaka žena prihovorí? :smt033 a knihy su tiež riadna blbosť,..
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Unkown napísal:Rok dozadu po škole chodil týpek s veľkou doskou plnou výkresov a cez prestávky kreslil sediac na chodbe. Pomerne často sa pri ňom kočky zastavili, že "waaau, pekne kreslíš!", takže spraviť prvý dojem sa tým určite dá. Ako to bude pokračovať ďalej závisí už len od teba.
Tu je podľa mňa veľmi tenká línia medzi "zaujímavým chalanom" a "čudákom". Do istej miery je to fajn, keď niekto vie niečo, čo iní nie, ale prezentovať to takto príliš verejne smeruje k ukazovaniu prstom, posmeškom, atď. V amerických filmoch by to zabralo, kde klasický "dirtbag" stretne najkrajšie dievča na škole a to sa do neho zamiluje, ale v skutočnosti to asi tak neplatí.
DarkNation
Expert
Expert

NHISPVM, obavam sa ze teba nezachrania ani tie prachy, tobôž nie pick-up :D, ale myslim si ze autor tejto temy nieje zdaleka tak strateny pripad a s trochou cviku by mu pick-up mohol priniest ovocie.
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

pinco napísal:Tu je podľa mňa veľmi tenká línia medzi "zaujímavým chalanom" a "čudákom". Do istej miery je to fajn, keď niekto vie niečo, čo iní nie, ale prezentovať to takto príliš verejne smeruje k ukazovaniu prstom, posmeškom, atď. V amerických filmoch by to zabralo, kde klasický "dirtbag" stretne najkrajšie dievča na škole a to sa do neho zamiluje, ale v skutočnosti to asi tak neplatí.
Ťažko povedať, nebol to žiadny čudák. Ráno som sa sním stretával na cige, pár krát sme boli na pivo a bol to celkom v pohode chalan. Jednoducho žiaden nerd s obrovskými okuliarmi, strojčekom a kockovanou košeľou. Ktovie, možno kreslenie bolo pre baby len zámienkou, aby nevyzeralo čudne, že sa mu len tak prihovoria.
NHISPVM
Star
Star

Dark Nation, ale prosím ťa netrep... Autora témy nepoznáme, takže sa nato nevyjadrujme... Pick up a knihy neplatia... človek vie čo má robiť... Len proste, keď nemá povahu sa prihovoriť, tak sa neprihovorí aj keby prečítal 100 kníh... Qwerty je živý príklad... A nato aby sa človek zmenil a začal tak správať treba mesiace cviku a neúspechov, ako s cvičením... takže to, že vie kresliť a prečíta si knihu od Baránka ho nespasí...
BTW - Mňa nepoznáš vôbec, tak nevieš ani aký som, nekomentuj to. Peniaze platia na každého... Pretože každý má svojú cenu... 100% by sa nechala zlákať aj tá tvoja ;)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a ty qwertyho poznáš, keď komentuješ aký je?...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

niektoru zbalis, niektoru nie, ale tu co zbalis na kreslenie, zbalis aj inak, lebo je to predovsetkym o sympatiach. Na to aby si holku zbalil nepotrebujes stetec, staci odvaha... A na knihy sa vyser, na naucene omacky balia iba nesebavedomi drbkovia, ktori potrebuju na vsetko navod a nemaju stipku vlastnej tvorivosti.
NHISPVM
Star
Star

Grim, nepochopil si to... Je nepíšem aký je Qwerty, ja som napísal, že tie knihy mu nepomohli a to je rozdiel... A skadiaľ viem, že mu nepomohli ? Pretože stále tu písal čo čítal atď. a po veľmi dlhej dobe si našiel 1 slečnu (ak vôbec) a určite nie tými trikmi čo tu prezentoval ;) Proste ak je človek introvert, tichý a hanblivý, tak si môže prečítať aj sväté písmo mu to nijako nepomôže, musí sa zmeniť sám. S tým hádam súhlasíš, takže ak qwerty, autor témy a ostatní nie sú alfa samci, tak tú knihu majú ako sci fi z inej dimenzie. Thats all
DarkNation
Expert
Expert

NHISPVM, sam si povedal ze to chce vela cviku a cloveku sa lahsie cvici ked ma nieco v rukave ako ked ma len tak naslepo tapat. Ake mas skusenosti s pick-upom ked o nom tak vehementne vyhlasujes ze je to kravina? To ze si si precital jednu knihu od Baránka, siel si za prvom čajkou ktoru si zbadal na ulici, odzbrojil ju 5timi namemorovanymi frazami a ona ta poslala do haja este neznamena ze pick up nefunguje, to len svedci o tom ake si nemehlo. Nepoznam ta, len som apeloval na tvoj skaredy ksicht, o ktorom si nas uz stihol informovat. A ta moja by sa urcite zlakat nedala, je to predsalen slusne vychovane dievca :). Ked uz sme nacali temu ceny, tvoja matka by sla za kolko? :D
NHISPVM
Star
Star

Ide o to, že človek vie čo má robiť, len to proste vo veľa prípadov nerobí... A to je ten problém! To, že si niečo prečíta ešte neznamená, že to bude vedieť a aby to zistil musí to skúšať: A tu je ten problém, že nemá nato aby to skúšal, takže mu tá kniha nijako nepomohla. Pretože tú odvahu (čo mu vlastne treba naviac) a nie tie sprosté frázy mu kniha nedala. Tá kniha platí pre amíkov hlavne a pomôže tomu, kto s tým viac menej nemá problém, takže ani jemu moc nepomôže... A o mňa sa nestaraj drž sa témy. Každý je v niečom nemehlo, nie ? :) A len si nebuď taký istý si prelistuj témy dozadu "Ich priateľka by sa tiež zlákať nedala" :) O ženách mám svoj názor, teda o ľudí ako takých. Každý si píchne, ak má možnosť, veľa ľudí a zadarmo... Moja matka ? Neviem no, podľa toho ako vyzeráš, spýtaj sa jej... otázne je, či máš toľko peňazí... :)
Napísať odpoveď