HTC ONE S - poskodeny display
Re: HTC ONE S - poskodeny display
ok ospravedlnujem sa ... ma niekto skusenost s tymto ?
http://www.reddit.com/r/Android/comment ... ce_with_a/
http://www.reddit.com/r/Android/comment ... ce_with_a/
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
This assumes you are rooted and have USB debugging enabled =nehrozí
Kedže si bez rootu moc možnosti ti neostava...nič ine len ta myš ale aj to bude o hubu, ked nebudeš vediet kde sa objavi kurzor a ako rychlo sa to bude hybat..alebo potom ten factory reset , len je otazne ,či pojde prehladavat USB ked tam budeš mat napr menu na vyber jazyka(toto nemam odskušane
)
Kedže si bez rootu moc možnosti ti neostava...nič ine len ta myš ale aj to bude o hubu, ked nebudeš vediet kde sa objavi kurzor a ako rychlo sa to bude hybat..alebo potom ten factory reset , len je otazne ,či pojde prehladavat USB ked tam budeš mat napr menu na vyber jazyka(toto nemam odskušane
no ved toto mobil sa nastartuje a skocia tam uplne tie uvodne nastavenia takze USB neviem neviem ci pojde.. a neviem si to moc predstavit podla pamati sa skusat preklikavat dalej
este tu tusim mulatt spominal VSP Data(?) ze by mi s tym mozno vedeli pomoct tak v najhorsom pripade by som sa mozno na nich obratil .. alebo ma este napada ale to je asi banalita , neda sa na dosku zapojit iny display ?
skoda ze nemam taky Galaxy Ace tam odpojis z dosky display a zapojis druhy lenze tu take lahke asi odpojenie nebude
Ja som podobny problem riesil este na N95 a poriesil som to tv kablom
tak ze si pripojil mobil do TV usbckom ? lenze mne display nefunguje a to asi treba prepnut aj na mobile
Tak tebe by myslim pomohol hdmi kabel, na nokii to vtedy nebolo treba nic nastavovat iba som to strcil do TV a hned mi zduplikovalo obraz.
tu to mas na videu. nenastavuje nic na tom.
Iba by si musel zainvestovat do tej krabicky
tu to mas na videu. nenastavuje nic na tom.
Iba by si musel zainvestovat do tej krabicky
takze ak dobre chapem tak do tej krabicky zapojil HDMI kabel z TV a voltcharger(?) a vyvod zapojil do mobilu , spravne ? a co taka krabicka stoji
Evidentne to staci. Co stoji? Ved to hod do googlu alebo na jednorazovku pozri nieco cez ebay. Odhad tak do 10€ neoriginal
-
Supersonic
Light Professional
No neviem či mu to pomôže, že uvidí čo má na displeji ked to aj tak nebude môcť ovládať.. Či ako mu to uľahčí situáciu, ked mu nefunguje dotykova plocha? niečo mi ušlo? 
supersonic prestan uz som sa začinal tešiť
ale hej vlastne mas pravdu na jednu stranu by som sice videl obraz mobilu ale ako ho ovladat .. aj ked mozno dotykova plocha funguje a len si myslim ze nefunguje(bodaj by) .. to by som uz ale len na tej obrazovke musel kuknut v telke ze ci reaguje na dotyk prsta no .. ak to do 10eur zozeniem tak to asi skusim
edit: teoreticky ak by som sa aj do mobilu dostal potreboval by som ho zapojit do notebooku aby som si tie fotky s tade vytiahol ale tym padom by som ho zas s tej TV musel odpojit takze neviem ci by som sa niekam pohol (jedine ze by som si zalozil dropbox ucet a tam to nejak dal)
edit: teoreticky ak by som sa aj do mobilu dostal potreboval by som ho zapojit do notebooku aby som si tie fotky s tade vytiahol ale tym padom by som ho zas s tej TV musel odpojit takze neviem ci by som sa niekam pohol (jedine ze by som si zalozil dropbox ucet a tam to nejak dal)
A cez wifi sa neda sparovat?
ako cez wifi myslis?
Ved preniest subory nie kablom ale cez wifi
no wifi na mobile mam vyp takze bez toho to asi nieje mozne co 
-
94jakub
Guru wannabe
Cez USB pripojíš na TV a cez Bluetooth myš.
Potom vieš zapnúť aj WiFi.
Potom vieš zapnúť aj WiFi.
asi sprosta otazka ale kde mam pripojit tu mys ? k TV?
edit: nevie niekto kde zohnam ten HDMI kabel za co najnizsiu cenu ?(nemusi byt origo) vsade to stoji takych 23eur a to mi je luto na to ze to mozno ani fungovat nebude
edit: nevie niekto kde zohnam ten HDMI kabel za co najnizsiu cenu ?(nemusi byt origo) vsade to stoji takych 23eur a to mi je luto na to ze to mozno ani fungovat nebude