Blocek LIDL - platba kartou
Blocek LIDL - platba kartou
Dnes sa mi do ruky dostal tento bloček:
Všimnite si, že nákup bol v hodnote 5,07€, ale z karty stiahlo 5,76€ a napísané, že vrátiť 0,69€. Avšak pokladníčka vraj nič nevrátila. Vraj keď sa tlačil bloček, ten vyšiel iba do polovice, potom to zahaprovalo a až potom to vyšlo celé.
Máte niekto podobnú skúsenosť? Nechápem, ako sa niečo takéto mohlo stať, človek naozaj, aby kontroloval každú jednu platbu. Uznám, že v pokladniach, kde ručne zadávajú sumu do platobného terminálu môže spraviť pokladníčka preklep, ale v Lidli predsa len poviem, že chcem platiť kartou, predavač raz klepne a môžem priložiť kartu, nič ručne nezadáva. A predsa tam naskočí iná suma!!!
Máte niekto podobnú skúsenosť? Nechápem, ako sa niečo takéto mohlo stať, človek naozaj, aby kontroloval každú jednu platbu. Uznám, že v pokladniach, kde ručne zadávajú sumu do platobného terminálu môže spraviť pokladníčka preklep, ale v Lidli predsa len poviem, že chcem platiť kartou, predavač raz klepne a môžem priložiť kartu, nič ručne nezadáva. A predsa tam naskočí iná suma!!!
Re: Blocek LIDL - platba kartou
Lidl a platba kartou... Mame sa tam dvakrát stalo, že chcela platiť kartou (otcova k účtu vo VÚB), ale kartu odmietlo. Tak zaplatila v hotovosti, no sumu z účtu strhlo aj tak. V tom Lidli mávajú niekedy zmätky pri platbe kartou.
Ak strhlo z účtu 5,76 namiesto 5,07, treba tam ísť s tým bločkom a opýtať sa, čo to má znamenať.
Ak strhlo z účtu 5,76 namiesto 5,07, treba tam ísť s tým bločkom a opýtať sa, čo to má znamenať.
69 centov veru by som sa tým zaoberal celé dni, spať by mi to nedalo . Šiel by som sa vykričať na predavačku aj na riaditeľa aj na suseda . Strašné niečo
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
veď si sa hádal za smiešnych 18 euro tak čo tu hráš formu? Ide o princíp. Dnes to bolo 69 centov, zajtra to môže byť 10 euro.BF4-MC napísal:69 centov veru by som sa tým zaoberal celé dni, spať by mi to nedalo . Šiel by som sa vykričať na predavačku aj na riaditeľa aj na suseda . Strašné niečo
... navyse 69 je skvele cislo a zasluzi si pozornost. Urcite tam chod. Mne sa stalo, ze mi v lidli na racianskej stiahlo platbu 2x. Vyhadal som si vratenie penazi a zlavu na dalsi nakup.
-
Grim
Darca
...vďaka za info, nikdy me nenapadlo kontrolovať takú somarinu, ale asi začnem...v LIDLI nakupujem dosť často...
Hah máš biedny život, celý čas na fóre všetko sleduje a stále na mňa pi****, tam nešlo ani tak o eura ako o princip . Tíško tlstoch a píš k téme zasa mimo tému píšeš andílek debílek .audiotrack napísal: veď si sa hádal za smiešnych 18 euro tak čo tu hráš formu? Ide o princíp. Dnes to bolo 69 centov, zajtra to môže byť 10 euro.
A ak ti ide o princíp tak 69 centov ak ťa vytočí tak si chudák so slabými nervami .
-
audiotrack
VIP
lebo tu ide o eura, vôbec tu nejde o princípBF4-MC napísal: Hah máš biedny život, celý čas na fóre všetko sleduje a stále na mňa pi****, tam nešlo ani tak o eura ako o princip . Tíško tlstoch a píš k téme zasa mimo tému píšeš andílek debílek .
A ak ti ide o princíp tak 69 centov ak ťa vytočí tak si chudák so slabými nervami .
-
tacosi
Moderátor
Mne sa stalo v Kauflande pri platbe kartou,ze som zadal pin a vytlacilo iba polovicu blocku,lebo uz nebol papier a platobny terminal nevydal potvrdenie.Tak vlozila novy kotuc,vytlacila novy blocek a uz vyslo aj potvrdenie o zaplateni z terminalu.
O 2 dni sa mi v bankingu objavili 2 rovnake platby,cize to stiahlo 2x po 200skk este.
Mimochodom BF4-MC to ma za urazky tentoraz na 1 den.
O 2 dni sa mi v bankingu objavili 2 rovnake platby,cize to stiahlo 2x po 200skk este.
Mimochodom BF4-MC to ma za urazky tentoraz na 1 den.
Toto by som pochopil, ak by 2x stiahlo 5,07€.. mne len nejde do hlavy, odkiaľ sa tam vzalo tých 0,69€ navyše. Mám ten bloček teraz u seba, možno sa tam pôjdem cez víkend opýtať.. 
-
theBliZZard
Star
Ak to bola mlada, pekna pokladnicka mozno ti tym chcela nieco naznacit 
co v takom pripade robit? 
Vypýtať si tu 69 po praci
Neviem ci by som sa chcel pachtlovat s predavackou v lidli 
Inac je to zvlastne to je fakt musel to byt nejaky SW problem kedze ako hovoris je to automatizovane a pravdepodobne ani predavac(ka) netusil(a) co sa stalo, 69€c nieje vela to je pravda, tiez by som mavol rukou, faktom vsak je ze to mohlo byt v klude viac a to uz by chcelo vysvetlenie.
Inac je to zvlastne to je fakt musel to byt nejaky SW problem kedze ako hovoris je to automatizovane a pravdepodobne ani predavac(ka) netusil(a) co sa stalo, 69€c nieje vela to je pravda, tiez by som mavol rukou, faktom vsak je ze to mohlo byt v klude viac a to uz by chcelo vysvetlenie.
a realne ti v IB kolko stiahlo?
Teraz som sa pýtal, vraj jej stiahlo 5,76€.. niekedy tento týždeň sa tam chystá, potom dám vedieť, ako jej tých 69c vrátili.. 
oh, dik za info, pri platbe kartou nikdy blok nekontrolujem... tak zacnem..
Takže stanovisko.. vraj nechápali, ako sa to mohlo stať, určite bola nejaká chyba. Chceli aj hneď volať na centrálu, ale dotyčná bola bloček reklamovať až večer okolo 19h, takže sa nikde nedovolali. Vrátili jej cenový rozdiel, pre istotu si vzala aj výpis z účtu...a ešte si spravili kópiu bločku, aby to vraj mohli na druhý deň riešiť. Musím ju tam niekedy vyslať, či niečo poriešili..