Dobrý den,
chcel by som sa opýtať či nevie nahodou niekto poradiť, mám predplatený internet,
ide všetko ak dám web ,stránky všetko fungujem, facebook atd.
Ale neidu mi aplikácie ,ktoré potrebujem na to iternet , napríklad messenger neide atď.
Neviete prečo?
Neide internet, hoc ide
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neide internet, hoc ide
Nevieme. Možno máš len zle pomenovaný prístupový bod, možno je chybné iné nastavenie. Možno keby si napísal akého máš operátora a aký telefon, tak by sa skôr dalo poradiť, že? 
-
Lukaashh89
Novice
Dával som to pri registrácii čiže som myslel ,že sa to dá niekde pozrieť, kedže tu nefungujem.
Mám Galaxy Ace a o2 operátora.
Kamarát má Nokiu Lumiu a orange tiež mu to nejde
Pred tým som nemal internet čiže som skúšal preinštalovavať messenger atd ale ide mi to len na wifi.
Mám Galaxy Ace a o2 operátora.
Kamarát má Nokiu Lumiu a orange tiež mu to nejde
Pred tým som nemal internet čiže som skúšal preinštalovavať messenger atd ale ide mi to len na wifi.
-
vladenko007
VIP
Prepni si v nastavení na prístupový bod Internet. Ak ho nemáš tak tam daj vytvoriť nový a daj názov napríklad O2 Internet a APN daj internet. Ulož to a daj ho ako aktívne. Musí ti pri ňom svietiť tá bodka na zeleno.
-
Lukaashh89
Novice
Už to ide.
Diky moc

Diky moc
Ja mám taku blbú otázku. Mám kartu o2, no v niektorých miestach nechytám signál a som v roamingu. Keď povolím dátový roaming, budú mi za to účtované poplatky, či to platí iba pre zahraničie?
to ta pripaja na telekom. ceny su uctovane normalne podla o2 cennika, cize ak mas predplateny balik mb, tak ho normalne cerpas