Subwoofer (vyroba)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
NIFO
Medium Expert
Medium Expert

Subwoofer (vyroba)

Príspevok od používateľa NIFO »

Zdravim mam bassovy reprak z parametrami Min. vykon 400 W a max. 600 W (25cm) a potrebujem poradit aku bednu by som mal spravit aky material a velkost o to mi ide hlavne ja som rozmyslal ze 35cm (sirka aj vyska) a dlzka 60cm povedzte vas nazor alebo poradte to by bolo asi lepsie ...
jimmy_xp
King
King

Re: Subwoofer (vyroba)

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

:lol: Uz sa len smejem nad takymi prispevkami. Nenapisal si ani o aky reprak ide. Poznas jeho TS? Ako si dospel k tym nazorom?
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Myslim ze ak by vedel co to vobec TS je tak sa toto nepyta...

Urob to z drevotriesky, hrubka 25mm ak nepoznas parametre, alebo nevies o co ide, tak si to daj take velke ake chces, polemozovat tu o velkosti a typu ozvucnice pri neznamych TS parametroch je uplne zbytocne...
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Freerider > mas pravdu, tu nema cenu sa v tom nejako sparat. spravit 40l uzavrenku a hotovo...mimochodom TSka sa daju zmerat - nemusis ich poznat od vyrobcu :wink: ale to tu nemusi nikoho zaujimat...uzavrenka jedine riesenie :) DTD by stacila aj 20mm si myslim...
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Radsej som odporucil 25 lebo ked da prilis velke pochy (neviem ake reozmery nakoniec pouzije) bez vystuh tak by sa to mohlo prehybat... Ja som teraz zbytocne setril na 16mm namiesto 20(ktory nemali) a pri dvoch 50W reprakoch sa mi cela doska kruti... ale ak pouzije 35x35x35 ako pisal tak by to mohlo byt ok...
jan.p
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jan.p »

zdravím potreboval bi som vedieť akú veľkú bedňu mam poslkadať na subwoofer keď mám reproduktor TESLA ARE485 dakujem
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Napísať odpoveď