Prezidentské voľby 2014

Diskusie na politické témy...

Koho budete voliť za prezidenta v druhom kole?

Hlasovanie ukončené 30 mar 2014, 16:03

Andrej Kiska
177
78%
Robert Fico
12
5%
Nepôjdem voliť aleb dám neplatný hlas
38
17%

Celkom hlasov: 227

beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Prezidentské voľby 2014

Príspevok od používateľa beardie »

hughito napísal:Ide tu o toto: aby nevyhral Fico, kľudne hocikto, len nie Fico.
aj vreco zemiakov by bolo lepsie
ak sa bavime sa o relevantnych kandidatoch, je to jedno, nerelevantni zase nemali sancu na zvolenie, takze to je tiez jedno
hughito napísal:takto zhodnotiť politika, ktorý je jedným z najúspešnejších (ak nie naj) na Slovensku
aj to niecim podopries?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

ak sa bavime sa o relevantnych kandidatoch, je to jedno, nerelevantni zase nemali sancu na zvolenie, takze to je tiez jedno
Ja sa bavím o tej formulácii.
aj to niecim podopries?
Nie.
beardie
Redeemer
Redeemer

klasika :)
kravka
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa kravka »

Heheh, minule som sa rozprával s jedným známym, má okolo 60r., že on politiku sleduje dlhé roky, že je v tom expert, a že tvrdí, že Fico robí pre Slovensko len dobré, že tí čo tie peniaze nakradli v štáte, že Fico ich len vracia späť tam kde patria, no tak to s tvrdením známeho asi figu borovú, že Fico robí pre Slovensko len dobré, heh :lol: ????
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

S mojim darcom chromozómu Y by si úplne rozumel, presne tá istá rétorika a názory.
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

hughito sorry, ale tvoja (ne)argumentacia mi pripada ako univerzalna odpoved jedneho starsieho potmavsieho pana, ktory rad otvaral nove useky dialnice na bicykli vo fialovych sustakoch: "to je vyborna otazka pani redaktorka, ale podme dalej!". :D
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

kravka napísal:Ja som veľmi spokojný, že vyhral práve Ing. Andrej Kiska, lebo som bol práve proti tomu, aby nevyhral Fico, kľudne hocikto, len nie Fico.
Prial som si to a aj sa mi to splnilo, za čo som veľmi vďačný celému Slovensku, ďakujem naše Slovensko! :D :plus:

Ja si myslím že kravka je tento človek http://www.hojko.com/x-faktor-u58052.html
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

butthead napísal:Rudolf Vasky zil za komunistov v USA, kde zarobil peniaze, po 89 sa prestahoval na Slovensko, dokonca aj on sam kandidoval za prezidenta (v 99? neviem). Ide na to svojsky, aby zaposobil. Jeho kontroverzne vyjadrovanie ako aj ludi odpudzuje, tak aj pritahuje, pointa a myslienky, ktore tymto stylom podava su zaujimave.
Vopred vravim, komu zalezi v akom peknom "obale" je informacia podana, neodporucam.
http://goo.gl/y0pfQI
https://www.youtube.com/user/pimpulko
vystihol si to...ja som si prezrel par jeho videi a tam vazne treba "citat medzi riadkami"
Ten clovek ma u mna obdiv. Ludia na Slovensku su uz tak pasivni, ze sa to da prirovnat k cloveku ktory upadol do komy...tam su len dve moznosti. Cakat v tichosti, kym sa zobudi, alebo mu zahucat do ucha a dufat ze ho to preberie. Vasky to robi tym druhym sposobom.
To tu budu vazne vsetci radsej cakat, kym si nas par bohatych vsetkych kupi a budu cloveka ktory s tym nesuhlasi povazovat za blazna?
Staci sa pozriet do akych strategickych podnikov tieto financne skupiny investuju, su to podniky ktore produkuju tovary a sluzby na ktorych je obyvatelstvo kompletne odkazane....bez jedla, energii a zdravotnictva skoncime ako otroci.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

meffisto, to su predsa bludy ;) ;) ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

MFa napísal:hughito sorry, ale tvoja (ne)argumentacia mi pripada ako univerzalna odpoved jedneho starsieho potmavsieho pana, ktory rad otvaral nove useky dialnice na bicykli vo fialovych sustakoch: "to je vyborna otazka pani redaktorka, ale podme dalej!". :D
Zo strany beardieho ide o trolovanie, ktoré už dlhšiu dobu predvádza, preto taká reakcia.
beardie
Redeemer
Redeemer

to su len odpovede na tie tvoje nepodlozene splechy :)
hughito
Redeemer
Redeemer

beardie: Keď zostúpiš zo svojho pravicového piedestálu, zložíš klapky z očí a budeš mať snahu opät normálne diskutovať (ako kedysi), nie štýlom ironického bezobsažného trolingu, tak v poriadku. Zatiaľ sa dostávaš do osobného ignore listu ľudí, s ktorými diskusia nikam nevedie a diskutujú práve načrtnutým spôsobom. :wink:

Aby si ale niekto nemyslel, že si neviem podložiť svoje tvrdenia a neprirovnával ma k ujovi vo fialových šušťákoch (lebo také nenosím), tak: Ficovi sa podarilo zjednotiť ľavicové spektrum na Slovensku a vytvoriť najsilnejšiu politickú stranu na Slovensku v moderných dejinách Slovenska (t.j. od 1993). Zatiaľ dvakrát sa stal predsedom vlády, pravidelne sa stáva víťazom prieskumov ohľadom najdôveryhodnejšieho politika. Spomenúť by sa dali aj jeho aktivity v rámci štruktúr EÚ.

Akokoľvek pre mňa tieto fakty nemusia veľa znamenať a nie som ani zďaleka ničím, čo by sa dalo porovnať s "Ficovým podporovateľom," nebudem tu kydať zaslepené drísty o tom, ako "Fico nie je schopný riešiť čokoľvek" a ďalšie vyhlásenia v podobnom duchu. To sú proste nezmysly.
beardie
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:nehovoriac o Ficovej neschopnosti riesit cokolvek...
pozor, ale tu sme sa nepochopili, ja nespochybnujem Ficovu schopnost naviazat na seba cele lavicove spektrum, ja hovorim o vysledkoch
mna nezaujima on ako osoba, mna zaujima on ako premier tejto krajiny, nezaujimaju ma jeho kurvy, zaujima ma jeho ekonomicke a hospodarske riadenie krajiny
a to by sa opat vyrazne zhorsilo, ak by sa stal prezidentom
Jaccobinho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jaccobinho »

Len tak na okraj k voľbám - bol som člen (predseda) okrskovej volebnej komisie, odmenu za tie 2 dni (2x19 hodín) + 1h zasadanie komisie + 2h školenie som mal 59 € v čistom + strava 3x denne. Čo je ale zaujímavejšie, zápisnicu som viezol vlastným autom na trase papierovo dlhej 35 km (2 x cesta tam-späť) a za týchto cca 120 km mi vypočítali náklady 42 € :D Na "benzíne" som zarobil dá sa povedať viacej, ako na predsedovaní :D
Keď idem darovať krv, tá istá trasa, za benzín mi dajú 3,60 €
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

To preto lebo je tam pripočítaná amortizácia ktorá je skoro vždy väčšia ako náklady na benzín.
Napísať odpoveď