Voda

Diskusie na politické témy...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Voda

Príspevok od používateľa Makovnik »

Toho sefa Nestle by som dal zavesit za gule do prievanu alebo minimalne nasrat do ruk a mesiac nepustit k vode, nech okusi, co splieta.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Andi_Cibula napísal:Inak, kto z tu prítomných pije vodu z kohútiku ? :)
Ja len takú.
Pnr
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pnr »

Kohutikova je fajn. Zalezi ale velmi na lokalite kde to je. Doma na KVP mi voda chuti, u frajerky na jazere ma taku divnu prichut a tam ju filtrujem. Myslel som, ze cele KE by mali ist na jeden zdroj vody a tak by ta kvalita mala byt rovnaka.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

ešte som sa nestretol s tým, žeby mi niekde nechutila kohútiková.. občas aj z jedného prameňa lokálneho pijem, vraj je dobrý na oči :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

no na zakladke a ani u kamarata v dedine kde ta skola stoji sa pit nedala. hrdza, chlor, farba rozna...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako reaguju deti v Zambii na cistu vodu: http://najky.sk/pozri-sa-ako-zareagoval ... istu-vodu/
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

jackb
Redeemer
Redeemer

seriozne? nac... kartarska stranka, ktora obhajuje pokus o vrazdu miliona nevinnych? :nono:
butthead
Darca
Darca

aka kartarska stranka ? si uplne mimo chlapce... vyholenych tupcov-trollov najdes bohuzial vsade.
jackb
Redeemer
Redeemer

ty mas asi klapky na ociach, suhaju:

ked sa prestaneme hrat na to, ze nevieme, ze SHO je odnoz pospolitosti posbiaca najma v Nitrianskom kraji tak podme na ich web. odhora:
tricko "Kosovo je Srbske"
"Svedectvá v prospech Tisa učebnice úmyselne zatajujú"
"Sionizmus je najextrémnejšia forma rasizmu" - hnutie Zidov za svoj stat po holokauste je naozaj tazka svinacina
"Extrémizmus na Slovensku" - romska aktivistka v LPR, zastancovia prav homosexualov, ...
"Zoznam zradcov naroda" - zoznam poslancov SNR, ktori mali tie gule a hlasovali proti rozbitiu Federacie v 1992
"Tretia risa oziva" - tu si plesati trosku nakladli do vlastneho, lebo s opovrhnutim prirovnavaju EU ku tretej risi. Na to mnoztvo Tisov na webe by nemali hanit Adov odkaz

ich akcie:
"14. marec - Deň slovenskej štátnosti" - vymysliet si sviatok v den vzniku kolaboratskeho statu?
"Pochod Za srbské Kosovo v Bratislave" - ku tomu uz snad nic...

SHO su nebezpecni tym, ze su priamo lokalizovani do narodnostne a jazykovo zmiesaneho uzemia. keby sa zacala plnit ich nocna mora o odtrhani juzneho Slovenska "podla vzoru Kosova", oni budu tie svine, co budu nutit Slovakov skodit svojim madarskym susedom

ku clanku:
-pri nepoznanom obsahe krasovych zasobnikov vycislit zasoby pred 15 milinov ludi (a na nedefinovanu dobu) uz naznacuje, ze pojde o znosku blbosti
-"pomáhať znižovať znečistenie vody už pri zdroji. Toto znečistenie je spôsobené najmä priemyselným poľnohospodárstvom, používaním pesticídov a používaním nešťastných geneticky modifikovaných plodín." preto nepredame podu rohatemu cudzincovi, lebo nas traktor co v 45-tom poslala UNRA ju olejom vobec neznecistuje a tiez nasi milovani sudruhovia nerobili nic zle co sa tyka priemysleneho polnohospodarstva, pesticidov a znecistenia pody...
-akcia proti privatizacii vodari. ano urobme to co so Zeleznicami. drzme ich pri sebe a potom pindajme, ze cestujeme v starych vagonoch/pijeme vodu z hrdzavych trubiek. ano, ved by sme nemali na co nadavat
-Paskovo upozronenie. asi vyholeni aj on sma zabudli, ze u nas zakony podsuva JnT, patria jej dva narodne parky a v tretom si stavaju polovnice chaty. ked toto vacsina ludi pred 2 rokmi odobri vo volbach, preco je to nenormalne vo velkom v EU?
butthead
Darca
Darca

