Hormonálna antikoncepcia - nakoľko jej veríte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Pri užívaní tabletiek "až do konca"?

áno
30
79%
nie
8
21%

Celkom hlasov: 38

brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Hormonálna antikoncepcia - nakoľko jej veríte

Príspevok od používateľa brm »

Nesleduješ najnovšie trendy? Ochlpenie sa teraz vracia do módy.. ;)
Endy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Endy »

jj take zrastene obocie je sexi :D
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

Ja už verím jedine HAK odkedy sa mi stalo,že sa pretrhla guma(a to mi verte,že to nebolo prvý krát čo som si to nasadzoval) a stala sa nehoda. Od každej mojej priateľky som to vyžadoval a vždy som im dôveroval,že to berú pravidelne a nikdy nebol problém. A keď raz vymyslia aj tabletky pre chlapov tak to budem brať radšej ja,nikdy človek nevie kedy tej danej slečne prepne a nenápadne prestane brať tabletky aby som si rozšíril genofond.

A k tým hormónom a pod. - toľko žerieme preplneného mäsa hormónmi,GMO potravín a ďalšie hávede dýchame tak si myslím,že miligram denne je to posledné čo trápi to telo.
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

undertaker35 napísal:Ja už verím jedine HAK odkedy sa mi stalo,že sa pretrhla guma(a to mi verte,že to nebolo prvý krát čo som si to nasadzoval) a stala sa nehoda. Od každej mojej priateľky som to vyžadoval a vždy som im dôveroval,že to berú pravidelne a nikdy nebol problém. A keď raz vymyslia aj tabletky pre chlapov tak to budem brať radšej ja,nikdy človek nevie kedy tej danej slečne prepne a nenápadne prestane brať tabletky aby som si rozšíril genofond.
Vôbec si neprotirečíš, že nie?
undertaker35 napísal:A k tým hormónom a pod. - toľko žerieme preplneného mäsa hormónmi,GMO potravín a ďalšie hávede dýchame tak si myslím,že miligram denne je to posledné čo trápi to telo.
To by si sa divil, ale pre telo je to obrovská záťaž. Ako dôkaz stačí že po vysadení môže trvať až pol roka kým sa žene obnoví jej cyklus aký mala pred tabletkami. A taktiež príznaky počas užívania sú badateľné. Toto môže napísať len chlap čo sa nikdy o svoju polovičku nezaujímal, ako to vníma a čo jej to robí. Skús sa napchávať rastovým alebo hocijakým iným hormonom niekoľko mesiacov či ti to bude pre telo menšia záťaž ako keď zješ na obed pečené kura, ty dilino.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

rainbow, on si neprotireci. Existuje take prislovie - doveruj ale preveruj... ;-) . Inak ja HAK tiez verim, ale to jedno percento ma znerovznuje, takze nie vzdy to je "do konca". Skor podla nalady a situacie.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

chceš povedať 0,2% nie jedno percento.

Pričom je to zrejme ešte menej (lebo pearlov index sa meral dávno, nie pri moderných antikách a tiež sú tam zarátané prípady kedy ženy zabudli a nie čisto len zlyhania. Rovnako ako pri kondomoch sa berú prípady otehotnenia a nepozerá sa na to či to boli testované durexy alebo lacné kondomy z lidla... Takže tieto čísla sú vyššie ako súčasna reálna skutočnosť)
Napísať odpoveď