Slúchadlá 50€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Denco
King
King
Používateľov profilový obrázok

Slúchadlá 50€

Príspevok od používateľa Denco »

Zdravím,
jednu dobrú radu ohľadom slúchadiel som tu už dostal, tak si idem po ďalšiu. Asi otravná klasika ale - slúchadla na domáce počúvanie. Chcem aby boli fakt pohodlné, aby som ich vydržal mať na hlave aj niekoľko hodín. Bolo by dobré, keby aj izolovali okolný zvuk. Budú hlavne na hudbu, konkrétne trance, teda by mohli byť trošku basovejšie. Suma +- 50€. Neviem, či sa oplatí niečo drahšie k integrovanej zvukovke.
A ešte keby sa dalo, aby sa po roku nezačali rozpadať ako tie, čo mám teraz.

Ďakujem
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Re: Slúchadlá 50€

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Nájdeš tu milión topicov na túto tému a dostaneš rovnakú odpoveď... Takstar HI2050/Samson SR850/Superlux HD681/Superlux HD668B/Somic MH463
Spoiler
Spomedzi tých 4 sú najlepšie Takstar HI2050 a Samson SR850. Za mňa asi Takstar HI2050. Na aliexpressi som našiel Takstari v prepočte za 32 € (doprava zdarma) už aj rovno s velúrovými náušníkami, pričom Samsony stoja 43 € + 7 € doprava + 10 € valúrové náušníky z ebayu pre lepšie pohodlie pri dlhšom nosení. Keby niečo tak SS a pošlem link.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Problem je v tom ze chce sluchadla co izoluju. A toto su vsetko otvorene. Takze z tychto nesplnaju podmienku ziadne.

Pozri Samson CH700, Superlux HD 662, HD 660.
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Ryan s tými Takstarmi skúsenosť nemáš?
Denco
King
King

Tie Superlux vyzerajú, že sú veľké. Mohli by teda spĺnať podmienku pohodlnosti. Pri HD660 pozerám komentár na heureke: "Chýba mi prispôsobenie obruče" - nedá sa teda prispôsobiť veľkosť? Dá sa spolahnúť na tú značku?

//Išiel si aj nižšie s cenou. Ani 50€ sa neoplatí k integrovanej zvukovke?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Pohodlie sluchadiel nezavisi na ich velkosti ale na samotnej konstrukcii a prevedeni. Aj ked prave u vacsich sluchadiel (cirkumauralnych) je podstatne vyssi predpoklad ze budu pohodlnejsie.

Nepoznam sluchadla kde by sa nedala prisposobit velkost. Takze co dotycny myslel tym prisposobenim obruce ozaj netusim. Mimochodom nazory na heureke a podobnych portaloch ci eshopoch treba brat s velkou rezervou. A to nielen u sluchadiel ale vseobecne. Ti jedinci tam maju castokrat skusenost len s tym konkretnym vyrobkom a nikdy to s nicim neporovnali. Cest vynimkam.

Tie sluchadla (vsetky tu spominane) maju vynikajuci pomer cena/zvuk. Na to ako hraju stoja smiesne peniaze. Do 100 eur lepsie hrajuce sluchadla ako niektore z tychto budes hladat dost tazko.

//Este poznamka k HD 660, maju vyssiu impedanciu a nizsiu citlivost, takze s integrovanou to nemusi byt uplne idealna kombinacia.
Denco
King
King

Samozrejme, beriem tie názory s rezervou.

Samson CH700 vs. Superlux HD 662 - nejaký výrazný rozdiel?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Vyrazny nie co do kvality, iny co do charakteru. Tie Superluxy su basovejsie, na tvoju muziku asi budu vhodnejsie. Su ale 3 verzie 662, 662F a 662B. Najbasovejsie by mali byt tie bez pismena.
Denco
King
King

Vykúšam teda tie Superlux. Uvidíme čo to dá. Díky moc.
Napísať odpoveď