iOS aplikacie
Re: iOS aplikacie
treba sa prihlasit cez web a dostanes 1TB 
https://itunes.apple.com/sk/app/sochi-2 ... 54588?mt=8
vysledky z nadchadzajucej Olympiady. sudruhovia z Ruskej federacie povoluju len 5 sportov, sportovcov som radsej neskusal. mam len jednu. ale aj 5 sportov bolo pre aplikaciu nieco neskutocne a aspon 10 krat na mna vyskocil rusko anglicky pop up o chybe serveru
vysledky z nadchadzajucej Olympiady. sudruhovia z Ruskej federacie povoluju len 5 sportov, sportovcov som radsej neskusal. mam len jednu. ale aj 5 sportov bolo pre aplikaciu nieco neskutocne a aspon 10 krat na mna vyskocil rusko anglicky pop up o chybe serveru
Existuje nejaký schopný program - alternatíva k androidovému Taskeru alebo Llame a spol.. pre iOS? Máte niečo odskúšané? Jedná sa o program, ktorý dokáže vykonať nejaké úlohy (zapnúť wifi, vypnúť zvonenie, spustiť zvuk atď.) na základe určitej udalosti (čas, pripojenie k wifi, prijatý hovor/sms, poloha podľa GSM atď.).
Našiel som zatiaľ toto, ale je tam potrebný jailbreak a to sa mi nechce robiť..
http://intelliborn.com/myprofiles.html
Našiel som zatiaľ toto, ale je tam potrebný jailbreak a to sa mi nechce robiť..
http://intelliborn.com/myprofiles.html
Veľmi silno pochybujem že niečo také existuje, jedine ten jailbreak, ten dokáže spraviť s iOS v podstate aj Android

-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Chcem sa opytat ci viem nejako dostat do iphonu cracknuty sygic ?
Nie som si istý ale podla mňa určite nie. Myslím že musíš mať jailbreak
-
Chalesnik
Medium Professional
a nejaka podobna free aplikacia .. je to sice super appka ale 35 euro je celkom dost 
aj google maps stacia 
alebo potom vseliake offline maps, tych je plny kotol
alebo potom vseliake offline maps, tych je plny kotol
-
Chalesnik
Medium Professional
este sa chcem opytat ked odisntalujem daku app tak v app store uz nemam pri ne jinstall ale oblacik to znamena co ze to ostalo v i cloude alebo ? ... ako to mozem uplne odstranit ?
Znamená to, že už za to nebudeš musieť platiť v budúcnosti (ak si za to zaplatil). Že si to už mal stiahnuté.
Sygic má 30 dňový trial. keď ti skončí - stačí zmeniť dátum a funguje to stále.
Sygic má 30 dňový trial. keď ti skončí - stačí zmeniť dátum a funguje to stále.
-
galbavymartin
Light Professional
iOS aplikacie
a 500€ nie je celkom dosť?Chalesnik napísal:a nejaka podobna free aplikacia .. je to sice super appka ale 35 euro je celkom dost
Asi tak..
Inak mňa nakakalo, že mám Sygic kúpený na Androida, ale na iPhone kvôli nejakej licenčnej politike Applu nemôžem tú licenciu použiť, musel by som si Sygica kúpiť nanovo. Tak mám tam nahodené Be-On-Road, kým budem dočasu používať iPhona..

je to tu uz riesene, ale namiesto Sygica by som dal Navigona. Sygic je uz Madarsku nepresny, na dovolenky otrasny...
-
galbavymartin
Light Professional
-
Chalesnik
Medium Professional
potrebujem poradit pouzivam apple mail v iPhone a protocol POP ode mozem nastavit aby nahavalo kopie dorucenych sprav na serveery nejakoto neviem najst ...
neda sa ti pouzit IMAP?
-
Chalesnik
Medium Professional
neni to vhodne musi tam byt POP
-
DanielDevil
Addict
ľudia, nejakú appku na štýl "to-do" teda kde si poznačím čo potrebujem v najbližšej dobe spraviť, resp. nahodím udalosti, niečo overené a ak sa dá free, skúšal som kalendár ktorý bol v iPhone 4S ale je to tam také fádne, aj keď si stiahnem z hora tú info lištu, napísalo mi to tam že zajtra máte naplánovanú udalosť, ale žiadny popis, mobil mám druhý deň, tak to ešte nemám všetko napozerané, keďže doteraz som fičal na androide, takže nejaké rady?
Vďaka
Na androide som používal Wunderlist, ale nebolo to úplne ono
niekto mi odporúčal Evernote, ale tak nechám si ešte poradiť 
Na androide som používal Wunderlist, ale nebolo to úplne ono
Vyskusaj Any.DO mne maximalne vyhovuje, po vytvoreni uctu sa synchronizuje a vies ju nahodit aj do google chrome na pc 
Reminders, čo sú priamo súčasť iOS si neskúšal?