Subwoofer + zosilovac
Subwoofer + zosilovac
Zdravim ,vedel by mi niekto poradit chcel by som zapojit subwoofer so zosilovacom na pc len vobec netusim ako na to , subwoofer magnat streetracer a zosilovac blaupunkt gta 480. Dik za moznu odpoved 
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Subwoofer + zosilovac
pozri si v prvom rade ci mas na zosilovaci vystup konkretne pre subwoofer, ak nie, tak budes potrebovat vyhybku.
ano ma
-
G0lDiER_
King
tak si kup jeden kabel s 3.5 milimetrovym jackom na oby dvoch stranach, jeden vopchas do pc , tam kde napr sluchatka , druhy zapojis do zosilovaca do AUX IN.
subwoofer do zosilovaca pripojis pravdepodobne do "svoriek".
mal si ten zosik uz zapnuty doma?
lebo je to zosik do auta, takze potrebujes zdroj na 12 voltov, ale to mas pravdepodobne uz vybavene.
subwoofer do zosilovaca pripojis pravdepodobne do "svoriek".
mal si ten zosik uz zapnuty doma?
praveze som to doma este zapnute nemal ,a 12v zdroj nemam tiez 
-
G0lDiER_
King
no tak budes potrebovat trafo na 12 voltov, ten zosilovac nemomzes zapojit do 220v.
no a hlavne mysli že ake to potrebuje trafo pretože nemožeš tam zapojiť hoc čo pretože zosilovač potrebuje aj šťavu aby to hralo nie len žužlalo a neviem či je výhrra mať auto sub pri pc to radšej nejaký reciver + nejake jamo bedne + sub ak je k tomu potrebne sub pretože jamo hra samo o sebe dobre alebo taktiež yamaha do auto sub by som sa ja moc nehnal
-
PC-Man
Light Star
12V si kludne potiahni z PC skrinky (od ATX zdroja), z nejakeho volneho molexu (12V je medzi zltym(+) a ciernym(-))
Prosím vás keď to chcem zapojiť cez PC zdroj a keď mám 1000w zosík magnat a 800w subík tak tiež magnat kolko vatoví zdroj k tomu potrebuje aby to poriadne hralo ? (teraz doma mám 400w zdroj len nechcem riskovať)
-
Ryan Giggs
VIP
Akosi nerozumiem zadaniu. Ten zosil ma predsa vlastne napajanie, nie?
však niako mu musím dať 12V..lebo 220V by hneď zhorel a vlastrné napájanie ?
-
jorg22
Medium Professional
Nepouzivaj zdoj z PC v ktorom to mas zapojene, ten by ti to neutiahol. A pozeral som na internete. Zle si si pozrel vykony. Dal si sem spickove vykony ale ty musis pozerat vykony RMS.
Takze tvoj subwoofer ma 300W pravdepodobne
a zosilovac ma 2*210W
Cize do subwooferu ti pojde 210W ked to budes mat naplno, co je uplne postacujuce. A zdroj si musis kupit na 12V s vykonom 210W. Mozes pouzit aj nejaky stary PC zdroj si myslim, s vykonom minimalne 210W.
Ak tam das zdroj s mensim vykonom, nic sa nestane ale nevyuzijes plny vykon zosilovaca.
Takze tvoj subwoofer ma 300W pravdepodobne
a zosilovac ma 2*210W
Cize do subwooferu ti pojde 210W ked to budes mat naplno, co je uplne postacujuce. A zdroj si musis kupit na 12V s vykonom 210W. Mozes pouzit aj nejaky stary PC zdroj si myslim, s vykonom minimalne 210W.
Ak tam das zdroj s mensim vykonom, nic sa nestane ale nevyuzijes plny vykon zosilovaca.
ja naviše mám 400w v PC mám 720w tak by ten 400w zdroj utiahlo ? a zosilovac je tak ze 4x250 ale 2 kanáli mám v mostíku
v žiadnom prípade to nepripajaj na pc zdroj !! Tieto zosilovače potrebuju samostatny zdroj. V aute je to pripojene na bateriu a tú dobíja alternator pochopitelne. Ale ku pc tam treba osobitný zdroj. S pc sa dá použiť prečo nie.
-
Ryan Giggs
VIP
Nabuduce napis ze to je zosil do auta. Ale aj tak, kaze ti to niekto pripajat priamo do siete nejakym drotom? Take ze sietovy adapter na 12V poznas?Games99 napísal:však niako mu musím dať 12V..lebo 220V by hneď zhorel a vlastrné napájanie ?
to som skúsal a nic to nehralo málo Ampérov
Zdravím potreboval bi som vedieť akú veľkú bedňu potrebujem na subwoofer, keď reprobuktor mám TESLA ARE 485, dakujem.