Chcem si kúpiť nejaké repráky 2.1 do roboty, na nočných si vypekávam hudbu a zvuk z NB je otrasný a sluchadla sa mi nechce mať cely čas na sebe,
takže hladám niečo do 30€ max, niečo čo nevyzerá ako s 50tich rokov a nech to pekne hrá
kľudne môžte poradiť aj niečo lacnejšie ak máte skúsenosti a viete že to dobre hrá, nechcem míňať nejaké velké prachy na to
No ako pozeram na ponuku, tak lepsie bude poobzerat sa po bazarovych kuskoch. Na reprakoch sa vela veci nemoze pokazit a ziskas tym lepsi zvuk ako keby si kupoval nove.
tie microlab vyzeraju celkom v pohode, tak nemusia to byť 2.1 ak to fakt nebude mať žiadny zmysel tak radšej 2.0 zoberem
a ešte takto teoreticky keby som chcel 2.1 teraz nepozerať na ten moj limit, čo by vyšli také kvalitnejšie zo subáčom?
no ved jasné, tak ja niesom nejaký extra náročný ale zase viem rozoznať že niečo nehrá tak ako by malo
pokukám niečo a ked tak by som to hodil sem že čo mi nato poviete
Pozerám akurát nejaké 2.0 k noťasu na stôl, filmy, hudba, rádio v pozadí...
Na nete sú všeobecne vychválené tieto: http://www.alza.sk/genius-sp-hf1250b-tm ... 379276.htm , ktoré sú zatiaľ aj môj favorit.
Zaujímavé sú aj tu spomínané Microlab.
Chvalit to samozrejme chvalia ale to su v 90% prípadoch jedinci pre ktorych je to to najlepsie co kedy poculi. Kazdopadne nejak spekulovat u repro za 30 eur zmysel nema.
Aké by boli dobré repráky tak do 30€? Ak by bola ozaj o dosť výhodnejšia kúpa, tak by sa mohol strop posunúť na 50€. Budú slúžiť aj na hudbu aj na hranie, filmy.
Našiel som Creative Inspire T3300, potom Creative Gigaworks T20, Microlab B77, ale tieto 2 sú už dosť nad strop.
Potrebujem tiež nové repráky k PC. Pokukoval som po Creative Inspire T3300 ale zaujali má aj tie spomínané Microlab B73 kedže môj rozpočet je do cca 40€. Avšak mám rád silné bassy a neviem či mi bude zostava 2.0 vyhovovať. Sú ešte nejaké alternatívy do tej ceny ? A ešte ma dosť odrádza od kúpy ovládanie na zadnej strane.