chcel som sa spytat ,predpokladam ze diskusia sa uz zameriava skor na DayZ standalone ,je tu niekto kto by zahral klasicky arma mod ? mam ho original ale som v tom troska mimo ,rozmyslam ze si zakupim aj standalone ale mam obavu ze na mojej zostave to nebude hratelne
cpu : AMD phenom 4x 2,2ghz
ram : 6gb
gpu : radeon 7770 1gb gddr5
cORP. napísal:chcel som sa spytat ,predpokladam ze diskusia sa uz zameriava skor na DayZ standalone ,je tu niekto kto by zahral klasicky arma mod ? mam ho original ale som v tom troska mimo ,rozmyslam ze si zakupim aj standalone ale mam obavu ze na mojej zostave to nebude hratelne
cpu : AMD phenom 4x 2,2ghz
ram : 6gb
gpu : radeon 7770 1gb gddr5
Neviem aké to má presne požiadavky alebo na akej grafike by si to chcel hrať ale pôjde ti to určite na tých nižších až stredných nastaveniach aj plynule
mne to na ovela slabsej zostave ide hratelne, sice to vypada ako "minecraft" (joke), ale ide to fajn, takze ak mas peniaze a s kym to hrat tak neolutujes
Podľa mňa už sa to absolútne neoplatí, keďže ten mód je už dosť prečačkaný. Minule som si ho mal chuť zahrať ale nikde som nenašiel normálny server. Všade kraviny typu 500+ Vehicles, spawnuješ sa so zbraňami a ešte si aj vyberáš miesto spawnu. Proste ten starý mód kde si musel hrať niekoľko hodín aby si si vobec našiel pištoľ a to ani nehovorím o jedinej helikoptére ktorá bola na mape, už dávno neexistuje.
Nikde inde to ani nie je Vlastne je, napr. tu, ale cena rovnaka.. Nejaku zlavu by som necakal, skor zdrazenie. Ono tych 24 € nie je moc, clovek sa pri tom zabavi na vela vela hodin...