Prosím o info :)
Prosím o info :)
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať, či niekto nevie o nejakej veci, ktorá slúži ako neviditeľný atrament v reálnom svete. Táto vec by mala fungovať na monitor. To znamená..: Na monitore sa cez nejaký softvér vytvorí obrazec neviditeľný pre obyčajné oko, no keď si nasadíte okuliare alebo na to posvietite nejakým špeciálnym svetlom, bude to vidieť. Za každú odpoveď moc ďakujem.
Re: Prosím o info :)
Za prvé "Prosím o info
" nie je dobrý názov témy.
Za druhé, vzhľadom na to, že monitor svetlo produkuje a nie odráža, to asi možné nebude.
Za druhé, vzhľadom na to, že monitor svetlo produkuje a nie odráža, to asi možné nebude.
Sorry za to meno témy, počul som aj som videl video o tom poly..... filtry, ktorý sa jednoducho odstránil z monitoru a naniesol sa na okuliare. Bez okuliarov si videl iba white screen a s nimi si videl normálny obraz. Škoda že to nejde, moc by mi to pomohlo
.
polarizacny filter mas na mysli
ak ho das dole z displeja a das na bryle, tak to pojde, ty uvidis vsetko, ale niekto bez brylov nic
napr:
ak ho das dole z displeja a das na bryle, tak to pojde, ty uvidis vsetko, ale niekto bez brylov nic
napr: