Si zadrel ty truhlik! Co je dobre na autorizovanych, ci to, ze su predrazene? Je kopa autorizakov v ktorych nevedia spravit napriklad poriadne rozvody alebo ked pride na problem, tak ti vymenia radsej polovicu auta ako by ten problem nasli.kravka napísal:asi len tie autorizované, najlepšie je na tom škodovka!!
Kvalitné autoservisy
Re: Kvalitné autoservisy
najlepsi servis je ten, ktory is spravis sam, respektive najelspia oprava je ta, ktoru si spravis sam. aj ked predavas auto, tak vies povedat, co sa na nom robilo, ako sa to robilo, co sa davalo nove. autorizaky v 90% pripadoch nemenia palivovy fiter, vzduchovy filter, pelovy filter a podobne. je jedno ci to je fiat alebo vw.. ked sa ma nieco spravit poriadne, clovek nech si to spravi radsej sam..
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Pruser potom pri predaji je, ked pride clovek a spyta sa kde mas stempel v knizke.
ja stempel nepotrebujem.. na ceskom audiklube si vediem elektronicku servisnu knizku s fotodokumentaciou.. a auto si robim pre seba, cize tam nepcham cinu a ziadne podobne sracky..
-
Fabo
Hardcore addict
Jasne pre seba nie. Ono pri tychto nasich starsich autach uz to je beztak jedno, to nie je ze predavas auto este v zaruke. A hlavne ked mas jak hovoris na klube... tak si imho zahojeny.
Taktiež si vediem elektronickú servisnú knížku na fóre klubu. A auto do servisov dávam veľmi málo. Ak potrebuje starostlivosť, tak ju dostane u niektorého klubového mechanika. Cena za prácu a diely dovezené z GB sú za bezkonkurenčné ceny a kvalita práce sa tiež nedá porovnať. Môžem stáť pri aute a vidím, čo sa s ním robí. A keď sa nájde nejaký nedostatok, ihneď som na neho upozornený a viem, že to nie je žiadny výmysel.
Ahojte. Potrebujem nutne vymenit urvany pletenec vyfuku, najlepsie BA pripadne TT a vsetko, co poznam servisakov maju teraz narvano. Nejaky tip?
A ano ano viem, ze to sa zo dna na den neutrhne, avsak trebalo jazdit
A ano ano viem, ze to sa zo dna na den neutrhne, avsak trebalo jazdit
skús - http://www.abxvyfuky.sk/
ja som tam bol dvakrát už s výfukom, najprv na peugeote 306, nakoniec mi menily celý stredný diel, bol som spokojný druhý krát už na passate kde sa mi odtrhol výfuk od katalizátoru, bolo to síce drahšie ale spravili to celkom kvalitne za den (v piatok večer som doniesol auto, v pondelok mi volali že je to hotové, našťastie sa im to podarilo zvariť, inde by už menili zrejme všetko
) aj chlapík vypadal byť férový
ja som tam bol dvakrát už s výfukom, najprv na peugeote 306, nakoniec mi menily celý stredný diel, bol som spokojný druhý krát už na passate kde sa mi odtrhol výfuk od katalizátoru, bolo to síce drahšie ale spravili to celkom kvalitne za den (v piatok večer som doniesol auto, v pondelok mi volali že je to hotové, našťastie sa im to podarilo zvariť, inde by už menili zrejme všetko
-
D4vid
Medium Star
Prosím vás vedeli by sme mi odporúčiť kvalitnú firmu na diagnostiku a prípadny repas vstrekov?
Malo by ísť o auto VW Crafter 2008. Mali by to byť ešte staré PD vstreky
Vďaka
Malo by ísť o auto VW Crafter 2008. Mali by to byť ešte staré PD vstreky
Vďaka
Medzi najznamejsich aj velmi dobre vybavenych patri: http://www.turbo-tec.eu/sk/vstrekovace-pumpa-dyza/
Ahojte. Potreboval by som nájsť dobrý autoservis v Malackách, poprípade blízkom okolí, kde by som mohol nechal spraviť geometriu na mojom aute. V piatok idem na výmenu tyčiek stabilizátora, keďže stabilizátor na prednej náprave nezvládol demontáž nápravy kvôli výmene spojky. Teraz mám aj volant natočený do ľavej strany, takže mi auto ťahá ku krajnici. Geometriu by som mohol dať spraviť aj u nás v meste (Citroen Pezinok, kde som už dávnejšie bol), no nechcem sa zo Záhoria vracať do Pezinka a potom znova ísť na Záhorie, keďže ma v sobotu čaká cesta do Olomouca. A aby som nezabudol, geometriu potrebujem dať spraviť na Rover 75.
-
Arkaz
Addict
Pneuservis chmela malacky. Robia aj geometriu.
Ďakujem, už som si tam aj zavolal a objednal auto na zajtra.
-
Soviet
Darca
Niekto s odporucenim na servis v BA, kde robia opravu hlinikovych diskov po klasickom suchnuti na obrubniku? Co najlacnejsie a najkvalitnejsie a s ochotnymi ludmi 
Na toto by som aj ja rad vedel odpoved 
-
RATZINGER666
Darca
skuste aluman
nedobre skusenosti z mojej strany, inac by som siel k nim...
-
RATZINGER666
Darca
ja mam dobre, ale uz je to mozno 7 rokov dozadu...
-
Soviet
Darca
Co znamena nedobre skusenosti? Aby som vedel ci to risknut, alebo nie. Pokukujem sa este aj po http://jantom.sk , len ten je premna kusok dalej.Hegy napísal:nedobre skusenosti z mojej strany, inac by som siel k nim...
Vies ako to chodi, proste z komunikacie a pristupu vycitis ze ich otravujes z niecim + neosobna skusenost od znamych, viem ze reci sa siria ale tak mam taky cierny bodik pri Alumane