jackb napísal:ty mas asi klapky na ociach, suhaju:
tvoje typicke skatulkovanie, je uplne normalne s niecim nesuhlasit a o tom diskutovat, ako hned nieco globalne opovrhnut (to je najjednoduchsie a dost to smrdi trollizmom)
vidis snad na tomto nieco zle ? napr.
http://sho.sk/clanok/1470/banovska-cier ... ikvidovana
http://sho.sk/clanok/1461/dobrovolnicka-kvapka-krvi
jackb napísal: ku clanku:
- pri nepoznanom obsahe krasovych zasobnikov vycisli... - ano to je dobry postreh
- "pomáhať znižovať znečistenie vody už pri.... - ano aj toto je zial pravda, ale tiez je to len dosledok zhniteho systemu od 89
- akcia proti privatizacii vodarni... - detto, dosledok zhniteho systemu
-Paskovo upozronenie.... - tak isto, ludia su krmeny massmedialnymi zvastami a tak to aj vyzera

skratka, netreba ani moc slovickarcit, mame tu bohate zasoby vody a po tej je cim dalej, vacsi dopyt, nieje pravda, ze sme chudobna postkomunisticka krajina. o uranovych zasobach ani nehovoriac. sami vidite, ze coho je tato vladna garnitura schopna, aj predat vlastnu mater.
jackb
Redeemer
Redeemer

na darovani krvy nevidim nic zle. ked je cisto dobrocinne. mal som spoluziakov, ktori chodili darovat krv aby dostali dostali intrak prednostne. a to sa mi uz zda smutne. rovnako ako v pripade dobrovolnikov zo SHO, ktori su dobrovolni len na vyrocie fasistickeho statu a chcu sa zviditelnit.

vycistenie skaldky je tiez super. jedna je aj priamo v Narodnej prirodnej pamiatke pod Kralovou holou. mozu prist aj tam. aha, tam nefraracil prezident kolaborantskej republiky. skoda. z tych smeti mozno bude raz kulturna pamiatka...

takze keby to vlastenectvo sho nebolo nechutne ucelove a neobhajovali by hluposti, tak by som ich nenalepkoval. takto su na rovnakom leveli ako zupan Maňo

a ak som tvoje reakcie na moju kurzivu pochopil dobre tak sme vlastne zhodli na tom, ze ten clanok na sho je z cesty.
lebo sa zaklada na vymyslenom cisle.
zastava sa Pasku, ktory si serie do ust a place nad rozliatym mliekom. lebo nikto vo vetrovke SHO s nami nebol vo februari 2012 pred DABkom v Nitre protestovat proti predaju krajiny financnikom (Gorila). ich vlastnectvo spolu s nimi ostalo pekne v teple pred internetmi. takze hanba naroda su skor oni. ked mali moznost ukazat proti komu su, bali sa vyjst do mrazu, o mesiac zvolili Fica a teraz aj tak nie je jasne ci teda su proti predaju krajiny financnikom, alebo len tym ktori nie su v JnT...
takze prisat clanocky o zhnitiych systemoch je fajn, ale urobit s tym nie co to nie. a to je podla mna zbabele.
butthead
Darca
Darca

co sa tyka vlastnenectva SHO ako takej vnimam este na zdravej urovni, narozdiel od SP, kde to uz ide dost do extremu, koncentracia neonackov...
nevidim, ze by sa nejak zastavali pasku.
co sa tyka gorily, ta bola sama o sebe fraska, ked zlodej krici chytte zlodeja, o tych potkaniarov mihaly a spol., tiez nicholson nieje svaty, ma vela materialov hlavne na ficovu bandu a tu nezverejnil. zrutit pravicu a dostat tam fica.
pride mi to ako kto z koho. kde sa dvaja handrkuju, oligarcha hrabe - a prave preto mam obavu o vodu.

//dat karmu dole za to ze sem len zverejnim link na rozprudenie debaty :D mi pride dost detinske, aspon si sa mohol podpisat, ked uz ja sa zvyknem pod karmou ci pozitivnou alebo negativnou podpisovat
jackb
Redeemer
Redeemer

je to pri vode OT, ale to co sa u nas prezentuje ako vlastnenectvo (ci uz sho, sp, lsns, sns) je nieco uplne umele. neprirodzene hrane. len nepodarena a do extremu vyhnana kopia vlastnectva na Britskych ostrovoch ci v Amerike. u nas si ani sho ci lsns do predzahradky nezapichne vlajku slovenska a vedla nej vlajku svojej zupy. v narodnych dresoch sa chodi len pocas velkych turnajov, nie bezne... a krojove nohavice ci kosela sa vobec nepovazuju za druh formalneho odevu vhodneho na svadby, promocie a podobne... (iste, su ludia, ktori sa na svadbe prezlecu do kroja, ale nie su v nom na obrade)
sho napísal:Europoslanec Jaroslav Paška upozornil, že: „Zamestnanci bruselskej exekutívy sa čoraz viac stávajú predĺženou rukou súkromných investorov, ktorých požiadavky a záujmy potichu zapracúvajú do európskych predpisov. Kašľú pritom na svoju povinnosť, vykonávať prácu tak, aby bola na prospech občanov EÚ.
podla mna sho tvdia, ze Jaro upozornil spravne. ale uz zatvaraju oci nad tym, ze aj zamestnanci bratislavskej exekutivy sa coraz viac stavaju predlzenou rukou investorov, ktorych poziadavky a zaujimy potichu zapracuvaju do slovenskych predpisov. kaslu pritom na svoju povinnost, vykonavat pracu tak, aby bola na prospech obcanov Slovenska.
butthead
Darca
Darca

