Liga majstrov

O športe...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Liga majstrov

Príspevok od používateľa audiotrack »

t0m4s3 napísal: Kolko zapasov Realu si tuto sezonu videl? V kolkych z nich hrali rovnakym sposobom ako vcera? Preco asi?
ale to mňa nezaujíma ako hrali iné zápasy, mňa zaujíma čo hrali včera a čo budú hrať v odvete prípadne vo finále. Ja kukám futbal v reálnom čase, nestarám sa ako hrali pred mesiacom či kedy. Mali plnú zostavu (dokonca aj ronaldo aj bale boli v hre) a nič nehrali. Ak majú takto hrať vo finále, tak kašlem celý real. Radšej tam mal byť paríž alebo hocijaký iný tím. Ja chcem pozerať pekný futbal, nie teplý ronaldov ksicht. Či tam bude real, barca, chelsea, bayern, borusia, paríž... to je mi šumafuk ak bude ten zápas zaujímavý. A včera ani predvčerom to zaujímavé zápasy neboli
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak zas cakat futbal hore-dole v semifinale ligy majstrov je trosku naivne. ale ano, mozno keby tam bol pariz alebo dortmund tak by bol ten futbal viac utocnejsi..lenze na keby sa nehra
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

audio, čítam tu tvoje príspevky a dosť sa smejem. Neskutočne krátkozrako sa na celý futbal pozeráš. Ja rozumiem, že tebe by sa možno páčilo, ak by vždy oba tímy zabudli na defenzívu a hrali rozostavenie 0-6-4. Každý zápas by končil 10:8 a podobne. O tom ale svetový futbal bohužial nie je. Ak si ako tréner na lavičke svetového tímu, akým je Real, Chelsea a podobne (dosaď si iné tímy, ktorých hra sa ti nepáči) a zodpovedáš za dosiahnuté výsledky, tak asi tomu aj niečo podriadiš. Tu sa nejedná o 4. okresnú ligu a Hornú Maríkovú.

Ako spomenul t0m4s3, treba si položiť aj otázku, prečo bol Real prakticky prinútený hrať včera tak, ako sme videli. Keby Guardiola nepchal tú svoju taktiku založenú na držaní lopty všade, tak by to aj inak vyzeralo. Logicky je jasné, že ak jeden tím drží loptu 35 minút za polčas, tak ten druhý tím bude hrať to isté, čo Real. Naopak ja si myslím, že včera to bol vynikajúci futbal, pretože na rozdiel od Chelsea, Real niekoľkokrát prešiel do rýchlych protiútokov a neustále hrozil. Fanúšikovia Bayernu sa na fórach rozčulujú z toho, ako vyzerala hra Realu, ale s kúskom sebareflexie by si radšej mali zakusnúť do jazyka a usúdiť, že na vyložené šance včera Real v pohode Bayern prešťal (za vyloženú šancu nepovažujem 10+ zblokovaných striel obranou Realu).
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

bohužiaľ tieto obranné taktiky môžeme vidieť najmä vďaka Pepkovi, ktorý ho priniesol do španielskej a teraz aj nemeckej Barcelony (každý hráč čo môže dať gól, musí ešte aspoň 3x nahrať a až potom môže vystreliť, medzitým musí naplniť kvótu aspoň 100 prihrávok za zápas)...nie som fanúšik žiadneho tímu v semifinále, ani Barcy...dokonca hra Bayernu sa mi posledné roky veľmi páčila, aj keď v Bundeslige fandím Dortmnudu, avšak tento rok je to katastrofa (už som aj prestal sledovať v Bundeslige ich zápasy, pozerám iba ak hrajú proti BVB), preto dúfam že ich Real vyradí a stretne sa vo finále s Atléticom, ktorému by som doprial titul, no keby vyhrá Real nevadilo by mi to, keď nehrajú proti Barcelonám je to väčšinou pekný futbal
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

napodobne. Fandil som Bayernu uz v 99' v slavnom finale proti MU. Minuly rok to bol paradny nemecky utocny futbal, tento rok je z toho Bayerncelona a neda sa na to pozerat. Prvy zapas proti Arsenalu to bol uplny "vrchol" hadzanej. A este ako bonus tie herecke vystupenia Robbena :roll:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak v tom finále som zasa ja fandil United, a stále fandím ;)...každopádne dúfam že Real to nepustí, 1:0 doma je super výsledok a verím že gól dajú aj vonku a to by potom mohli inkasovať aj dva...a tie vystúpenia pekne štvú aj mňa, preto by som bol rád keby sa to začalo spätne trestať, lebo inak to neskončí nikdy, lebo pre rozhodcov nie je jednoduché v tej rýchlosti zistiť či to prihral, hlavne keď niektorí to vedia lepšie jak strielať góly
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ale aj z Carvajala si uz robil srandu aj Merciak :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Liga majstrov uz v tejto casti sutaze nie je o tom predvadzat pekny futbal, ale je to o peniazoch. Radsej stat na ihrisku, nic neukazat, dat gol a vyhrat, nech hrat majstrovsky, prehrat a zarobit o dost menej penazi.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

