OnePlus One
OnePlus One
Čo na to hovoríte?
http://www.mojandroid.sk/2014/04/23/one ... edstaveny/ Oplatil by sa kúpiť? Momentálne mám Xperiu U čiže by to bol pekný skok v pred.
http://www.mojandroid.sk/2014/04/23/one ... edstaveny/ Oplatil by sa kúpiť? Momentálne mám Xperiu U čiže by to bol pekný skok v pred.
Re: OnePlus One
oplati
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
urcite ano ale ako je to zo zarukou 
Oplati, ale bohvie ako to bude s dostupnostou u nas. Slovensko nie je vobec medzi ohlasenymi krajinami, v ktorych sa to bude predavat a navyse budu pouzivat nejaky blby invite system, cize telefon si budu moct kupit len ti, co budu mat pozvanku.
Tak to je blbé.
Aj tak skôr budem musieť kúpiť ntb
. Já som tu chcel len rozviesť takú nejakú diskusiu o tom telefone čo si o ňom myslíte a tak.
Aj tak skôr budem musieť kúpiť ntb
Čo si o tom máme myslieť? Asi každý zdravý rozum povie, že je to vymakaná pecka za špičkovú cenu.
Otázka znie: ako to bude s kvalitou, ako to bude s reklamáciou a ako to bude s dostupnosťou (a Slovenskou cenou).
Mne sa pozdáva.
Otázka znie: ako to bude s kvalitou, ako to bude s reklamáciou a ako to bude s dostupnosťou (a Slovenskou cenou).
Mne sa pozdáva.
Dostupný by mal byť v lete 2014, ale akurát tak v Rakúsku.
Zdroj
Zdroj
A ako to je s tými pozvánkami?
-
guess.whoo
Redeemer
vnutro je bomba, ale mam obavu z vonkajska. pockal by som si na prve uzivatelske recky
Tipujem, ze toho bude plny ebay, aliexpress, dx, fp a pod.
Podľa tej reklamy ma nejako prešla chuť..
O ktorej reklame hovoríš?
Už je na nete kopa hands-on videí, a tie ma práveže presvedčili ešte viac. Vôbec to nevyzerá ako lacná hračka.
Už je na nete kopa hands-on videí, a tie ma práveže presvedčili ešte viac. Vôbec to nevyzerá ako lacná hračka.
No myslel som skôr tú "reklamu" o tom, že rozbiť svoj telefón a vyberú 100 ľudí ktorý získajú za 1$ ten mobil + 1 pozvánku.
a na ebayi atd to aj tak pojde po 500 evri, ked to ma byt len na pozvanky... by som sa vobec necudoval keby to bola len nejaka reklama a vyrobia tak 100 kusov
rozmyslate nad nim niekto realne?
-
vladenko007
VIP
Kúpim si ho jedine keď ho nájdem niekde v obchode na Slovensku prípadne u operátora. Takže asi slabá šanca.
Vždy keď kupujem mobil tak si ho ošahám a vyskúšam. OnePlus One má hodne dobru cenu a vybavenie.
Asi budem ľutovať ale nechce sa mi riešiť nejaké pozvánky.
Vždy keď kupujem mobil tak si ho ošahám a vyskúšam. OnePlus One má hodne dobru cenu a vybavenie.
Asi budem ľutovať ale nechce sa mi riešiť nejaké pozvánky.
Ja uvažujem reálne. Zvažoval by som aj výlet niekam do Viedne, len sa bojím tých pozvánok.
-
guess.whoo
Redeemer
bude na etotalku o par mesiacov si myslim, tie pozvanky su len bububu na zaciatok
tiez si myslim, na pozvanky sa vykaslite...
-
hrban
Addict
dasti555 napísal:No myslel som skôr tú "reklamu" o tom, že rozbiť svoj telefón a vyberú 100 ľudí ktorý získajú za 1$ ten mobil + 1 pozvánku.
Ty máš vyplniť ten formulár, aký telefón máš a ako ho rozbiješ ale ešte ho nemusíš rozmlátiť. Ak ťa vyberú medzi tých 100 ľudí, vtedy ho máš rozmlátiť a postnúť to na YT. Dostaneš nový + tri pozvánky
btw už som to vyplnil, čakám na odpoveď, že som vybraný