Dark Souls II

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Dark Souls II

Príspevok od používateľa Slayter »

Caute, za necely mesiac nam na PC vychadza konecne Dark Souls II. Konzolaci uz skoro mesiac hraju. Zatial som sa docital, ze PC port ma dopadnnut lepsie ako v pripade jednotky, a slubuje vyssie rozlisenie textur a lepsi framerate.

Prikladam par clankov o PC verzii a trailer.
http://www.ign.com/articles/2014/03/06/ ... -announced
http://www.gamespot.com/articles/dark-s ... 0-6418146/

P.S: uz som par videii videl a nemozem sa dockat, vyzera ze vela veci z jednotky tweakli, a obtiaznost vyzera byt na porovnatelnej urovni.
xH4wK

Re: Dark Souls II

Príspevok od používateľa xH4wK »

Tak uz to hram.. neskor dam dojmy :D
pepo191992
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepo191992 »

aja to hram vyzera to vcelku dobre som novacik v tom ..len to ovladanie na klavesnica a mys je cudne..najviac ma stve ze ked cchem zautocit alebo sa obranit stitom tak my ho deaktivuje a mam holu ruku ..stava sa to casto aj so zbranou ako keby mi ju deaktivovalo ..neviete co stym?
Slayter
Addict
Addict

Pepo, tazko povedat, ja to hram na gamepade.

port je vyborny, na max to ide uplne v pohode na 60 fps bez dropov. Som rad, ze je to konecne SW a nie GFWL :)
xH4wK

Prenastav si ovladanie, je tam vela veci nabindovanych na mysku aj kombinacie atd.. ja som to musel prenastavit
A na gamepade som to tiez hral, ale ovladanie kamery je ovela lepsie na myske tak som presiel na KB+Mys
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Zapol som to na dve hodinky ale mne sa viac pacila jednotka. Postava tu ma divne animacie. Tiez sa mi nepaci system levelovania. Zatial jedine pozitivum pre mna je v optimalizacii. Ide to aj na mojej sunke 60fps na max detailoch. Mozno sa ku tomu neskor vratim alebo budem dufat ze to vydaju aj na PS4 s grafikou z alfa verzie (povodne nasvietene, ktore odstranili z hry).
Jacobs322
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jacobs322 »

rochedo napísal:Zapol som to na dve hodinky ale mne sa viac pacila jednotka. Postava tu ma divne animacie. Tiez sa mi nepaci system levelovania. Zatial jedine pozitivum pre mna je v optimalizacii. Ide to aj na mojej sunke 60fps na max detailoch. Mozno sa ku tomu neskor vratim alebo budem dufat ze to vydaju aj na PS4 s grafikou z alfa verzie (povodne nasvietene, ktore odstranili z hry).
Co myslis pod tym sunka ? :D Daj zostavu nech mam ako taku predstavu ci mi to utiahne keby som sa rozhodol kupit.
pepo191992
Medium Star
Medium Star

aaa...neda sa nejako sprfavit save ked vsetkych pozabijam a ked idem ku ohnu ozivim sa tak vsetko sa respawne...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Jacobs322 napísal:
Co myslis pod tym sunka ? :D Daj zostavu nech mam ako taku predstavu ci mi to utiahne keby som sa rozhodol kupit.
Phenom II X4 955 @ 3,6Ghz, 4GB RAM, Geforce GTX460 768MB. Ziadna slava. Na niektorych miestach citim mierny pokles FPS, ked je na obrazovke vela efektov ale inac je to OK.
pepo191992 napísal:aaa...neda sa nejako sprfavit save ked vsetkych pozabijam a ked idem ku ohnu ozivim sa tak vsetko sa respawne...
Keby v hre nebol respawn nepriatelov, tak by si sa nevedel levelovat a potom by ta ta hra rychlo omrzela. Navyse by to bolo prilis jednoduche.
Jacobs322
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jacobs322 »

Tak v tomto pripade lepsie optimalizovanu hru som nevidel. Nemam sa coho bat, uz len zohnat € a je to :D
Slayter
Addict
Addict

Nepriatelia miznu, ked ich dostatocne vela krat zabijes :) Nie ako v DS I ze boli na jednom mieste donekonecna.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Naozaj ? Cize nepratelia su nastaveny tak, ze ked dosiahnu urcity pocet umrti tak sa uz znovu neobjavia ?
Slayter
Addict
Addict

Ano. Napr. Forest of the Fallen giants to tak na 100% ma, tych undead soldierov som zabil radovo 10x a uz tam nie su. Neviem, ci to je iba v blizkosti bonfire, alebo ako, ale stalo sa mi to aj v Lost Bastille kde je hore taky bonfire vedla 4 archerov, staci ich zabit dokola a zmiznu navzdy.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak to je zaujimavy koncept. Dik za info, budem to musiet vyskusat.
pepo191992
Medium Star
Medium Star

a nazaciatku ako odidete sod tych babiek tak co je tam ten tutorial no a ptom su tam ty dvaja na konci ty trolovia alebo co to je..zabili ste ich? mne sa to nedari :D
xH4wK

Ja som ich zabil az na nejakom lvl 70 pretoze som z nich potreboval jeden item :D
a su lahko zabitelny staci rollovat okolo nich a dozadu utocil
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Ja som ich potiahol k tym dveram, ktorymi sa tam vlastne dostanes, oni samozrejme cez dvere prejst nemohli, tak som ich mohol v klude zosekat :) Ak ich zabijes, tutorial sa bude povazovat za hotovy a tamta jedna z tych zenskych ti nieco da, uz si ale nepamatam, co to bolo.. mozno nejaky prsten...?
Slayter
Addict
Addict

Hej. K tym trollom sa da celkom lahko aj vratit, popripade s lepsou zbranou. Na zaciatok ak ste melee char odporucam kupit u blacksmitha v Majule ten mace, ma paradny scaling na STR, dat ho na +8 napr. nie je problem, a potom je to uz celkom lahke.

Inak za tymi dvoma trollmi je jedna truhla, ale dam ju do spoileru:
Spoiler
Za nimi je taka truhla, ak sa do nej vlozite tak sa Vam zmeni pohlavie :D. Ja som to skusil, ze aha a zrazu som bol zena :D
Inak taka otazocka, aky hrate build? Ja som warrior, idem hlavne do STR, Vigor a endurance (+ vit kvoli equip loadu)
pepo191992
Medium Star
Medium Star

mam otazku ako sa dostanem sem?
Prílohy
Bez názvu.png
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Musis si kupit prsten od macky, ktora je v jednom z tych domov v Majule. Stoji tusim cosi malo pod 14k.
Napísať odpoveď