"Zakázaná" láska

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: "Zakázaná" láska

Príspevok od používateľa Blastbit »

Preboha to čo su za kamarátstva kde jeden kamos podrazí druhého tým, ze mu preberie babu? Také príslovie ze nej*bat sa druhému do kapusty ti nic nehovorí? Aha tak tie vase priatelstvá su len povrchné, len ked jeden od druhého cosi potrebuje,asi také kamarátsva to máte medzi sebou. A kvôli comu tie vztahy akože nefunguju? nevies sa snou rozprávať? nevies si ju vypocut? nevie si ona vypocut teba? nemáte spolu nic spolocne? alebo kvôli comu nefunguju?
Také slová ako kompromis,tolerancia,vernosť,otvorená komunikácia o všetkom to ti asi zrejme nic nehovorí a ani tým tvojim "kamosom", ked si hned idete striedať a preberať naivné ženské. Hlavne ze sa potých všetkých podrazoch co ste napáchali medzi sebou este bratríčkujete a baby odkopnuté využité tam kdesi v kute revú s akými sukničkármi sa to zaplietli. Si fakt mozte gratulovať :wink:
Fakt sa neoplatí zoznamovat svoju babu so svojimi kamošmi, alebo naopak ona zoznamovat svoje kamosky so svojim frajerom. Vždy sa tam najde idiot ktorý by si robil zálusk nanu. Nepoviem keby to je idiot od jej kamarátov ktorému kludne potom mozem aj hubu rozbit, ale kamarát z vlastných radov? Potom by som sa sním nebratríčkoval ale mu dal pekne najavo moje emocie. :wink:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: "Zakázaná" láska

Príspevok od používateľa Hegy »

Ja som dlhu dobu trpel (vtedajsej)frajerke chalana-kamarata, ktory bol taky no trosku vytrestany zivotom a ona s nim viac-menej (si myslim) ze z lutosti travila cas, chodila k nemu na kavu, obcas isli von niekam aj na diskoteku a tak... Ja som ho vobec nemusel ale toleroval som jej ho, ked boli oni spolu ja som sa tam neplietol. Frajerke som doveroval, bolo to dost na tenkom lade cele to bolo take... Skratim to, samozrejme ze zacal dobiedzat, viac, intenzivnejsie no a raz ked sme sli spolu dom tak sa nejak priplietol a zacal ju presviecat nech serie na mna ze nech ide s nim no a to bol vrchol. Cele to nebolo vsak tak jednoduche... Sli sme spolu ja frajerka a par kamosov/iek na diskoteku do mesta a on nas asi sledoval alebo co lebo /nechapem/ a som ho zbadal, asi bol opity uz bolo vsetkeho fakt akurat tak dost tak dostal par ran a zmizol. Rano sa nasiel iba v trenkach, dobity, udajne sa chcel zabit... No to mi bola situacia. Poviem vam ze niekedy tieto motanice ludi ktori su nejak psycholabilni hlavne co sa zien tyka. WoW...
Takisto som zazil situaciu ked tejto frajerky kamoska zase nejak vytartovala po mne na frajerkinej oslave u frajerky doma, chvala bohu napriek vylvu alkoholu a hormonov som sa ubranil ale ajtak z toho bolo celkom peklo lebo oci boli vsade a ten "pokus" bol videny, co myslite co som pocuval do kolecka do konca vztahu :lol:
Napísať odpoveď