Subwoofer do auta GROUND ZERO GZTB 200X ACT

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Majl0
Novice
Novice

Subwoofer do auta GROUND ZERO GZTB 200X ACT

Príspevok od používateľa Majl0 »

Zdravim vsetkych! Som tu novy a potrebujem malu radu.

GROUND ZERO GZTB 200X ACT , nasiel som tento subwoofer (ak sa to tak da nazvat) , ktory by mi velkostou vyhovoval (ho skryjem pod sedadlo , alebo do kufra , kde nezaberie skoro ziadne miesto). 70W RMS nieje moc,to je pravda a ta cena je trochu vyssia ako som planoval dat za "subac" , ale napriek tomu ma zaujal.Chcem rozhodne aktivny subwoofer,mam v plane totiz len trochu zvysit uroven basov v aute (mam male Clio 2). Nechcem tam robit nejaku extra mega sustavu.
Chcel by som sa vas vsetkych,ktori sa v tejto "brandži" pohybujete,ci s tym subwoofrom mate nejake skusenosti,ci ste to poculi v reale hrat,alebo ci poznate niekoho,kto o nom vie viac ako ja (viem len ako vyzera :P )
Vopred vam dakujem za vase reakcie.

//autoeditácia príspevku (27 Apr 2014, 10:07)
Este som nasiel jeden,ktory by mi vyhovoval.Ale takisto s nim nemam ziadne skusenosti
http://jfauto.sk/AUDIODESIGN-PLD-320A-SLIM

Prosim , vyjadrite svoj nazor na oba.Dakujem!
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Subwoofer do auta GROUND ZERO GZTB 200X ACT

Príspevok od používateľa gogo956 »

co sa kvality zvuku tyka, tak pochybujem ze ich ma oba niekto "napocuvane". Skor by som sa vyjadril k vykonu: 70W RMS je akceptovalne iba pre velmi nenarocneho posluchaca,na tvojom mieste by som urcite isiel aspon do 100W alebo viac.Vela zavisi ale aj od toho aky typ hudby pocuvas..
Majl0
Novice
Novice

Ja pocuvam vsetko clovece.Ten Ground Zero by som bral koli znacke , da sa podla mna povedat,ze ma nejake meno vo sfere audiotechniky.Ale 70W rms no ... Ten druhy zas znacka pre mna osobne neznama,ale co som cital na nete , tak pisu nieco o 320W hudobny vykon... Tak neviem.

Nejak som sa zacal obzerat aj po tomto: Pioneer ts-wx77a. Ale je drahy :(
gogo956
Redeemer
Redeemer

Pioneer ts-wx77a maju na shoppie.sk za 196€ a co som cital recenzie tak su na to velmi dobre ohlasy.
Majl0
Novice
Novice

Ty si si to asi pomylil s modelom Pioneer TS-WX210A. Ten som tam nasiel za tych 196 €.
Mohol by si ty,alebo niekto iny trochu preklepnut prave ten http://jfauto.sk/AUDIODESIGN-PLD-320A-SLIM prosim?
Ja som za 2 dni cital nespocetne mnozstvo informacii o subwoofroch a za tieto 2 dni som sa o tom naucil asi viacej ako v skole za 4 roky :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

na AUDIODESIGN PLD 320A SLIM som zatial nenasiel ziadne recenzie ani nazory uzivatelov
Majl0
Novice
Novice

Nevadi,kazdopadne ti dakujem za tvoje reakcie a cas.
A keby chcel ktokolvek nieco pridat k tejto teme , nejaku radu alebo typ, piste.Budem rad.
Opakujem: nechcem aby mi to zabralo polovicu kufra , nechcem mat kvalitu ako maju borci na tuningovych zrazoch a nechcem za to vyhodit velke prachy.Nieco lacne,male a aby to zdvilhlo mierne uroven basov v aute :)

Zajtra idem pozriet ten GZ,dufam,ze budem mat moznost ho aj vyskusat , pripadne sa poobzerat po nejakych inych variantach. Ak si nieco vyberiem,urcite to sem dam.
Napísať odpoveď