da sa zbalit dievca pomocou kreslenia ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Unkown
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: da sa zbalit dievca pomocou kreslenia ?

Príspevok od používateľa Unkown »

Ono je to tak... Keď babu dokážeš zbaliť pomocou knihy, dokážeš to aj bez nej. A ak to bez nej nedokážeš, tak ti kniha nepomôže. To je ako s čímkoľvek iným. Niekto (ako ja) môže prečítať x kníh o maľovaní, napriek tomu nenakreslí obrázok krajší ako deti v škôlke. No a niekto proste maľovať vie.
ktozesomja
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ktozesomja »

Nečítal som príspevky predomnou, ale podľa mňa babu na také niečo nezbalíš, ale môže ti to k tomu pomôcť. Pomôže ti to k nadviazaniu konverzácie, alebo k zaujatiu jej pozornosti, ale ďalej musíš ísť sám a tam ti už kreslenie nepomôže. Ale často je nejaký takýto talent dobrým štartom ako zaujať.
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Ako sa vyjadrili ostatní, kreslenie všetko za teba neurobí. Je to možno len dobrá zámienka, alebo téma ako nejakú ženu zaujať. Ale je tiež otázne, že akú ženu..pretože niektoré ženy, keď uvidia chlapa kresliť, tak si pomyslia, že čo je to za ťuťka (poznám také typy).. a zasa niektorým typom žien sa to páči..
Ale nezáleží len od ženy, aká je, čo ju zaujíma, ale aj od toho, akou formou jej to predvedieš, že kresliť vieš. Ak budeš kresliť niekde na ulici na chodníku, tak na to žiadnu ženu nezbalíš. Ak budeš s nejakou ženou kecať o všetkom, a zmieniš, že vieš kresliť, tak ju to možno nadchne, a povie "faaaakt? a čo keby si ma nakreslil?"
Je to dosť diskutabilná otázka, a záleží od rôznych faktorov, okolností..nedá sa jednoznačne zodpovedať. :)

a od témy: K tým knihám, ktoré ťa majú naučiť ženu zbaliť..ono vám to v istej mieri možno pomôže, ale záleží hlavne od človeka, od jeho povahy..keď nevie ako má osloviť ženu, čo jej povedať, čo na ženu platí, nevie rozprávať, tak knihy nepomôžu.. naopak, ten kto ženu vie zbaliť, tak sa možno priučí novým technikám, frázam.
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

NHISPVM, aby bolo medzi nami jasno, o tvoju matku fakt zaujem nemam, urcite ma uz svoju stalu klientelu a ja zatial niesom chvalabohu odkazany na take sluzby, ale uz mi je aspon jasne odkial pramenia tie mudrosti typu kazda ma svoju cenu a podobne. Predtym ako zacnes mudrovat o pick-upe, o ktorom ako sa ukazalo, vies velke h***o, tak si nastuduj nieco o tzv. natural game, ktora sa zaobera presne tym co by sa autorovi temy s najvacsou pravdepodobnostou mohlo hodit. Okrem ineho sa tam pise o tom, ako viest spravne konverzaciu, ako hovorit o svojich konickoch co mozno najzaujimavejsie, akym sposobom klast otazky aby sa konverzacia podobala pokial mozno co najmenej vysluchu a v neposlednom rade sa tam hodne pise aj o veciach ako inner game, ktora ma citatelovi zdvihnut jeho nizke sebavedomie a vyhecovat ho konecne k cinu.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

darknation.. uz som to tu niekde pisal - tieto navody na balenie su cele zle. pokial funguju, tak davaju sancu rozmnozit sa aj neschopakom, ktori by v prirode ako zvierata vykapali. v konecnom dosledku sa tak oslabuje genofond ludstva
.
je to len "cheat", ktorym posunies svoj neuspesny gen o generaciu dalej
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ale de, ked je schopny sa nieco naucit, tak az taky neschopny nie je
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

DarkNation teraz som sa mal uraziť ? S takým urážaním rodiny som sa stretol tak na pokeci a CS v 12tich, takže mi to je jedno. Jasné ti nie je nič, o súkromný život svojích rodičov sa nezaujímam, takže svoje skúsenosti mám zo svojho života, stačí keď si tu prečítaš tému mnou založenú a zistíš, že svojú cenu má veľa ľudí. Ak máš plnú peňaženku, máš 9/10 žien. Len aby si nebol prekvapený akú klientelu má ta tvoja :)

A tie knihy samo o sebe je blud, pretože je plno kníh na rovnaké kopyto ako byť úspešný a je zaujímavé, že tie knihy čítajú všetci neúspešní a jediný kto bude viac úspešnejší je ten, kto tú knihu vydal. Máš tu rovnaký názor od viac ľudí + máš tu názor aj od samotnej ženy letri, ktorá napísala to isté čo ja, unkown, lumir etc. (Ešte raz kniha pomôže tomu, kto ju ani nepotrebuje. Ten kto ženu zbaliť nevie, kniha mu okrem peknej teórii nič nedá) Ak by to tak bolo, tak každý je úspešný milionár a alfa samec... Je to tak, nie nie je, takže niečo nie je v poriadku. Ak tebe k takej banálnej veci ako nájsť priateľku, alebo ako povedať o svojích koníčkoch musí dať niekto návod... tak to mi ťa je ľúto :nono: Riť si vieš utrieť bez návodu ? :roll: Moja posledná správa k tebe, keďže svoj názor som si povedal a ten tvoj ma nezaujíma...
A o moje sebavedomie sa báť nemusíš je vyššie ako to tvoje
DarkNation
Expert
Expert