nepriamo to s vodou suvisi, kedze mas tu opacnu stranu, neoliberalistov, ktorym je uplne jedno, kto vlastni co a kto tu zije, hlavne ze moze hrabat zo cudzieho.
jackb
Redeemer
Redeemer

liberalizmus=hrabivost? ci zlodejstvo?

mne je sumak kto u nas co vlastni, hlavne nech to nie je stat. lebo ten neplati sam sebe dan a tak napriklad nemoze zvysit dochodky. a tak isto som za otvorenost investorom, lebo uz 20 rokov ukazujeme ako sme hrdi na to co mame, ale nevieme/nechceme to predat. radsej drepime v hladovych dolinach, nadavame a cakame kedy prostriedky na rozvoj turizmu ci restart polnohospodarstva padnu z neba. a ked sa medzi nami objavi niekto s napadmi ako sa z toho vychrabeme sami, stiahneme ho dole nech nevycnieva z davu.

takze falsosne vlastnectvo a lipnutie na nespravnych veciach nas bude tahat a nohu ese dlho.
Slovinci tiez niekdy neboli narodom a tak su hrdi na svoju prirodu a vedia ju predat cudzincom. su k nim pohostinni, otvoreni.
u nas v horach sa podpisuju peticie proti vsetkemu co do dediny ci celej doliny moze prilakat turistov a pomoct tak domaci podnikatelom. a po hube samozrejme nedostane len rohaty cudzinec a mestan s chvostom. ale aj ten z vedlajsej dediny. ved nie je nas, takze je na urovni s belezebubom.

kym toto nevykorenime nepohneme sa ani o piad dopredu
butthead
Darca
Darca

jackb napísal:liberalizmus=hrabivost? ci zlodejstvo?
mne je sumak kto u nas co vlastni, hlavne nech to nie je stat. - ze by sme mali cosi v hlavach zafixovane, to co prave oni potrebuju aby sme mali ? byt vecne nasraty na stat ?
vsak stat sme my ludia, my sami si musime urobit revolucie v hlavach a uvedomit si, kde su hodnoty...
v statnom aparate chyba to co je bezne vo firmach zauzivane, a to je zodpovednost, bez toho by firmy neboli ziskove a nevedeli zamestnat ludi.
avsak vo firme zvanej stat, to funguje naopak, maximalne co sa udeje, sa odvola nejaky politik z funkcie a tym to hasne.
kludne aj stat moze fungovat ako firma, to ale musi byt nasim cielom, nie cielom zahranicnych oligarchov zbedacit a zadlzit ludi, to co sa momentalne deje.
stale sme pri vode, kedze sa jedna o vec ako taku, ktoru potrebujeme k zivotu, v buducnosti to moze byt prostredok na vydieranie.
treba sa na to pozriet viac dozadu a obsirnejsie, okolo padu 89, myslite ze by teraz bolo mozne cosi vystrgat ? napr. vystrngat pad vlady fica ? :smt006
len najivny clovek si moze myslet, ze sa veci deju nahodne.
jackb
Redeemer
Redeemer

po poslednej vete to uz nemam chut komentovat.

len tolko, ze ak predame pramene, stat bude za to brat dane a nam nezhnije vodovod. ale ked sa zafixujeme na pschypaticku tuzbu vsetko vlasnit, tak nam zhnije vodovod a nikto nam ho neopravi. (a neda nove vonave vozne, nezamestna ludi v potravinarstve a polnohospodarstve, nestupne zamestnanost)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

jackb
Redeemer
Redeemer

aj proti pode ti blbci palakali. mesiac mohli ukrutnutnici zapadni kradnut ubohej slovaci predzahradky! kolko zlatych bani na principe kyanidu, uranovych dolov a zariadeni na jeho obohacovanie tak uz stihli postavit?

odporucam tomu medialnemu teroru neverit ani slovo. len desia ludi polopravdami, aby sa zviditelnili a hovorilo sa o nich. to takyto sraci su nebezpecentvo naroda. nie cudzi vlastnik vody/pody/zeleznice
Napísať odpoveď