Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
Daario je fakt dosť tragický , zatiaľ nielen vo výzore ale aj v správaní...
dufam ze v dalsej serii ho zase preobsadia:D takto z neho robia velmi nasilu frajera a vyzera to hrozne. A časť bola docela nuda, keď sa blížil konečne súboj tak to vybavili za 10 sekund
mna zase raz dostal Eric Calderone. pacia sa mi jeho ... Meets Metal a celkovo mam blizsie ku tomuto druhu hudby
no Sigur Ros verzia stale ostava pre mna najmrazivejsia, tak ako by IMHO mala byt
no Sigur Ros verzia stale ostava pre mna najmrazivejsia, tak ako by IMHO mala byt
to pred Meereenom bolo čo? Ja som čakal, že tam bude epický súboj a ono nič... hlavne že na gay scény zase miesto bolo ach 
Ja ako ne-čitateľ kníh hovorím: Neviem, čo vám vadí.
Scéna pred Meereenom bola parádna, epický fight by bol poriadne odveci (neviem, či to tak bolo v knihe).
Daario mi príde v pohode, zase, neviem, aký bol v knihe, ale v seriály je frajer.
Scéna pred Meereenom bola parádna, epický fight by bol poriadne odveci (neviem, či to tak bolo v knihe).
Daario mi príde v pohode, zase, neviem, aký bol v knihe, ale v seriály je frajer.
-
twardykamen
Medium Professional
mna zaujima ci je to aj v knihe take naivne.pride ta dracica a staci par slov otroci su slobodni?mne to teda pride ozaj naivne a tuto dejovu liniu moc nemusim.a este jedna vec sa mi straca.velke boje po tej svadbe skoncili?ak ano preco.nie som citatel a mozno mi nieco uslo.
//karmistovi dakujem za objasnenie
//karmistovi dakujem za objasnenie
S tým bojom súhlasím , navyše to že tam katapultovali tie sudy neznamená že je koniec , tu je preview na 4:
Daario je v knihe veľmi dobrá postava , 10 x taký frajer ako v seriály , má pre Dany niečo symbolizovať preto je to škoda
Daario je v knihe veľmi dobrá postava , 10 x taký frajer ako v seriály , má pre Dany niečo symbolizovať preto je to škoda
Tak najprv z neho robia "nasilu frajera a vyzerá to hrozne", z toho som usúdil, že v knihe to je nejakým spôsobom ne-frajerská postava, a teraz sa dozviem, že je to v knihe 10x väčší frajer.
twardykamen: V čom je to naivné? Väčšia armáda oddanejších bojovníkov (otroci na súperovej strane už ťažko budú lojálni, stačí sa pozrieť na ich tváre pri tých slovách, a po katapultovaní, hádam každý otrok zvažoval zradu svojho pána), a k tomu draci? Naivné by bolo, keby bojovali. A ako hovorí Momo, boj možno príde, všetko tomu nasvedčuje.
twardykamen: V čom je to naivné? Väčšia armáda oddanejších bojovníkov (otroci na súperovej strane už ťažko budú lojálni, stačí sa pozrieť na ich tváre pri tých slovách, a po katapultovaní, hádam každý otrok zvažoval zradu svojho pána), a k tomu draci? Naivné by bolo, keby bojovali. A ako hovorí Momo, boj možno príde, všetko tomu nasvedčuje.
práve že to vyzerá NASILU. V knihe je to také prirodzené, jednoducho ten herec ho nevie zahrať ako frajera. Pred Meerenom v knihe to bol o dosť zaujímavejší súboj, ale tam zase miesto Daaria bol Belwas ktorého neobsadili do 4. série čo je škoda.
V knihe okrem toho mesto dobili v podstate zvnutra 
Prečo by mal byt epický fight odveci? Lepšie nez Daario Rambo style co dvomi zasahmi znici protivnika s kopijou na konovi
V knihe ma taktiez pobavila scena kde sa po boji Belwas vysral pred Meereen a utrel sa s plastom toho šampióna 
uvidime ako to bude v serialy... lebo aj v KL a na Walle sa veci deju veci trochu inakBobr napísal:V knihe okrem toho mesto dobili v podstate zvnutra
JJ tiez som si to vsimol, ze aj Sam prisiel inak ako mal, ale nebola tu o tom rec tak som nechcel zaparat 
mne sa zdalo, ze este v minulej serii prisiel tak ako mal... skor som narazal na ludojedov 
Hmmm ja si praveze nespominam, ze by siel pod Stenou cez ten tajny priechod a stretol Brana s jeho skupinou, ale mozno si len slabo pamatam...
alebo sa mi to prisnilo? som ochotny prisahat, ze prave to tam bolo... 
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
to bolo aj v seriali aj v knihe
Oukej, je to mozne vravim ze si nepamatam 
ten suboj pred branami Meerena bol predsa uplne okrajovy aj v knihe.
Vynikajuci diel. Celkovo tieto prve tri diely novej serie sa mi velmi pacia
Vynikajuci diel. Celkovo tieto prve tri diely novej serie sa mi velmi pacia
Teraz sa to celkom dobre rozbehlo, dúfam, že to bude pokračovať v takomto tempe.