NHISPVM, jediny kto urazal tvoju rodinu si bol ty sam. Kedze kazda ma svoju cenu, tak aj tvoja matka musi mat, no nie? Ci vlastne nie kazda, uz len 9/10 zien ma (predpokladam ze ta desiata je prave tvoja matka, aby bola kazda k*rva okrem nej a este mozno letri, ktorej nazory sa ti momentalne natolko hodia ze sa nimi obhanas, aj ked ani zdaleka netvrdi to iste co ty, tak isto ako aj lumir, ale no budiz). V prvom rade by si si mal ujednotit svoje nazory, predtym nez sa o ne rozhodnes podelit s ostatnymi, no chapem ze obcas to moze byt naozaj tazke (hlavne ak su zalozene na tvojich kvazi-skusenostiach, ktore mas mozno tak z pokecu a cs-ka). Ked je najdenie si priatelky tak banalna vec, ako tvrdis, preco sme z tvojej strany zatial popri fnukani nepoculi ziadnu konstruktivnu radu? " pokiaľ máš ksicht ako ja, tak ti pomôže iba prachy " na margo tvojho vysokeho sebavedomia.

//autoeditácia príspevku (20 Apr 2014, 12:09)
Lumir, ked je niekto schopny prisposobit sa, tak zakonite nemoze byt neschopny. Zato ten co sa nedokaze adaptovat je odsudeny na zanik.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

ziadna agaptacia.. len kratkodobe zmatenie okolia. nieco ako push-up podprsenka, ktoru ked rozbalis, tak pride sklamanie
DarkNation
Expert
Expert

Je to adaptacia, nieco ako ked sa clovek naucil pouzivat zbrane v boji so silnejsimi predatormi.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Keď má raz niekto obe ruky ľavé, tak mu je aj tá najlepšia zbraň na hovno.
letri
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa letri »

Ale už sa toľko nehryzte, každý má svoj názor. :) 100 ľudí, 100 chutí.
DarkNation
Expert
Expert

taky bude pri najblizsej prilezitosti nadobro vymazany z ludskeho genofondu
Unkown
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Unkown »

Ja stále nechápem, prečo sa na balenie báb pozeráte ako na nejakú výnimočnú vlastnosť. Keď je niekto hudobne hluchý, nebude z neho klavírny virtuóz. Keď má niekto jemnú motoriku malého decka, tak nebude maliar. Keď má reflexy leňochoda, nebude jazdec F1. A tak ďalej a ďalej. Môžem vymenovať všetky ľudské schopnosti na svete a skončím pri rovnakom závere. Ale ak raz dôjde reč na, podotýkam, schopnosť zbaliť babu, tak je to prakticky začiatok vojny. Bez ohľadu na načítané formulky, frázy, taktiky a boh vie čo ešte, to bude stále ten istý "truľo". Možno si babu nájde, ale rozhodne to nebude pomocou zmienených vecí. Ony mu skôr nasadia do hlavy myšlienku "už viem ako na to, tak to skúsim" a práve vďaka nej ju zbalí. Tá kniha z nikoho nespraví Charlieho Sheena. Neviem prečo je také ťažké pochopiť, že niekto na to má a niekto nie.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Tiež nechápem, prečo sa pri balení, používajú strašne komplikované techniky.Pre absolutných začiatočníkov, je dobré aby si dopredu pozisťovali informácie o tom čo ženy zaujma, čo sa im páči/nepáči na mužovi a nejako na sebe začať makať,ale nespoliehať sa na oblbovacie techniky. Dajme tomu, že nejakú babu zbalíš pomocou roznych techník. Ale skor ci neskor nato príde, že si pri nej strojený, umelý a že si ju zbalil spôsobom, ako to robia pick-uperi.Asi to vela týpkom treba donekonečna vysvetlovať, čo by mali mať, aby si zbalili babu a aby 5-10 r neplakali, že žiadnu nemaju a že ich žiadna nechce.
- Také základné vlastnosti co by mal chlap mať sú- zmysel pre humor,inteligencia,úprimnosť (nie prehnaná),tajomnosť,vášnivosť,tolerancia(do určitej miery),mať vlastný názor,byt pozorný ale nie vtieravý, občas ženu ignorovať (nepísať jej vzdy prvý,nevolať ju každý deň von,netlačiť na pílu, atd...), a určite by sa tam ešte niečo našlo
- Z výzoru ženu na prvý pohlad zaujme- úsmev, oči (ich farba a pohlad), na postave až tak nezáleží, ale extrémne typy postáv niesu žiadúce.- extremne vychudnutý,extremne tučný,extremne svalnatý
-Obliekanie sa- na type oblečenia takisto až tak nezáleží, len aby bolo čisté,voňavé,upravené
-Záluby- či už športovanie, kreslenie,modelovanie,programovanie,vedieť hrať na hudobný nástroj,turistika, atd...
No a k téme- zbaliť babu pomocou kreslenia sa podla mna nedá. Kreslením ju mozes zaujať ale viac ju na tebe budu zaujmať tie veci co som menoval vyššie. :wink:
likju
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa likju »

Keby si zarábal kreslením tisíce, ba aj milióny tak áno. :D
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

alebo keby si ju nakreslil jak one of the french girls :)
Napísať odpoveď