Youtube app cez wifi

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
megamox
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Youtube app cez wifi

Príspevok od používateľa megamox »

Dobrý deň. Asi tri dni mi nefunguje app youtube cez domácu wifi. Keď YT spustím, tvári sa ako keby som nemal prístup na net. Cez mobilné dáta funguje normálne. Neviem kde nastala chyba, lebo všetky ostatné appky vyžadujúce trvalý pristup na net mi cez wifi idú normálne. Mám Huawei ascend g300 a nedávno som musel dať obnovenie továrenských nastavení ale všetko fungovalo ako má, len posledné dni youtube štrajkuje. Mal niekto podobný problém a vie riešenie? Ďakujem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Youtube app cez wifi

Príspevok od používateľa hojko »

Mas aktualizovany YT cez Play na poslednu verziu??? Skus zmenit DNS servre v nastaveni, bud v nastaveni wifi routru alebo v nastaveni v mobile a daj tam 8.8.8.8 a 8.8.4.4.
megamox
Amateur
Amateur

Mám najnovšiu verziu YT. Chyba bude zrejme v tej aktualizácii, asi sa nemá rada s mojím fónom, lebo teraz občas nabehne aj cez wifi. Zrejme odinštalujem a nechám si iba základnú verziu appky a počkám na nový update.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

No presne toto robi aj nme ,ale nielen na mobile, ale aj na tablete a televizore.
Ked resetnem wifirouter, tak to ide cca minutu a potom sa zas neda pripojit, pritom net fici na vsetkom vyssie spomenutom.
Sem tam appka zas nabehne a potom znova odpoji.
Pripisoval som to skor routru, kedze to robi na vsetkych mojich zariadeniach, no vidim, ze niesom sam komu toto robi.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Ako som pisal, treba skusit zmenit DNS, v tomto pripade ich zmen v nastaveni routra.
megamox
Amateur
Amateur

DNS som nemenil a appka ide už normálne, ani som ju nepreinštaloval na základnú verziu...zaujímavé :) Trochu som pátral na nete a zistil som, že tento problém sa už niekoľko rokov sem-tam objavuje na niektorých fónoch, naposledy vlani mali problém niektorí vlastníci HTC. Ale univerzálne riešenie problému nebolo nikde, ani zmena DNS nebola vždy riešením. Uvidím čo prinesie ďalšia aktualizácie YT.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Tak zadal som do routra 8.8.8.8 a 8.8.4.4. Youtube na fone aj tablete ide,no TV teraz nema ziadne pripojenie.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

podobný problém na samsungu fon/tablet. Po serií updatov to proste prestalo ísť/išlo strašne pomaly. vyriešil som to vymazaním cache a dalvik cache v recovery.
niekde som čítal, že tie updaty nechávajú starý bordel v telefóne a to potom spomalí nie net, ale celkovo zapisovanie videa do pamäte a preto to dlho bufferuje.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

tacosi: To je v pripade TV divne, pretoze to ist musi, nevidim v tom ziadny problem, ze si zmenil DNS.
Napísať odpoveď