Chybne zarovnanie nadpisu na tvrdom obale - bak. práca
Chybne zarovnanie nadpisu na tvrdom obale - bak. práca
V pondelok odovzdavam bak. prácu, ale teraz som si všimol, že na tvrdom obale mam nazov školy aj fakulty viac dolava asi o 3 cm.
Nieje to zacentrovane, pretože vo faxcopy mali iny word ako mam ja a neuložil som to do pdf.
Všetko ostatne je zacentrovane spravne, len tieto dva riadky na tvrdom obale su viac dolava.
Myslite si, že mi koli tomu neuznaju bakalarku?
Alebo mi len za to strhnu body?
Nieje to zacentrovane, pretože vo faxcopy mali iny word ako mam ja a neuložil som to do pdf.
Všetko ostatne je zacentrovane spravne, len tieto dva riadky na tvrdom obale su viac dolava.
Myslite si, že mi koli tomu neuznaju bakalarku?
Alebo mi len za to strhnu body?
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chybne zarovnanie nadpisu na tvrdom obale - bak. práca
Ja som mal na obale napisany zly nazov bakalarky, spolubyvajuci tak isto ... bud si to nevsimli, alebo to neriesili 
-
audiotrack
VIP
nikto to nebude riešiť. Je to len formálna stránka, ktorú si navyše nerobil ty ale pracovníci vo fax-copy. Takže do formálnej stránky sa hodnotí iba práca samotná
dakujem chlapi ste mi velmi pomohli, mate rozhlad.

//autoeditácia príspevku (14 Apr 2014, 15:04)
fakt by ma zaujimalo, na akej VŠ si to nevšimli hehe 
//autoeditácia príspevku (14 Apr 2014, 15:04)
Dnes som bol v škole odovzdať bakalarku a mal som zly nazov ako aj ty. Hned si to všimli. To je jediná vec, ktorú kontroluju, aby sa zhodovala s názvom v systéme.theBliZZard napísal:Ja som mal na obale napisany zly nazov bakalarky, spolubyvajuci tak isto ... bud si to nevsimli, alebo to neriesili
-
theBliZZard
Star
To sa radsej nepriznam... este mi titul zoberu
ale nie, bolo to na TUKE. Ja som mal v nazve vynechane jedno slovo a spolubyvajuci mal miesto "strojarskych" napisane "strojarenskych" 
-
audiotrack
VIP
ja som mal chybu v mene, kde mi do priezviska dali navyše dlžeň
-
theBliZZard
Star
Tie prace okrem veduceho a oponenta aj tak nikto nikdy necita ...
-
audiotrack
VIP
ako kedy
mali by byť archivované v unvierzitnej knižnici neviem koľko rokov, potom sa likvidujú. Ja som napríklad pri písaní práce čerpal aj z diplomovky mojích predchodcov, ktorú mi školiteľ požičal (vtedy ešte nefungovali elektronické odovzdávania). Takže možno sa niekedy niekomu dostane aj jeho do rúk
mali by byť archivované v unvierzitnej knižnici neviem koľko rokov, potom sa likvidujú. Ja som napríklad pri písaní práce čerpal aj z diplomovky mojích predchodcov, ktorú mi školiteľ požičal (vtedy ešte nefungovali elektronické odovzdávania). Takže možno sa niekedy niekomu dostane aj jeho do rúk
-
theBliZZard
Star
Myslel som to tak, ze pri hodnoteni to nikto necita. Ja som tiez samozrejme cerpal vela informacii z roznych prac. Ale na skole, resp. na katedre a v podstate aj vsetci v komisii na statniciach to len zbezne prelistuju ...
Heh, u nás tieto titulné stránky vyplul systém, takže nebola možnosť sa pomýliť
jedine keby sa vedúci práce pomýlil v názve... ten môj si to kontroloval asi sto krát, pričom predomnou len tri krát 
Zistil som, že mam v bakalarke nejaké chyby. Napr mi chyba slovo vo vete atď. Ako tieto veci komisia rieši? Neviete nahodou? Dakujem za odpoved..
ked si oponent nenajde nic ine na com by ta zvozil v posudku, tak sa oprie do prejavu.
ale kym to nie je praca zo sloviny, tak by z toho nemalo byt velke halo
ale kym to nie je praca zo sloviny, tak by z toho nemalo byt velke halo
-
theBliZZard
Star
Napise ti do pusudku nieco take "Formálnym nedostatkom je pomerne veľký počet gramatických chýb rôzneho druhu (pravopisné chyby, chýbajúce slová,
bohemizmy a i.)."
bohemizmy a i.)."
predsa ide dat vymenit stranka, aj ked je to vo vazbe. Samozrejme sa za to plati... preto je fajn pohladat vsetky chyby a prehodit stranky vsetky sucasne. Spolubyvajuci tak prehadzoval 2x, na treti krat sa na to uz vykaslalalik napísal:Zistil som, že mam v bakalarke nejaké chyby. Napr mi chyba slovo vo vete atď. Ako tieto veci komisia rieši? Neviete nahodou? Dakujem za odpoved..
Ak si to teda uz neodovzdal
-
audiotrack
VIP
a preto sa oplatí si prácu po napísaní vytlačiť čiernobielo doma a nezväzovať, iba ju čítať čítať čítať. Prípadne dať prečítať niekomu z rodinu. A až potom vytlačiť načisto a zviazať. Elektronickú formu môžeš scrolovať hore dole donekonečna, a aj tak sa tam nejaký preklep schová pred zrakom. Nepoznám nikoho kto by nemal v práci preklep, chýbajúcu bodku, čiarku, číslo alebo hocijakú chybu z nepozornosti
a vymeniť stranu sa nedá vždy, záleží ako ju má zviazanú. Pri lepených prácach a tom spájaní tým plechom sa dá. Ale ak ju má šitú tak nie
a vymeniť stranu sa nedá vždy, záleží ako ju má zviazanú. Pri lepených prácach a tom spájaní tým plechom sa dá. Ale ak ju má šitú tak nie
Mam pocit, že v celej práci mi chýba len jedno slovíčko v závere. Nemam tam že ozborjenych konfliktov, ale iba ozbrojených.
Dufam, že mi to neznemožni prejsť. Pracu som už odovzdal a chybu som si všimol až po odovzdani. Hadam, že mi to nezniči posudok.
Podla mna si to určite všimnu, ak ano, dostanem o stupen horšiu znamku, alebo ako?
Dufam, že mi to neznemožni prejsť. Pracu som už odovzdal a chybu som si všimol až po odovzdani. Hadam, že mi to nezniči posudok.
Podla mna si to určite všimnu, ak ano, dostanem o stupen horšiu znamku, alebo ako?
Dufam, ze tymto prispevkom si robis iba srandu?!
-
audiotrack
VIP
keby dostaneš aj o 3 stupne horšiu, je to len oponentský posudok. On iba navrhuje známku. Podstatné je, ako tú prácu obhájiš. Poznám prípady čo dostali v posudku E, no študent ju nakoniec obhájil na B. Takže nič sa neboj, nestresuj, nehypotetizuj a podobne. Finálna známka je až po obhajobealik napísal:Mam pocit, že v celej práci mi chýba len jedno slovíčko v závere. Nemam tam že ozborjenych konfliktov, ale iba ozbrojených.
dakujem audiotrack, už som trochu kludnejši. A ake otazky kladie obhajoba? Mozete niekto uviesť priklad k určitej teme?