Cirna obrazovka pocas hrania
Cirna obrazovka pocas hrania
Ahojte!
Nedavno sa mi stal taky mensi problem a stale sa mi opakuje najcastejsie pri hrani LOL. Kludne hram zrazu mi vyhodi cierna obrazovka zabzucia repraky a po max5 s hra spat nabehne a funguje dalej. Urobilo mi to aj pri torchlight, diablo a CS:GO. Nevedel by mi niekto poradit kde moze byt problem? Teploty v normale max cpu teplota 60 a gk 70.
Zostava:
Amd phenom2 x4 965BE
GT430
8gb ram 1600mhz
650w OCZ ZSseries
Nedavno sa mi stal taky mensi problem a stale sa mi opakuje najcastejsie pri hrani LOL. Kludne hram zrazu mi vyhodi cierna obrazovka zabzucia repraky a po max5 s hra spat nabehne a funguje dalej. Urobilo mi to aj pri torchlight, diablo a CS:GO. Nevedel by mi niekto poradit kde moze byt problem? Teploty v normale max cpu teplota 60 a gk 70.
Zostava:
Amd phenom2 x4 965BE
GT430
8gb ram 1600mhz
650w OCZ ZSseries
Re: Cirna obrazovka pocas hrania
Je možné, že v LOL to robí preto, že to najčastejšie hráš - robí to teda po nejakom čase, PC to teda náhodne zastihne práve v LOL. Podľa mňa bude niečo s RAM-kou. Urob testy RAM-ky.
zrobil som test cez Memtest 86+ napisalo mi ziaden error a zatial bezi vsetko v pohode
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zapni furmark a sleduj teploty,nechaj bezat aspon hodku
v teplotach si nemyslim ze by to bolo. sidce som mal len HWmonitor zapaty pocas hrania ale tak aspon ukazovalo teploty v normale ale skusim
-
typek61
Darca
za vyskusanie nedas nic.ale pri hrani ti neda vykon grafiky na 100% 
prave som zrobil cez ten funmark a max teplota bola 74stupnov
-
typek61
Darca
ako dlho to islo?spravilo ti aj tu ciernu obrazovku?
som to nechal 43 minut a asi od 5minuty sa to nezmenilo asi nedalo alebo som si nevsimol lebo som pritom nebol
-
hrban
Addict
zlé ovládače. skús rollback na staršie čo si mal predtým alebo preinštaluj nanovo nejakú stabilnú verziu.
no takze skusil som aj tie drivery a stale to robi dokonca castejsie nekedy to bolo 2-3krat za celu hru a teras 2-3krat za 10minut hry
skus cez napr MSI Afterburner alebo tak,, spustit takty o 10MHz Nizsie, či to nespraví rozdiel 
no kompletne som vyvetral svoj PC preinstaloval ten najnovsi driver a vsetko ide v pohode!!! teploty cez funmark klesli na 70 tak som spoko. dakujem a rady