Info ohladne sťahovania hudby,filmy-iba pre vlastnu potrebu,

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
martina307
Amateur
Amateur

Info ohladne sťahovania hudby,filmy-iba pre vlastnu potrebu,

Príspevok od používateľa martina307 »

Pišem tu ohladne toho nakolko som čitala že už to nebude legalné,alebo som to nespravne pochopila,ako je to s tym sťahovaním hudby mp3,s ulož to alebo s internetu,alebo filmy s ulož to,alebo s inych serverov napr.Po prečítani celej diskusie,teraz človek nevie či si može alebo nemože nieo stiahnuť,neni mi zapotreby aby mi domou došiel list že som niečo stiahla a budem cvakať do konca života,poprosila by som Vaše nazory..aj ked som baba..dufam že nebudete do toho kafrať že aha nejaka babenka tu piše..zaujimaju ma vaše nazory,cez čo sa mam prihlasovať,alebo ako ma byť zabezpečeny počitač,čo stahovať a čo nie..alebo či vobec stahovať..Všetko je len pre vlastnu potrebu,aj to človek poväčšine počuje pesničku stiahne si ju,a potom ho omrzí a tak dokola:-)
Dakujem za pochopenie
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Info ohladne sťahovania hudby,filmy-iba pre vlastnu potr

Príspevok od používateľa audiotrack »

v tejto téme sa to preberá, ak ťa zaujímajú názory ľudí aj to, ako to je, tak prečítať: http://www.hojko.com/zakaz-stahovania-v-eu-t187315.html
v skratke: je to nelegálne. Doteraz si mohla mať kopie originálu ktorý vlastníš (ale neriešilo sa z kade, mohla si si to stiahnúť. Pokiaľ to bolo pre vlastnú potrebu a mala si origoš, tak všetko bolo v pohode). Teraz je už samotné sťahovanie nelegálne, takže kopie si môžeš robiť iba sama z originálu ktorý vlastníš. AKékoľvek sťahovanie je nezákonné. Otázne je, či to niekto bude postihovať, a ako. Taktiež či je to v našej krajine vôbec technicky možné (či sa dá odsledovať zákazník, či údaje poskytovateľ môže dať polícii keď je zákon o ochrane osobných info a pod.). Viac v tej téme
Zamknuté