vy sa na to všetci pozeráte z pohľadu trénerov, futbalistov, tipérov čo si podali a podobne. To všetko samozrejme beriem, aj som to už napísal. Ale pre diváka je taký futbal nudný. To si radšej pustím búrlivé víno ako zápasy podobné tým čo sa hrali tento týždeň. Či je to krátkozraké alebo nie mi je jedno. Je mi rovnako jedno kto vyhrá. Či už zápas, alebo celú ligu. Ja pozerám futbal. V tom čase kedy sa hrá. A v tom čase ma nudí, tak ho vypnem. Že má real super úspechy za sebou (aj takou hrou) je mi úplne jedno. Čo bolo bolo. Ani na žilinu sa nebudem dívať s otvorenými ústami lebo hrala v LM. Teraz hrá odpad v našej lige. Rovnako tak real predvčerom hral odpad v LM.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ide o to že futbal sa hrá na góly, víťazstvá a body, nie na krásu, tú hodnotia v športoch ako krasokorčulovanie, balet a podobne...tiež by som si radšej pozrel zápas, ktorý skončí 3:2, ale jednoducho takto to vždy nefunguje
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

DanielDevil napísal:ide o to že futbal sa hrá na góly, víťazstvá a body, nie na krásu, tú hodnotia v športoch ako krasokorčulovanie, balet a podobne...tiež by som si radšej pozrel zápas, ktorý skončí 3:2, ale jednoducho takto to vždy nefunguje
to áno, ale ľudia ho pozerajú kvoli kráse hry. Inak sa môžu zmeniť pravidlá že sa budú kopať penalty, a ušetrí sa hodina času keď ide iba o goly a body.
Takto sa vás spýtam: sledujete slovenskú corgoň ligu? Alebo maďarskú ligu? Tam ide rovnako o goly a body. Pozeráme anglickú a španielsku, lebo je to pekný futbal. A nevysiala sa u nás kazachstanská, lebo tam futbal poriadný nemajú. Takže ak idem pozerať ligu majstrov, nezaujímajú ma ich body. Tie zaujímajú trénera a hráčov. Mňa ako diváka zaujíma pekný futbal. Inak nemám dôvod pozerať.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lenže pochop že im si ty ukradnutý, ich zaujíma to, aby vyhrali, resp. postúpili a nie či sa ich futbal páčil celému svetu...ja by som si tiež radšej pozrel útočný futbal, ale jednoducho chápem že to tak nejde, preto som pritom aj zaspal :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

no :D a mne sú ukradnutí oni ak hrajú takto. Preto som vyjadril názor, že nechcem finále chelsea a real, lebo nič nehrali a nezaslúžia si to. A zato ste sa do mňa pustili že sa hrá na goly, nie na to aby bol pekný zápas, že hrali tak lebo museli a bla bla bla. A celý čas sa vám snažím vysvetliť, že vy sa na to stále pozeráte moc vážne, ako keby to bol váš klub. Ja sa na to pozerám ako divák čo chce vidieť futbal. Ak budú hrať takto, tak prepnem. Vybavené. Téma je o lige majstrov, nie o konkrétnom tíme tak nevidím dôvod prečo by som nemohol povedať že hrali hnusne a nechcem finále čo bude rovnako vyzerať. A to ešte nehovorím o indivíduach ktorých sa dotklo že som ronalda nazval teplým ksichtom :D Aspoň vidno že sú tu dva tábory. Jedny čo fandia realu, druhí čo sú proti reálu. A takí ako ja, čo chcú vidieť futbal a je im jedno kto to vyhrá radšej ani nepíšu
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lenže ide o to že Real túto taktiku proti iným tímom hrať nebude, to sa ti snažím vysvetliť...a to nie som fanúšik Realu, ale ani odporca...nepzerám sa na to vážne, len jednoducho chápem ako to je, od malička športujem a viem ako to chodí...ale nejdem sa tu hádať, každý máme kus pravdy, nech postúpia najlepší ;)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

DanielDevil napísal:lenže pochop že im si ty ukradnutý
By ma zaujimalo co by sa stalo, keby stratilo zaujem 50% fanusikov. Sledovanost prudko dole. Straty na reklamach a komplet cely kolobeh penazi. Co myslis, odkial su tie penaze co dostavaju z vyhry?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to sa urcite nestane
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

asi tak :) nehrozí to :) inak neviem či ste postrehli, ale zomrel Tito Vilanova, RIP
http://www.ceskatelevize.cz/sport/fotba ... -vilanova/
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_HN_1
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

uff, to je smutna sprava. Aj ako dlhorocnemu fanusikovi Realu Madrid mi je to uprimne luto
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tu ide klubova prislusnost vzdy bokom. R.I.P. Tito
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

DanielDevil napísal:lenže ide o to že Real túto taktiku proti iným tímom hrať nebude.
samozrejme že nie, veď načo aj proti niekomu ako getafe, granada atď :D
ale k LM - je to problém "moderného" futbalu, skoro vždy jeden tím betónuje a druhý sa snaží "hrať"... no a potom sa často stáva, že výsledok je nefér
Napísať odpoveď