beardie: Keď zostúpiš zo svojho pravicového piedestálu, zložíš klapky z očí a budeš mať snahu opät normálne diskutovať (ako kedysi), nie štýlom ironického bezobsažného trolingu, tak v poriadku. Zatiaľ sa dostávaš do osobného ignore listu ľudí, s ktorými diskusia nikam nevedie a diskutujú práve načrtnutým spôsobom.
Aby si ale niekto nemyslel, že si neviem podložiť svoje tvrdenia a neprirovnával ma k ujovi vo fialových šušťákoch (lebo také nenosím), tak: Ficovi sa podarilo zjednotiť ľavicové spektrum na Slovensku a vytvoriť najsilnejšiu politickú stranu na Slovensku v moderných dejinách Slovenska (t.j. od 1993). Zatiaľ dvakrát sa stal predsedom vlády, pravidelne sa stáva víťazom prieskumov ohľadom najdôveryhodnejšieho politika. Spomenúť by sa dali aj jeho aktivity v rámci štruktúr EÚ.
Akokoľvek pre mňa tieto
fakty nemusia veľa znamenať a nie som ani zďaleka ničím, čo by sa dalo porovnať s "Ficovým podporovateľom," nebudem tu kydať zaslepené drísty o tom, ako "Fico nie je schopný riešiť čokoľvek" a ďalšie vyhlásenia v podobnom duchu. To sú proste nezmysly.