AKO SPOJIŤ Notebook s LCD TV cez VGA
AKO SPOJIŤ Notebook s LCD TV cez VGA
AHOJTE
Poradte mi niekto ako spojiť Notebook HP Compag Nx 6125 s TV LCD -LG . Mám kábel VGA ktorý som naskrutkoval na notwbook a j do TV ale na TV sa mi zobrazí len modrá obrazovka . Prípadne ak potiahnem kurzorom do boku TAK NA TV SA UKAŽE KURZOR Z NOTEBOOKU !!!! Neviem postup nastavenia.
Poradte mi niekto ako spojiť Notebook HP Compag Nx 6125 s TV LCD -LG . Mám kábel VGA ktorý som naskrutkoval na notwbook a j do TV ale na TV sa mi zobrazí len modrá obrazovka . Prípadne ak potiahnem kurzorom do boku TAK NA TV SA UKAŽE KURZOR Z NOTEBOOKU !!!! Neviem postup nastavenia.
Re: AKO SPOJIŤ Notebook s LCD TV cez VGA
klavesova skratka win+P
A niečo viac mi nenapíšeš ? Ja neviem postup.
Ak si to stlacil spravne tak by sa malo otvorit male okno s vyberom zobrazenia
Tak to idem zase skúsiť hneď terazwladas napísal:Ak si to stlacil spravne tak by sa malo otvorit male okno s vyberom zobrazenia
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2014, 0:50)
Nezobrazilo sa mi okno ale na LG TV len spodná lišta z notebooku. Ikony z notebooku NIE.
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2014, 0:51)
A prepáč mi že to tak dlho trvalo. Po prvom stisnutí dopručených kláves celý NTB zamrzol.
pretiahni okno s prehravacom na monitor a tam to maximalizuj...
A kde je to okno ?beardie napísal:pretiahni okno s prehravacom na monitor a tam to maximalizuj...
Pusti film, otvorí sa ti nejaký prehrávač, ten presun do boku
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
v nastavenich máš nastavenú rozšírenú plochu,
čiže laptop má svoju a na LCD je ešte jedna extra. keď chceš mať na oboch rovnakú plochu musíš nastaviť klonovanie.
čiže laptop má svoju a na LCD je ešte jedna extra. keď chceš mať na oboch rovnakú plochu musíš nastaviť klonovanie.
Správne hrban toto asi bude to správne riešeniehttp://www.hojko.com/posting.php?mode=quote&f=55&p=2084687#hrban napísal:v nastavenich máš nastavenú rozšírenú plochu,
Ako sa robí klonovanie ?
-
vladenko007
VIP
Normálne sa bojím napísať že choď do nastavenia rozlíšenia obrazovky aby si nenapísal že kde to nájdeš.
Vladenko len sa TY neboj nastavenie rozlíšenia obrazovky som už skúsil aspoň 115 x ! A nepomohlo. Asi bude problem v tom že Notebook má obrazovku 4:3 a LED TV má 16:9 . Neviemvladenko007 napísal:Normálne sa bojím napísať že choď do nastavenia rozlíšenia obrazovky aby si nenapísal že kde to nájdeš.
Normálne sa radí takým spôsobom že sa napíše napr. : stisni štart + tento počítač + dokumenty atď....
Ale rada typu pretiahni okno na TV a tam ho maximalizuj je k ničomu. Čo s oknom na prázdnej TV obrazovke ???????????????
-
vladenko007
VIP
A tá klávesová skratka na prepínanie medzi obrazovkou noteboka a externou je Fn+F4
//autoeditácia príspevku (26 Apr 2014, 13:37)
A ja som nepovedal aby si menil rozlíšenie. Ja som povedal aby si šiel do nastavenia rozlíšenia a tam sa nachádza aj nastavenie klonovania.
A ja som nepovedal aby si menil rozlíšenie. Ja som povedal aby si šiel do nastavenia rozlíšenia a tam sa nachádza aj nastavenie klonovania.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...rozdiel v rozlíšeniach nerobí problém...Win7 si s tým dokáže poradiť...
-
vladenko007
VIP
A aby si mi veril tak sa pozri. Pripojil som k môjmu notebooku LCD TV a v danom menu mi automaticky po detekcii 2 obrazoviek vnikla dalšia položka viaceré obrazovky.
vladenko007 napísal:A tá klávesová skratka na prepínanie medzi obrazovkou noteboka a externou je Fn+F4
LYSKO :JA MÁM WINDOWS XP . Použil som fn + f4 ŽIADNA REAKCIA !!!
-
vladenko007
VIP
No vidíš to ja si z prsta mám vycucať že ty máš XP. (aj keď 9 ročný notebook mohlo ma to napadnúť)
Keď potrebuješ z niečím rady tak základ je napísať všetky potrebné info. A verzia OS je jeden z najdôležitejších údajov.
K veci: už presne neviem ako to vyzerá v XP ale nejak takto ako je na obrázku. Závisí to od nastavenia grafickej karty.
Keď potrebuješ z niečím rady tak základ je napísať všetky potrebné info. A verzia OS je jeden z najdôležitejších údajov.
K veci: už presne neviem ako to vyzerá v XP ale nejak takto ako je na obrázku. Závisí to od nastavenia grafickej karty.
Keby si bol tak dobrý napíš mi postup. V časti obrazovka mám ponuku: Vzhľad, motívy, šetrič obrazovky ,nastavenia,pracovná plocha.
V nastaveniach mám : osobitne obrazovka 1 obrazovka 2 + rozlíšenie od 800x6OO po 2O58x1534,
Celé osadenie Hardverom je od AMD teda bude aj garfická karta. Neviem či mi pomôže doinštalovať nVidia Wiew ???
,
V nastaveniach mám : osobitne obrazovka 1 obrazovka 2 + rozlíšenie od 800x6OO po 2O58x1534,
Celé osadenie Hardverom je od AMD teda bude aj garfická karta. Neviem či mi pomôže doinštalovať nVidia Wiew ???
,
-
vladenko007
VIP
Na záložke Nastavenie by malo byť tlačítko upresniť ale neviem presne. A v ňom by malo byť nastavenie grafiky. Presne ti nepoviem lebo XP nemám už roky.
Ano objavilo sa ATI s možnosťami : Správa farieb,Overlay,COLOR,Všeobecné,Displays,Powerplay(tm),Adaptér,Options,3D,VPU Recover,Monitor: generic Tv+Flat panel 1024x768+Plug and Play monitor.vladenko007 napísal:Na záložke Nastavenie by malo byť tlačítko upresniť ale neviem presne. A v ňom by malo byť nastavenie grafiky. Presne ti nepoviem lebo XP nemám už roky.
Neviem ako ďalej. Všetky okienka som otvoril - nič nepomohlo